https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih zaživela Športni center Ernesta Nemca in zunanji fitnes park

Puconci, 06.04.2016 ob 13:30  

Osnovna šola Puconci in Občina Puconci sta povabila na svečano odkritje spominske plošče »Športni center Ernesta Nemca« in na otvoritev »Zunanjega fitnes parka«. Oba dogodka sta potekala pred OŠ Puconci.

»S postavitvijo spominskega obeležja dolgoletnemu ravnatelju OŠ Puconci in županu Občine Puconci poklanjamo spomine človeku, ki je s svojim delom vtkal ljubezen, spoštljivost, dobrosrčnost ... številnim generacijam, nam pa zapustil neizbrisljiv pečat.« Tako so na vabilo ob svečanem odkritju spominske plošče »Športni center Ernesta Nemca« in ob otvoritvi »Zunanjega fitnes parka« zapisali organizatorji dogodka. Pravijo, da je leto 2015 za vse občane in občanke občine Puconci bilo težko, saj so v njihovi občini izgubili Človeka z veliko začetnico-Ernesta Nemca. Da bi ga v njihovi občini za vedno ohranili v spominu in spoštovanju, so po njem poimenovali športni center in postavili spominsko ploščo. Številne zbrane je nagovoril ravnatelj OŠ Puconci Štefan Harkai, ki je posebno zahvalo izrekel družini Nemec, saj je le ta prostovoljne prispevke namenila šolskemu skladu. Spominsko ploščo pa je odkril župan občine Puconci Ludvik Novak.

Zunanji fitnes park je namenjen vsem ljubiteljem rekreacije, športa in fitnesa. In pravijo, da teh v občini Puconci ni malo. V sklopu otvoritve so učenci OŠ Puconci pripravili krajši kulturni program, v katerem so vse povabili k uporabi fitnes orodij v njihovem parku. Tako bodo od tega dne dalje lahko vsi kar zunaj nabirali fizično kondicijo. Kajti le ta je ključnega pomena za pozitivno stanje duha, kar nam daje pomembno moč, da smo lažje kos vsakdanjim življenjskim izzivom. Da pa je do otvoritve zunanjega fitnes parka sploh lahko prišlo, pa se lahko zahvalijo številnim donatorjem. Po svečani otvoritvi so obiskovalci orodja lahko preizkusili. In res jih ni bilo malo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2016 ob 15:04 gost

      župan bil pijen kak motika komaj stal

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.04.2016 ob 15:20 Horvat Milan gost

      Pijana ti je glava, butec od anonimnega komentatorja. Fotograf ga je pač dobil v čudnem položaju kako stoji.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.