https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Ljutomer zaposli hišnika, Big Bang pa prodajalca na oddelku zabavne elektronike

03.08.2016 ob 10:00  

Tudi prvi teden v mesecu avgustu je prinesel številne razpise za delovna mesta in s tem številne možnosti za zaposlitev. Za vas smo strnili nekatere izmed njih, ki se nudijo v Pomurju.

Vrtnarstvo Iris Ana Božič s.p. iz Sv. Jurija ob Ščavnici zaposli delavca na vrtnariji m/ž. Zaposlitev nudi za polni delovni čas za določen čas 15 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 8.8.2016.

RAIFFEISEN d.o.o.; RAIFFEISEN d.o.o., PE Odranci zaposlitev nudi osebi za delo v silosu-skladiščniku m/ž. Opis del in nalog: sušenje žita, sprejem in izdaja, urejanje dokumentacije, delo z viličarjem in transporterjem za krmila. Drugi pogoji so: znanja s področja vzdrževanja-elektro, izpit za viličar in zadovoljivo znanje nemškega jezika. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 13.8.2016.

Idilia, frizerstvo in kozmetika, d.o.o. iz Turnišča zaposli frizerja m/ž. Zaposlitev nudi za nedoločen čas. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 5.8.2016.

Občina Ljutomer zaposli hišnika m/ž. Zaposlitev s polnim delovnim časom nudijo za določen čas 5 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5.8.2016.

Čista narava, javno komunalno podjetje d.o.o. zaposlitev nudi komunalnemu delavcu m/ž. Zaposlitev s polnim delovnim časom nudijo za določen čas 4 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 4.8.2016.

Le še danes se zainteresirani kandidati lahko prijavite na delovno mesto organizator prehrane in zdravstveno-higienskega režima - m/ž, ki ga ima razpisanega Vrtec Lendava. Zaposlitev nudijo za nedoločen čas in sicer 20 ur/teden. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so objavljeni na spletni strani www.vrtec-lendava.si. Kot rečeno, pa kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do danes, 3.8.2016.

Prav tako se je le še danes možno prijaviti na razpis za peka m/ž pri Pekarni Omar Marija Omar s.p. iz Rankovec. Zaposlijo za določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja zaposlitve. Urnik dela je večizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti torej le še danes 3.8.2016.

Grawe zavarovalnica d.d. zaposli 2 pomožna zavarovalna zastopnika m/ž. Zaposlitev nudijo za tri mesece z gibljivim/nestalnim urnikom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1.9.2016.

BIG BANG, d.o.o.; BIG BANG mega Murska Sobota zaposli prodajalca na oddelku zabavne elektronike m/ž. Pričakujejo sledeče kompetence: - prodajna usmerjenost, - timsko delo, - odgovornost, - lojalnost, - komunikativnost, - storilnostna naravnanost. Pogoj: - poznavanje zabavne tehnologije. Možnost podaljšanja zaposlitev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 10.8.2016.

LTE, gradbeništvo in poslovne storitve, d.o.o. iz Sodišincev zaposli 2 referenta prodaje m/ž. Zaposlitev s polnim delovnim časom nudijo za nedoločen čas. Znanje jezikov: nemški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1.9.2016.

ARS MEDICA, trgovina na drobno, d.o.o. iz Lendave zaposli 3 telefonske operaterje za delo v klicnem centru - m/ž. Nudijo zaposlitev za skrajšan delovni čas: 30 ur na teden. Drugi pogoji: ciljna usmerjenost, tolerantnost in sposobnost reševanja izzivov, dinamičnost, pozitivne osebnostne lastnosti, podjetnost, odgovornost, energičnost in odprtost za delo v timu, komunikativnost; zaželjen življenjepis s fotografijo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13.8.2016.

Protect infra varnostni inženiring d.o.o. v Lendavi zaposli 2 varnostnika/interventa - m/ž. Drugi pogoji: NPK varnostnik, osnovno izobraževanje za rokovanje z orožjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 6.8.2016.

Posredništvo, usluge, popravila in montaža, Bojan Črnko s.p. iz Panovcev zaposli vzdrževalca zgradb m/ž. Zaposlitev nudi za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 8.8.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2016 ob 23:29 Gost gost

      Ka davlejo za hisnika ce majo e hisnico ki vse speca in sinfle po lotmerki obcino...in svoje nadrejene ali je vec nedo meli? Pa tou je ejna ki vsej vun povej

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.