https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Klemen Slakonja s parodijo o Putinu v dveh dneh do 1,5 milijona ogledov na Youtubeu

01.03.2016 ob 8:00  

Na sobotni Emi, kjer smo izbirali letošnjo predstavnico Slovenije za pesem Evrovizije, je znova blestel predvsem voditelj Klemen Slakonja.


Potem ko se je na sobotni prireditvi, ki smo jo lahko spremljali preko televizijskih ekranov, Slakonja med glasovanjem predstavil s parodično popevko »Putin Putout«, ga je objava posnetka na kanalu Youtube izstrelila na svetovno sceno.

Od sobote zvečer do danes je nabral že dobrih 1,4 milijona ogledov. Koliko bo igralec ljubljanske Drame s popevko preko klikov občinstva zaslužil, lahko za zdaj le špekuliramo, kot pojasnjujejo strokovnjaki za družabna omrežja, pa slovenski »Putin« ne bi dosegel tako hitre  rasti, če bi na njegov posnetek »klikali« le domači gledalci.

Video o ruskem predsedniku, s katerim Slakonja osvaja svetovno sceno:

Slakonjo smo si v preteklosti nedvomno njabolj zapomnili po njegovi priredbi skladbe Wrecking Ball, kjer je preoblečen v takratno slovensko premierko kritiziral njeno medijsko podobo in politiko. Preko milijona ogledov na priljubljenem Youtubeu pa je priljubljeni voditelj in imitator dosegel s priredbo popularne skladbe Gangnam Style, v kateri se je posmehoval Janezu Janši, milijonom klikov pa se je približal s še nekaj priredbami.

Nedvomno pa bo s svojo najnovejšo priredbo v svetu požel doslej največji uspeh, saj število klikov iz minute v minuto skokovito narašča.

Foto: Youtube.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2016 ob 8:16 gost gost

      Slakonja je legenda!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2016 ob 9:49 fadilvokri gost

      ... brezveze,,,,

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2016 ob 14:05 gost dva gost

      Nej ne paše, pač je nej razmo poanto. Je pa rejsan, ka se ne vmešavli v satiro štero ne razmiš. Tou je nej Zečič.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.03.2016 ob 10:38 smrkci gost

      Slakonja če sem jaz Putin te pošljem na bojišče v sirijo pa da te vidimo junaka.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.03.2016 ob 15:41 DelR gost

      Res je car tej Slakonja, največ imaginator v SLO , s poudarkom na satiri kak eni pravili. Eni pa pač rajši poslušajo Činča pa Avdič a co. itd., keri majo resan prvovrstni humor, keri ponazarja, ka je naša družba resan na dobri poti. Če malo tudi ge posneman slog Slakonje oz. njegovih videov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.