https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Soboški kaplan Merica brani za Slovenijo na evropskem prvenstvu

3.2.2016  

Vse tekme Evropskega prvenstva v nogometu za duhovnike, ki poteka na Slovaškem, je slovenska reprezentanca izgubila.

 

Goran Merica, soboški stolni kaplan, se z nogometno reprezentanco duhovnikov v vlogi vratarja mudi v slovaškem mestu Michalovce. Tam namreč poteka evropsko prvenstvu v nogometu za duhovnike, ki ga pa naša reprezentanca ni začela najbolje.

Prvi dan prvenstva so odigrali štiri tekme in vse izgubili. Boljši od slovenskih duhovnikov so bili Madžari (2:0), Avstrijci (2:1), Čehi (1:0) ter reprezentanca Bosne in Hercegovine (3:0). Naši duhovniki tako več nimajo možnosti za vidni rezultat in bodo igrali zgolj še tekmo za nižjo uvrstitev. Na prvenstvu sicer sodeluje 16 reprezentanc, finale pa bo odigran jutri. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2016 ob 13:43 ministrant gost

      Naj doma pasejo in čuvajo --ovce--!Bog pomagaj, če pa so drugi boljši.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2016 ob 22:12 SEMEŠTER gost

      dečki labda je okrogla, naj sakši dela tisto,, ka je mi ležij,,

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.