https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Velikani slovenskega športa v humanitarni nogometni tekmi premagali Pomurce, skupno so zbrali kar 4 tisoč evrov

Murska Sobota, 25.03.2016 ob 6:00  

Športno društvo Olimpiki in Rotary klub Martjanci sta včeraj v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota organizirala v športni dvorani OŠ III Murska Sobota dobrodelno nogometno tekmo, na kateri sta se pomerili ekipi Velikanov slovenskega športa in ekipa Pomurcev. Slovenski športni asi so s 6 proti 4 premagali Pomurce, vendar je bolj kot rezultat bila tokrat pomembna humanitarna gesta.

 

Prvi gol za ekipo Pomurcev in na tekmi nasploh je zanimivo dala ženska - Tanja Vrabel. Ostali strelci golov so bili Milanič, Pavlin, Udovič, Šiljak, Bukovec, Gabor in Galič. Tekmo so sodili Andrej Tratnjek in Sašo Habjanič, v drugi tretjini pa Staša Špur in Petra Bombek. Pred tekmo sta se predstavili selekciji najmlajših nogometašev Mure in Čarde, v odmoru med srečanjem pa člani in članice Plesnega kluba Zeko.

Ekipa Velikanov slovenskega športa: Mladen Dabanovič, Darko Milanič, Miran Pavlin, Sašo Udovič, Marinko Galič, Džoni Novak, Ermin Šiljak, Štefan Škaper, Primož Ulaga, Jani Klemenčič, Gorazd Jagodnik, Rok Tamše in Tomaž Klemenčič, selektor Vili Ameršek, pomočnik selektorja Andrej Stare.

Ekipa Pomurja: Slobodan Djurič, Sebastjan Starovasnik, Feri Cifer, Bogdan Črnko, Goran Gutalj, Zlatko Gabor, Mihael Bukovec, Sebastijan Vogrinčič, Igor Bedo, Tanja Vrabel, Manja Rogan, Zlatko Herceg, Jože Pal, Frenki Podlesek, Robi Markoja, Marjan Dominko in Aleksander Jevšek, selektor dr. Robert Požonec, trener Bojan Malačič in Milan Koblencer.

S prostovoljnimi prispevki so organizatorji zbrali štiri tisoč evrov, ki jih bodo namenili pomurskim otrokom iz socialno ogroženih družin, za letovanje v počitniškem domu Baška na hrvaškem otoku Krk. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2016 ob 11:04 Stewen gost

      SLOVENSKE NOVICE - V nogomet se prav nič ne razumem, malo pa razumem izgubljene priložnosti gospodarstvenikov oziroma nepodjetništvo. Če je v dvorani že morala biti reklama, potem bi pričakoval, da bo to Večerova ali njemu podrejenega Vestnika. Pa nič od tega, ampak Slovenske novice, ki veljajo za "žuto štampo", a prednjačijo z naklado. Kar zadeva radijsko terensko reklamo, pa me moti "odsotnost" pomurskih radijskih postaj, kajti vse pogosteje pojavlja kot tako imenovani "medijski pokrovitelj" medžimursko-selniški radio 105 in njegov slogan Dobre vibracije za vse generacije. V nasprotju s pomurskimi radiii, za katere ne vemo kdo je "šef" (Dora je v penziji,a vodi redu pogovore na Iideji), je direktor radia 105 osebno veliko na pomurskem "terenu", tudi v gostilnah - skratka med ljudmi."Zaključke" iz tega "komentarja" izvleči bralec - sam.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2016 ob 11:45 gost

      Vsaka vam čast vsem prisotnim za lep dogodek,za našo deco.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2016 ob 12:28 MS27 gost

      Pozdrav za doktora Požonca.Bravo legendo.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.03.2016 ob 21:19 debeluhar gost

      jebenti, kak so se eni ugojili, ka jim boug vala

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.03.2016 ob 8:28 gost

      Pozdrav dr. Požoncu.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.