https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Konec počitka za pomurske nogometaše

12.8.2016  

V Medobčinski nogometni zvezi Murska Sobota bodo ta teden odigrane prve pokalne tekme.

Pomurski nogometaši pričnejo ta teden s svojimi prvimi uradnimi nogometnimi tekmami v sezoni 2016/2017, saj se bodo spopadli v prvem krogu pokala MNZ MS. V njem bo sledilo nekaj zanimivih nogometnih bojev, med drugim sosedski derbi med Serdico in Goričanko, tretjeligaški dvoboj med NK Čardo in Tromejnikom, medtem ko se bo Mura pomerila proti Slatini. Večina bojev se bo odigrala v soboto, dne 13.8.2016, v nedeljo 14.8.2016 in v ponedeljek 15.8.2016.

PARI 1. KROGA POKALA MNZ MURSKA SOBOTA:

Cankova : Šalovci

ŠD Cven : ŠD NK Pušča

NK Aluvar Gančani : NK Tišina

NK Serdica KL. Šinko : NK Goričanka

NK Čarda : NK Tromejnik

NK Dokležovje : NK Apače

NK Avto Rajh Ljutomer : ŠNK Bakovci

ŠNK Radgona B : ŠD Ižakovci

NK Lesoplast Križevci : NK Hodoš

Mura veterani : ŠNK Radgona

NK Grad : ŠD NK Rotunda

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2016 ob 15:39 gost

      Ojoj od Hodoša do Pušče to pa so veliki klubi in velika pozornost.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2016 ob 15:51 gost

      Zelo me zanima kakšne licence imajo naši 3 ligaški trenerji ??????????? Ve kdo kaj o tem ??? pozdrav.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2016 ob 15:56 gost

      Rabijo B.Licenco

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2016 ob 20:28 gost

      Zavrč : Veržej 5:1... Slabo se letos piše Veržeju.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2016 ob 21:22 gost

      Gaborova napaka v postavitvi igralcev ! Vok velika napaka ni za beka z Čukom oba na vezno linijo Ajleca na levega Beka, če tega ne naredi bo Ziko pogorel. Zakaj so igralci videti izčrpani ? nimajo svežine vezna linija mu igra nazaj namesto da rine v napad eno predstavo bi morali dati više in napolniti mrežo Zavrča že v prvem polčasu saj so jih imeli Še enkrat dečkom manjka AGRESIVNOSTI nas zanima kaj bo spremenil Ziko pa nisi od včeraj nežnost nekaterim igralcem zbij iz glave .

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2016 ob 21:42 gost

        A si ti kdaj slišal za ločila?!?!? Modruješ o taktiki, pa še nepismen si! Strašna kombinacija.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.08.2016 ob 21:27 gost

      Verzej nima vec ekipe kot prejsnja leta in to je dejstvo. Polom nad polom in v soboto Triglav.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.08.2016 ob 21:46 Chico gost

      za tretjo ligo rabi glavni trener veljavno A licenco. pomočnik trenerja pa B licenco. dosti klubov že plačalo kazni ker nimajo trenerja z A licenco.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.08.2016 ob 6:29 prlek gost

      Včeraj bi bilo sigurno boljše če bi Verźej igral z mladinsko ekipo ker poraz nebi bil tako visoki. Zavrčani so se sprehajali mimo obrambe Veržeja,da o nekaterih igralcih ne zgubljam besed posebej št.9 ,ki je pozabljal žogo ,zapravljal napade itd. Obramba Verżeja je res katastrofalna enostavno so spuščali napadalce mimo. Sprašujem se zakaj ni bilo v igri mladega hitrega štoperja Vidoviča ? Še dobro da je v golu bil Andrejč ker drugače bi bilo še hujše. V glavnem zelo slaba igra prišlekov ,katere je vodstvo tako opevalo in hvalilo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2016 ob 6:34 gost

        Vidovič je odišo v mladinsko ekipo MB. Od boljših mladincev in kadetov mislim da je v Veržeju ostal le Morec.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.08.2016 ob 6:59 rrr gost

