https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Svetovni dan Romov proslavili tudi v Lendavi

Lendava, 09.04.2016 ob 7:00  

Ob Svetovnem dnevu Romov so pripravili kulturno slovesnost tudi v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi. Letošnja prireditev je potekala pod motom – Ritem imam v krvi.


Slavnostna govornica na letošnji prireditvi je bila romska svetnica Nataša Horvat. V programu so nastopili Dvojezična osnovna šola I in II Lendava, Vrtec Lendava, gostje COO Čakovec, Glasbena šola Lendava, Dvojezična osnovna šola Genterovci, Osnovna šola Črenšovci, Osnovna šola Turnišče, Dvojezična srednja šola Lendava in romsko društvo Romano Jilo.

Program sta povezovala Jenifer Nikolič iz Dvojezične osnovne šole Genterovci in Štefan Horvat iz Dvojezične srednje šole Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2016 ob 11:34 gost

      Delat jih spakivajte, ne da se tu denar tja meče za take bedne stvari.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2016 ob 11:56 gost

      Mag. Muc samo fektari, da bi lahko romi še naprej živeli brez dela na bajnih podporah.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2016 ob 18:03 gost

      Dajte mu lopato v roke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.04.2016 ob 19:08 gost

      Tudi strojanovi so obljubili, da se zaposlijo in v desetih letih še noben ne dela, edino namnožili so se iz 29 na70 kom. in imajo vse zastonj, vso infrastrukturo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.04.2016 ob 19:20 romano jilo gost

      nek ide sve u p. m.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.