https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Aktualne zaposlitve: pri nas in v tujini so iskani predvsem električarji, gradbeni delavci in zdravniki

24.02.2016 ob 12:00  

Na spletnih straneh Zavoda RS za zaposlovanje smo pobrskali katera so aktualna prosta delavna mesta. Poleg prostih delovnih mest na območju Murske Sobote smo preverili tudi katera so prosta delovna mesta v tujini.

 

Na območju Murske Sobote je iskanih več ključavničarjev, monterjev, voznikov, kamnoseških delavcev, administratorjev, keramičarjev, kuharjev in natakarjev. Iščejo pa med drugim še kleparja, krovca, tesarja, svetovalca kapitalskih naložb in druge.

Podjetje Cartago išče vodjo delovne skupine – montažer. V Lendavi pa iščejo zdravnika specialista.

Pomurski Avtocenter podjetje za prodajo in servisiranje vozil d.o.o. išče avtokleparja, avtoličarja ter   avtomehanika osebnih in tovornih vozil.

 

Fotografija je simbolična 

Objavljena pa so tudi številna prosta dela po Evropi, predvsem Avstriji. Med drugim zaposlijo električarje, gradbene delavce, picopeke, pripravljalce zajtrka, zdravnike, tesarje in pripravnike pri evropskih inštitucijah. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2016 ob 12:06 ms gost

      Pri nas pa nücajo delavce in šoferje ka enim pa drugim nej trbej dati plače

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2016 ob 22:30 kadrovska gost

      Vsak poklic je spoštovan in vsak je potreben. V Sloveniji je problem, da imamo premalo delovnih mest, ki bi prinašala višjo in visoko dodano vrednost. Očitno nimamo podjetij, ki bi znala znanje diplomantov pretopiti v denar. Lepo je nekoč rekel Lahovnik. V Sloveniji bi dobre menedžerje lahko prešteli na prste. Kakšnega mlajšega sposobnega pa nikjer ne spustijo zraven. Tisti odidejo v tujino, kjer dobro poznajo visoko dodano vrednost. Če bo država nadaljevala s tako davčno politiki, bo počasi več šušmarjev, kot podjetnikov, ki bodo delali za preživetje. Letos bo tudi nekaj tisoč ljudi odšlo v tujino s trebuhom za kruhom.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2016 ob 20:45 sonček gost

      jebš delo , sedi doma pa uživaj, leto prihaja

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.02.2016 ob 9:23 gost

      Jebeš tako državo katera ti pod nos riva minimalca ,oni cigani si pa izplačujejo nadure pripravljenosti za ničvrednost in manjost ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.