https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

EROTIKA

FOTO: Letošnje Seksoslovje v znamenju striptiza in pole dance

30.4.2016  

Študentska organizacija Univerze v Mariboru je tudi letos na prireditvenem prostoru Štuk pripravila najbolj vroč in začinjen večer, ki nosi ime Seksoslovje. Na letošnjem dogodku je potekala okrogla miza na kateri so gostje razpravljali o razliki med striptizom in pole dance.

Seksoslovje je dogodek, ki vsako leto privabi številne radovedne študente na Štuk v Mariboru. Tematika letošnjega dogodka je bila okrogla miza na temo – Razlika med pole dance-om in striptizom.

Namen dogodka je izobraževalne narave in je namenjen tematiki povezani s spolnostjo in razbijanjem tabujem, ki so povezani s tem področjem ter z varno spolnostjo. Organizatorji vsako leto pripravijo različne tematske večere na katerih študentje dobijo koristne informacije in nasvete. Vsakoletni dogodek pa še dodatno začinijo s praktičnimi aktivnostmi ali predstavami v živo.

Voditelj okrogle mize je bil Tomaž Mihelič – Marlenna. Gostje večera pa so bili plesalka striptiza Pia, pole dance plesalki plesne šole Pandora – Art of pole, seksualna terapevtka Vesna Jarc in posebni gost večera igralec Rado Mulej.

Kot vsako leto so gostje tudi letos razbijali tabuje. V okviru okrogle mize so predstavili svoja mnenja, poglede in razlike med striptizom in pole dance-om. Gostje pa so publiki zaupali tudi kakšno osebno izkušnjo ali skrivnost iz svojega privatnega življenja. Organizatorji pa so poskrbeli za vrhunec dogajanja in vročico noči z vročimi plesalkami in z še bolj vročimi plesnimi nastopi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija