https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Tako Nafta kot Mura 05 izgubila 2:0

6.3.2011  

V 21. krogu prve lige je lendavska Nafta izgubila v Ljubljani z Olimpijo, medtem ko je murskosoboška Mura 05 v prvem spomladanskem krogu klonila pri Roltek Dobu. Oboji so izgubili z 2:0.

Olimpija Ljubljana : Nafta Lendava 2:0 (0:0)

Nafta je izgubila še drugo tekmo v spomladanskem delu. Tako kot doma proti Primorju je tudi včeraj v Ljubljani klonila z 2:0. Za Olimpijo sta zadeli Šokota v 53. minuti in Bešić v 72. minuti.

Nafta: Jozić, Matjašec, Lesjak (od 78. Idrizi), Lazić, Tomažič-Šeruga, Ibraimi, Dvorančič (od 64. Prašnikar), Levačič, Vinko (od 79. Jovanovič), Caban, Vaš.

Roltek Dob : Mura 05 2:0 (1:0)

Izšlo se ni niti Muri 05. V gosteh pri Roltek Dobu so izgubili z 2:0, strelca pri domačih sta bila Stanko v 32. minuti in Škof v 73. minuti.

Mura 05: Luk, Kous, Maruško, Ošlaj, E. Janža, Horvat, Kouter, Bohar, Lotrič, J. Janža in Sprečo (od 60. Bencak)

Video: Gregor Grgurič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.