      Vodstvo Verzeja spreglednite ze ednoug ali pa bote dale tirali svojo filozofijo? Devet prejetih zadetkov na dvejh tekmah je nej malo. Vas pameten #skavt # je neka slabo vo zracunal ,odislo je pou ekipe kljucnih igralcev mladine pol ekipe kljucnih clanov in tou samo zaradi filozofije in politike vodstva. Dobro ka je nej v gol postavo Grubica ka te bi bilou se bolj pestro. Letos de se vidlo ka so pomejnila imena kak so Kouter,Vas,Lukac ,Roposa...pri mladincih Virag,Vidovic,Kapun ,Kuzma,Fodor... Vodstvo vi pa kar dale filozofejrajte pa tirajte svoje!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.08.2016 ob 7:51 fuzbal-er gost

      gG Gabori je potekel cajt v Veržeji. Točke ne bomo osvojili jeseni, med tednom nas je zapüsta še Mauko (Beltinci). Brez zveze je ta druga liga. Boljše bi bilo v tretji ligi. Nimamo gledalcev. Zdaj še pa ti porazi. G. Gabor de sam spakira. Mi pa razpad. Brž ne bomo lige dokončali. Boljše plavalni klub v Bonovcaj ustanoviti pa biti prvak na 20 metrov.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.08.2016 ob 8:11 milan gost

      Kar se tice same strokovnosti niti ni Gabor toliko kriv ,ker z slabimi igralci tudi rezultatov nemore narediti . Kak je zgoraj nekdo že napisal kriva je politika vodstva .Druga liga se itak ze za drobiz spila če še pa tega ne dobiš skozi sezono je čisto logično da greš vstran. Isto se bo kmalu zgodilo z temi ki so jih zdaj pripeljali ko bodo vidli da so zgolj obljube,no mogoče pa bo tokrat drugače. Škoda bi bilo res če bi klub izpadel.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.08.2016 ob 9:41 tutu gost

      Nika je nej tu Gabor kriv, je za moje pojme fejst dober trener. Ampak če dobri igralci zaradi vodstva zapuščajo Veržej, odijo pa sami slabi, nemre proti ten nika delate....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.08.2016 ob 9:48 gost

      Tisti, ki ste opevali Gabora vas je lahko sram!!! Veržej je bil Lukač, Kouter in Vaš!! Gabor je mali trener!! Res pa je, ka takšen klub skak je Veržej nikjer več ne bo našel. Ko se je šlo za plačo, njemu vse, igralcem drobižek za sladoled!! Zdaj pa mali trener igraj v 2 z takšno kvaliteto igralcev kak si ti!! Vse se vrača, vse se plača.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.08.2016 ob 10:00 ljutomer gost

      to je resnica ,gGabor kot trener je zelo dober ima znanje ima strokovnost ,je pa res da lahko tudi vpliva na vodstvo zdaj pa koliko mu je v interesu vplivati je druga stvar.Nekaj je pa ocitno narobe ker igralci masovno odhajajo. Spomnim se ko je eden od akterjev v klubu dopovedoval prijatelju kako mladinec Vidovic in Ketisa nebota igrala (Vidovic MB,Ketis Koper),ker da imajo placane igralce ,ce grem na stran NZS pa vidim da je stvar popolnoma drugacna .Vidovic je v udarni enajsterici Mb ,tako kot tudi Ketis.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.08.2016 ob 10:31 soft gost

      Dejstvo je ka trener mora biti plačani jaz tüdi nebi dela brez plačila. Resnica pa je ka tüdi igralciorejoeti neka od tega. Živi primer je Zenga ,d e la je dvojno delo trenira golmane in masera ko je reka naj mo plocajo vsaj malo vec so rekli nej ,zaj pa placuvljejo dvo trenera golmanov pa se ZANIČ masera ki vsakomi pove samo idi k doktori halooooo pa ka je z vami?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.08.2016 ob 10:50 bmw gost

      Küšnite travo tan ge je Fajdiga hoda. Čehe je pripela v prvo ligo jega so bogali ga spoštovali ,dela je z njimi diha je z njimi. Zvsen spoštovojon do Zemljiča samo če bi Fajdiga osta z njimi %ehi nebi šli iz prve lige.amen

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.08.2016 ob 11:04 gost

      To je taktika Gabora ki si ne upajo napasti in mleti nasprotnika nima vodstvo nič zraven ima Gabor proste roke če je hotel Gabor ostati je moral menjati igralce isto kak KEK v Rijeki. En dan pred tekmo ima močan trening drugi dan na tekmi so fantje zmantrani. Velika napaka je OBRAMBA tu se začne in konča in potem vzame moralo ostalim igralcem. Gabor se ali je dela slepca pri obrambi dečko iz Velenja je branil prostor v obrambi z vsemi štirimi in kje je ???? Enostavno štimalo bi če bi imel boljše BEKE ! Že v pripravah z tako neprepričljivo igro je zapr vrata marsikateremu gledalcu.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.08.2016 ob 11:05 Vem gost

      Pozdravljeni, ce ste bili na tekmi te ste vidli da sta ble ekipi prvi polcas enakovredni mogoce je celo verzej bija bolsi oz nevarnejsi. Potem med polcasom nerazumljiva menjava hrvata st14 ki igral v napadu in igral dobro sicer zapravil neke sanse ampak je bija aktiven z drugim hrvatom ki pa je odigra katastrofalno (mauko bi bija dosti bolsi od njega) ampak problem neje v napadi ampak v obrambi ki je sramotno slaba predvsem to velja za ilica, potem levega bocnega z celja in pa voka, ki so bli na prepihi vsaki napad.. Verzej ma dobro sredino in soliden napad ampak sramotno slabo obrambo... Dobro so igrali andrejc pa Petek ki je bija dalec najbojsi .. Res nevem ka se dela v totem verzeji.. Dopadnila sta se mi tudi lah pa cuk... Upajmo da pripelajo neke v obrambi ce ne se jim slabo pise. Lp

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.08.2016 ob 11:28 gost

      Vsi ste pametni ko ste pokradli Veržej,toliko igralcev ko gre ne more klub funkcionirat,malo se pa zamislite vi tretjeligaši,vsi ste klicali Veržejske igralce,naredite si svoje igralce,ne pa da njim obljubljate po 500,eur.normalno Veržej ne more plačevati kot vi tretjeligaši,Četrto leto v drugi ligi,kje ste pa do sedaj bili vsi vi ki kritizirate,pet let vas ni bilo na zemljevidu,PET LET,vedite da se v Veržeju ne sekirajo če ispadejo,v vašo ligo TRETJO.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2016 ob 20:46 gost

        Sta se Kouter pa Vaš mogoče pri Veržeji naučila igrati nogomet? Veržej je nej nikoli imel svojih igralcev in jih tudi ne bo imel, vsaj ne za drugo ligo.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.08.2016 ob 11:32 gost

      v Ograček ligo bi bilo potrebno poslati davčno,kako se to plačuje v ograček ligi po 500-do 1000,eur,lep denar na črno,kako dolgo ???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      13.08.2016 ob 12:22 gost

      Se strinjam,da njih je treba vse prijavit,mi mali klubi Rakičan,Hotiza,Grad,Turnišče,nemoremo toliko plačevati,le kje jemljejo denar,da plačujejo na črno,po 600,eur.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.08.2016 ob 12:42 gost

      Gabor mejaj Aleksandrova pa Voka vun z obrambe paš nareda pol dela ker so vsi navijači istega mnenja, pa nebi smeja mejati Hrvata boš reka ka smo pametni ali ti zgleda nimaš prove slike z klopi gori moš bojši pogled in se napake vidijo. Z Čukon bi na vezni liniji pridoba zej smo vsi pametni ali mi že to dugo vemo pa vidimo nič ni gotovo DEČKI GLAVO GOR PA TRIGLAV LEHKO OBRNETE TO SI ZAPOMNITE SAMO AGRESIVNOSTI KAK JE EDEN NAPISA VAM MOČNO FALI PA VEZNA LINIJA NE MUTAJTE ŽOGE V OBRAMBO RAJŠI OPALTE PO GOLI Noben pomurski ligaš ni močneši od vas zakoj pa nebi vdarili po 2 ligi. Še nekaj 4 gole ste dobili iz globokega obsajda pa tisti penal ka si je sodnik zmisla ka se je cela tribuna nasmijola ali to ni opravičilo imate najtežji razpored Gabor osveži ekipo vi neste slabi ali agresivnost vam je na psu sem ba že predugi lep pozdra vsem pomurcom keri mamo radi nogomet.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      13.08.2016 ob 16:42 gost

      Verzej je imel okoliske igralce, ki so igrali s srcem, takih vec nebo in ne fantazirajte, ker bodo gladko izpadli. Stiri leta sem hoda gledat Verzeja z veseljem zaradi borbenosti igralcev in vzdusja med njimi, zdaj grem rajsi v Lotmerk.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.08.2016 ob 23:10 gost

      Taksen Verzej me ne zanima

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      14.08.2016 ob 6:52 2016 gost

      Zodja igrolca če bi bla Kavaš-Vidovič,Kavaš-Kek ali Vidovič-Kek Zavrč povoha nebi gola

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      14.08.2016 ob 7:26 gost

      Pa Vidovic je bil na prepihi pri mladincih, tak, da on ni za drugo ligo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      14.08.2016 ob 7:38 gost gost

      Igralec neje glih na prepihi preveč ,če ga zvobi Maribor v svoje vrste ali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      14.08.2016 ob 8:08 cven gost

      Dejstvo je da so ze grascaki prvo postavili OBRAMBNI zid in komaj potem formirali napadalne enote za vdore na tuje ozemlje,pri verzeju je bilo glih obratno!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      14.08.2016 ob 8:56 gost

      Verzej je bìl stiri leta res ponos, zdaj pa ni vec tako.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      14.08.2016 ob 9:09 gost

      Koga briga veržej... selo...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      14.08.2016 ob 9:47 gost

      Gabor je smejšnica od trenera. Ko jebe njega, glavno, ka je naša Mura razcotalain ponižala Maribor !!! Klubi v ograček lige zadnjo sezono imate čast gledati Muro v ograček lige!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      14.08.2016 ob 10:05 gost

      Podgane in majuhi ste se oglosili,pet let vas ni bilo vun,Verži je slab,če ste ga oropali,Verži nebu ispadnu,na vašo žalost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      14.08.2016 ob 10:20 6pack gost

      Nogomet se ne spila v visjih ligah zatto ker rad spilas ampak iz dveh razlogov: 1.denar ali 2.ambicije Minli so casi ka bodo clani drugoligasa spilali za sok in sendvic

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      14.08.2016 ob 12:20 gost

      Mura glatko prvak v ograček ligo,končno mi Sobočanci bomo gledali kaj se dogaja po Sloveniji na nogometnih drugoligaških stadijonih,druga liga

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      14.08.2016 ob 16:41 gost

      Bojo prišli časi v kratkem da v Nafti in Muri niti senviča ne boste dobili ker ne veste za stanje,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      14.08.2016 ob 16:56 gost

      Tudi Džeri se na tem mestu ni znašel on je najboljši vezist v pomurji pa je tudi tu Ziko pogrešil, levi in desni vezis neprodorna ali vseeno obramba kak pravijo katastrofa.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      14.08.2016 ob 17:54 gost

      Pri Grade igralce in trener že en keden ne spijo od radosti, ka do špilale praute Mure. Mi njim pa iz So ote sporaučamo , ka .o njim dali samo petardo v oblike 5 golov.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      14.08.2016 ob 19:45 gost

      Ziko navči je z vseh pozicij strelati na gol pa zmoga nesme biti vprašljiva pa makar se pisa Triglav Kranj.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      15.08.2016 ob 8:33 gost

      Ali je strateg Veržeja slabši od Brkiča ali Badžima ne vem, ali Trstenjak je edini zmožen in z izkušnjami , bi moral voditi igro na sredini igrišča tudi obrambo mora menjati. Zakaj ni igralskega naboja to mora urediti trener. Hrvat je dober ga proti Zavrču nebi menjal ; tisti na levem beku nikakor ni za prvo postavo. Ta mlada Čuk in Vok dajeta največ na levoj ali desno vezno nikakor v obrambi, ne vem da tu trener nima jasne slike !? Seveda mu ne želimo sestavljati ekipe saj je to njegovo delo. Kljub temu se strinjam da Triglav lahko premagate z popravki v ekipi.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      15.08.2016 ob 9:18 gost

      Vsi vi ki ste tako pametni okrog Veržeja,(malo ste dosadni)VAŠ ČAS SE JE ISTEKEL,prinesli bi denar v klub,ne pa da so vam vsi pobegnili,sramota od kluba,pol leta ne dobijo za sendvič,sedaj pa ste res dosadni !!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      15.08.2016 ob 9:46 gost

      Verzej je bil stiri leta pravi, zdaj ni sence od neke prave ekipe.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      15.08.2016 ob 10:00 gost

      V dveh tekmah dobit 9 golov in samo 1gol

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      15.08.2016 ob 10:48 like gost

      Kot je že nekdo napisal zelo manjkajo v zadnji vrsti Kavaš ki je poškodovan,Vidovič kateri je šel pomagat Mariborčanom v 1SML in tudi Kek ki je v Avstriji če se ne motim. Resnično bi bilo škoda če bi ispadli iz druge lige.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      15.08.2016 ob 20:41 gost

      Keka in Vinkoviča je Ziko in upravni odbor natira zaj pa mojo ka so si skuali nikdar je ne trener več od domačega igralca

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      16.08.2016 ob 0:03 gost

      Majuhi so prišli iz Vežija v Lotmerk,MAJUHI,MAJUHI

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      16.08.2016 ob 8:30 gost

      Tega Vidoviča omenjate,povprečen igralec samo ziko ga je non stop forsiral,verjetno sta si v sorodu,ni pa tako dober,preveč šans mu je ziko dajal,zadnji tri leta,on pa nazadnje odpluje v maribor, lepo od njega,tako že zopet ziko forsira malega 16,letnika,mureca,tudi on bo pobegni

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      16.08.2016 ob 9:16 gost

      Vse to drži meni je žal tistega z Velenja je bil zelo dober mu je težko gdo ušel. Če bi bil trener bi poskusil to varijanto Ajlec levo Ilič desno tistega visokega z leve bi dal zraven Polajžarja.Obramba je preveč švoh. Ziko se je # zelo # uštel z Vokom tudi Čuk ni za obrambo . Dečka sta dobra samo v obrabi ne. Dober trener pa tega ne opazi !!!!!!!!!!!! Nuja je po spremembi obrambe ker Triglav je premagljiv in udarte po njih ne z šašavoj taktikoj doma se treba boriti in pokazati gdo je gazda na domačem terenu. Ne omenjaj Vidoviča je velik se pa ne ve v obrambi POSTAVLJATI.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      16.08.2016 ob 10:22 gost

      Dejstvo je da rabijo stopera pa vsaj enega bocnega ki sta kvalitetna ce ne se jim slabo pise..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      16.08.2016 ob 11:48 gost

      Tako nekako.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      16.08.2016 ob 13:23 gost

      Veržejci niso več tak glasni kot leto dni nazaj. Ali je na vidiku razpad SISTEMA, Ajde pičke glasne da vas SLIŠIMO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      16.08.2016 ob 14:24 gost

      Kradljivci eni,pokradli ste Verži,igralcem obečali 700-do 1000,eur.kere nebodo dobili,pičke glasne,treba vas prijavit davčni,pičke

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      16.08.2016 ob 15:02 gost

      Da ti bo v veselje vas Verži počaka v 2 ligi če boste vi tja prišli je pa še ? Naši bojo poštimali ekipo tako niso pričakovali pike v prvih treh kolih se pravi da še ni škode.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      16.08.2016 ob 15:43 gost

      kšenke se špila samo še v seoski ligi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      16.08.2016 ob 20:27 gost

      V Prekmurju se pejnezi razmetavlejo 1-2-3 leta pa spet BANKROT. In keri zaj pameten . Cela SLO. zna kaj z prekmurci naroube samo Prekmurc nej. V 2 ligi se igralec plačuvle od 150 - 300 evrov pa pitajte vse do primorske kajti 2 liga je je velika možnost za tujino in 1 ligo tou večina zna zato nekateri ido skoro k šenki špilat pa preko menandžera ide z zaslužkom. Prekmarci vijdijo samo Osterajh pa pejneze in trečo ligo. Druga ne vejte kak igralce kradnete eden ovome. Dober mladinski kader Mura Veržej drugim klubom tou španska vejs ali 2 krat na tjeden malo brcamo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      17.08.2016 ob 11:51 gost

      Danes prenos pokalne tekme na spletu NZS BELTINCI - ALUMINIJ dva pira in kauč.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      17.08.2016 ob 13:00 nk nafta 1903 gost

      nafta plačuje igralce na črno nekaj dobijo na račun cirka 800 evrov ilič ma pejneze mutna posla v nafti dela davčna išpekcija pa nič

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      17.08.2016 ob 19:19 gost

      Mislim ka Brdi žau da se so plasirali v pokal zato so pustili Turniščem . Brdi otišlo 1500 evrov. Turnišče pa lajko dobi prvoligaša ali nema ljudi brez veze.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.08.2016 ob 10:45 gost

        Brda so tekmo vzeli zelo resno, saj so v prekmurje prišli že en dan prej, ter prespali v M:Toplicah, pa tij bi se pelal 300km ka bi te tekmo pusto?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      17.08.2016 ob 20:32 gost

      nafta napredovala v drugi krog zdaj mamo 2.tretja ligaša

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      18.08.2016 ob 9:41 gost

      Dva tretjeligaša ker vam ni mar za denar.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      18.08.2016 ob 12:49 gost

      jebovas vaša nafta do 5 kola v soboti petardo dobite te de ilič spakivo kufre samo naša mura iz murske jesenski prvak bo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.