https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Iščejo se pek, referent za turistično prodajo in vodja vzdrževanja

13.07.2016 ob 10:05  

Iščejo se pek, referent za turistično prodajo, narovovarstveni delavec in varilec cevnih inštalacij.

 

Avto center Andrejek, posredništvo vozil, servis, trgovina d.o.o. išče avtomehanika. Ponujeno delo traja za polni delovni čas za nedoločen čas. Prijava na delovno mesto je možna do 3.8.2016.

S & N, elektrotehnika d.o.o. išče elektrikarja v Avstriji. Ponujeno delo traja za polni delovni čas za nedoločen čas. Prijava je možna na prosto delovno mesto je 6.8.2016.

Zalas, podjetje za avtokleparstvo, vzdrževanje motornih vozil, gostinstvo, trgovino in frizerske storitve, d.o.o. išče frizerja. Ponujeno delo traja za nedoločen čas za skrajšani 20 urni delovni čas. Prijava je možna do 24.7.2016.

Montaža sten in stropov MEGLA, d.o.o. išče izvajalca suhe montažne gradnje. Ponujeno delo traja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijava je možna do 16.7.2016.

M-Vita mizarstvo in storitve, d.o.o. išče monterja lesnih izdelkov. Ponujeno delo traja za določen čas treh mesecev za polni delovcni čas. Prijava je možna do 27.7.2016.

Javni zavod krajinski park Goričko išče naravovarstvenega sodelavca. Ponujeno delo traja za določen čas 35 mesecev s skrajšanim delovnim časom 4 ure na dan. Prijava je možna do 18.7.2016.

Pekarna Krapec, Izidor Krapec s.p. išče peka. Ponujeno delo traja za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 19.7.2016.

Montaža brunaric 1A, Borut Kolarič, s.p. išče pomožnega delavca. Ponujeno delo za določen čas treh mesecev s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 28.7.2016.

Tokam, podjetje za zaključna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina d.o.o. išče posluževalca na upogibnem stroju. Ponujeno delo traja za dobo 6 mesecev s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 20.7.2016.

Hotel Diana, družba za turizem in izvajanje drugih projektov d.o.o. išče referenta turistične prodaje. Ponujeno delo traja za določeno obdobje 3 mesecev z možnostjo podaljšanja s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 5.8.2016.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v negovalni enoti. Ponujeno delo traja za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 18.7.2016.

ECC ESCADA-COMPETENS-CENTRUM, razvojno-proizvodno podjetje d.o.o. išče šiviljca. Ponujeno delo traja za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 15.7.2016.

SaniTerm, strojne inštalacije, Milan Ritlop s.p. iščejo varilca cevnih inštalacij. Ponujeno delo traja za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom. Prijava je možna do 6.8.2016.

ADECCO H.R., kadrovsko svetovanje, d.o.o. iščejo vodjo vzdrževanja. Ponujeno delo traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je možna do 23.7.2016.

 

Več prostih delovnih mestih si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2016 ob 13:31 77 gost

      Zavod za zaposlovanje,sodeluje z delodajalci in s.p ,delo ali službo dobiš če si,oče,mati,sestra,brat,sestrična,bratranec,stric,teta,prijatelj-ica,sosed,soseda,itd......in nima veze če si invalid ali pa ne.Take delodajalce in s.p in zavod za zaposlovanje jaz delam iz koruznega stebla(kukuršča) za mene v Prekmurju ni poštenega delodajalca in s.p ker so vsi šalabajzeri in izkoriščevalci.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2016 ob 14:14 gost

      glavno, ka jim država da subvencije, po nekaj mesecih fuknejo delavca na cesto, razen če si pijanec, pijanka, oziroma ženska k....., zaposlijo pa drugega ali drugo, da ponovno skasirajo. Nekatere ženske dobijo drugo delovno mesto, še ko so na prejšnjem - torej .....!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2016 ob 19:41 rejpar gost

      Iščejo večinoma eni in isti s.p. ker ne dajo plač delavec odijde in zemejo drüjgoga .Takši primer san doživel pred lejtami .Nej mi dajl trij mesece plače sam delo püjsto in odišel na zavod in tam je gospa pravila niste opravičeni šest mesesev do nadomestila .Delo ste imeli za kaj ste pustili .Ko sem povedal kak je bilo je rekla da oni z tem če nisem dobil plače nemajo nič .In za menov je prišel drugi in tudi odišel z dolgim nosom .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2016 ob 20:18 Panvita gost

      Naj mi nekdo pojasni postopek prijave KPK ju....Meni so sumljive pogodbe delavcev,ki jih ZZZ pošlje delat na firmo in je tam kao na usposabljanu..... Plačo (3,00) dobi od zavoda za zaposlovane ,se pravi da je sedaj zavod postal agencija za iskanje zaposlitve????

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2016 ob 21:37 gost

      tako je, pol delodajalcov, elitne firme zaposluje delavce, katerim plačo daje država, šefovi se pa hvalijo, kako so sposobni, so pa gnilobe od ljudi, zaposlujejo pa "spredelane, pa ne delovno, ampak ....." delavce, ki so v drugih firmah bili izmečki.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.07.2016 ob 20:32 julij gost

      Vse dol staviti pa na cesto prit,ne pa JAMRAT tule,zato ker tej LOPOVSKI DRŽAVI bo trebalo enkrat naredit KONEC...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.07.2016 ob 20:42 gost

      če pa se sužnji bojijo na cesto, ove doma pa financirajo babice in dedki, ter socialno(davkoplačevalci), zaposleni v državnih ustanovah(,razne agencije, zavodi, socialna dela, sekretarjati), pa drkajo kurac in lepo služijo, pol je pa nepismenih, nevednih itd, glavno, da jim je poznanstvo zriktalo državne službe, golazen ničvredna

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.