https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z zgodnjimi prijavami zagotovite otrokom ugodne in zabavne poletne počitnice v Dvorcu Rakičan

Rakičan, 14.03.2016 ob 9:15  

Otroci se bodo lahko udeležili angleških ali nemških počitnic, slikarske šole ali šole jahanja. Za prijave do konca aprila pa so vsi programi na voljo po znižani ceni.


Tudi letos poleti bodo v Dvorcu Rakičan organizirali POLETNE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na zabaven, aktiven in kreativen način. Pripravili so tri raznolike programe: Vesele angleške počitnice, Vesela slikarska šola in Vesele nemške počitnice. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv, pester, začinjen z obilo smeha in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v dnevni (5 dni po 8 ur) ali tedenski (6 dni s 24-urnim varstvom) program.

Za tiste počitnikarje, ki se bodo na katerega od programov prijavili do 30. aprila, ponujajo 13-odstotni popust.

Vsak izmed jezikovnih programov bo ponujal aktivnosti na izbranem jezikovnem področju, poleg tega pa se bodo počitnikarji zabavali ob jutranjem plesnem razgibavanju, kreativnih delavnicah, petju pesmi in dramskih igrah v izbranem jeziku, jahali bodo konje, streljali z lokom, se družili ob taborniškem ognju in se kopali v bližnjih kopališčih.

Tudi vesela slikarska šola, ki bo potekala pod vodstvom akademske slikarke Natalije Šeruga, bo ponujala različne aktivnosti, ki bodo slonele na spoznavanju osnov likovnih prvin, senčenju, toniranju, mešanju barv, spoznavnaju različnih slikarskih in risarskih tehnik. Poleg tega bodo udeleženci odkrivali svoje talente in spodbujali svojo kreativnost, prav tako pa jahali konje, se družili ob taborniškem ognju, obiskali bližnje kopališče ter mnogo drugega.

Cena vseh treh programov je 69,00 evrov za dnevni program (5 dni po 8 ur) in 169,00 evrov za tedenski program. Tisti, ki se prijavite do konca meseca aprila, si boste zagotovili 13-odstotni popust.

Poletna šola jahanja

V okviru Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan pa ponujajo počitnikarjem možnost, da se udeležijo ZAČETNE ali NADALJEVALNE šole jahanja v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan.

Začetna šola jahanja (6 ur): pristop h konju v hlevu, čiščenje konja, drža na konju, jahanje na lonži, uzdanje, sedlanje, vaje v koraku in kasu, itd. Cena: 120,00 € (DDV je vključen v ceno).

Nadaljevalna šola jahanja:  Po dogovoru lahko udeleženci s predznanjem opravljajo nadaljevalni tečaj jahanja (t.i. JAHAČ 1). Jahači opravijo izpit, ki obsega tako praktični kot tudi teoretični del in pridobijo naziv JAHAČ 1 s strani Konjeniške zveze Slovenije in Slovenske konjeniške akademije.

Tudi za ta poletno šolo jahanja pa za zgodnje prijave ponujajo popust. Tisti, ki se prijavite do 30. aprila, boste z 10-odstotnim popustom za program plačali 108,00 evrov (polna cena je 120,00 evrov).

Podrobnosti o vseh programih si lahko preberete TUKAJ.

Na kavo znova v Kavarno dvorca Rakičan

V prijetnem okolju dvorca bo v petek 18. marca vrata znova odprla kavarna. Odprta bo vse dni v tednu do konca leta 2016.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.