https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju rabi: biokemika, fazanerista, finančnega kontrolorja in traktorista

27.04.2016 ob 9:00  

Prazničen dan danes in praznični dnevi, ki ta teden še prihajajo, ne pomenijo, da delodajalci ne bi iskali delovne sile. Za vas smo izbrali nekatere najzanimivejše in najaktualnejše razpise za delovna mesta v Pomurju.

Zdravstveni dom Lendava zaposli medicinskega biokemika specialista II m/ž. Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, obseg dela je 8ur na teden. Zahtevajo 6 let delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 3.5.2016.

Zavod za gozdove Slovenije Ljubljana zaposlitev nudi fazaneristu m/ž. Upravna enota delovnega mesta je Murska Sobota. Zahtevana je osnovnošolska izobrazba, trajanje zaposlitve je za določen čas oz. 31.10.2016. Zahtevana funkcionalna znanja: zaželen izpit za delo z delovnimi stroji, posebne psihofizične zahteve: splošna telesna pripravljenost, natančnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28.4.2016.

Za nedoločen čas zaposli FURS; Finančni urad Murska Sobota finančnega kontrolorja v oddelku za nepremičnine in drugo obdavčitev m/ž. Podrobnejše informacije o pogojih za zasedbo prostega delovnega mesta ter o izjavah, ki jih je potrebno priložiti vlogi so objavljene na spletni strani Ministrstva za javno upravo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3.5.2016.

Zavarovalnica Tilia d.d., Novo mesto, delniška zavarovalna družba s popolno odgovornostjo rabi kandidata za sklepanje zavarovanj (zavarovalni zastopnik) za področje Pomurja m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas, 3 mesece z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4.5.2016.

Mesarja m/ž pa iščejo pri Poslovnem sistemu Mercator d.d.. Upravna enota delovnega mesta je Murska Sobota. Zaposlitev je za polni delovni čas za določen čas, 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4.5.2016.

Štručka podjetje za trgovino, zunanjo trgovino in proizvodnjo mlevskih izdelkov Rogašovci d.o.o. zaposli peka m/ž. Delovni čas je ponoči. Zaposlijo za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 28.4.2016.

Slaščičarna JASMINA, Jasmine DERVIŠI s.p. iz Sv. Jurija ob Ščavnici zaposli prodajalca sladoleda m/ž. Zaposlijo za določen čas, 6 mesecev oz. do 30.10.2016. Okvirna plača znaša 800 evrov bruto mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5.5.2016.

Elmitel inženiring d.o.o. iz Gornje Radgone zaposlitev nudi razvijalcu programske opreme m/ž. Trajanje zaposlitve s polnim delovnim časom je za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10.5.2016.

Elrad International razvoj in proizvodnja elektronskih naprav d.o.o. nudi zaposlitev za referentska dela, kadri m/ž. Zahtevajo znanje angleškega in nemškega jezika ter določena računalniška znanja. Od kandidata pričakujejo organiziranost, izkušnje na primerljivih delih, poznavanje delovno pravne zakonodaje, prilagodljivost in komunikacijske sposobnosti. Kandidati za delovno mesto z nedoločenim časom naj vlogo pošljejo po e-pošti do 3.5.2016.

P&F JERUZALEM, vinogradništvo, vinarstvo, turizem, d.o.o. iz Ormoža zaposli 3 traktoriste m/ž. Od kandidatov zahtevajo vozniški izpit B in F kategorije. Zaposlijo za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 2.5.2016.

Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. zaposli osebo za trženje storitev m/ž. Zaželena je diploma s področja trženja, napredne komunikacijske in pogajalske sposobnosti, organizacijske sposobnosti, naravnanost k ciljem, marljivost, kreativnost in iznajdljivost, motiviranost in profesionalni pristop. Zaposlitev nudijo za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4.5.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2016 ob 8:38 gost

      Fazanerist, kakšno delo je to? Lahko kdo kaj pove o tem?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2016 ob 15:59 Stewen gost

      FAZANERIST - V Zavodu za gozdove RS so inovativni: "izumil" so povsem novo poimenovanje za poklic, ki ga (ime) zaman iščemo v Slovarju slovenskega knjižnega jezika (SSKJ). Je pa črno na belem navedeno, kaj je fazan: VELIKA ptica s pisanim perjem in dolgim repom. In kaj je fazanka? Samica fazana. Tisti, ki je brez dela in želi delati do konca oktobra, bi torej imel opravka s fazani, s fazankami pa seveda opravijo - fazani. Ah, sem duhovit!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.