https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Gornjih Petrovcih so igrali odbojko na mivki, kuhali Gorički čuspajs in streljali penale

Gornji Petrovci, 17.08.2016 ob 12:00  

KMN Gornji Petrovci je priredil turnir mešanih trojk v Beach Volleyball. Prav tako so se pomerili v kuhanju Petrovskega piskra oziroma je potekalo tekmovanje v kuhanju Goričkega čušpajsa oziroma tekmovanje v kuhanju enolončnice. V popoldanskih urah pa je potekalo še nogometno tekmovanje v »penalih«.

Na Beach Volleyball turnirju Goričko Open 2016 se je pomerilo 6 ekip, in sicer: 3 Raužice, Fanatic Acrobatic, Gronska strejla, Krijžefčare, Ninja Attac in Smooth Operators. Tekmovali so 3 igralci v polju-v ekipi je morala biti najmanj 1 ženska oz. vsaj en moški. Igralo se je na dva dobljena niza do 15 točk z dvema točkama razlike, enako je veljalo za morebitni tretji niz. Zmage se je na koncu lahko veselila ekipa 3 Raužice, drugo mesto je zasedla ekipa Ninja Attac, tretje mesto pa Krijžefčare. 

Drugi del tega dne je v Gornjih Petrovcih bil namenjen prav tako tekmovanju, že prej omenjenemu tekmovanju v kuhanju Petrovskega piskra oziroma tekmovanju v kuhanju Goričkega čušpajsa oziroma tekmovanju v kuhanju enolončnice. Tako kot na odbojkarskem igrišču, so tudi tu prijavljene ekipe dale vse od sebe. Ekip je bilo 5. Najboljši Petrovski pisker 2016 je skuhala ekipa Förtog Kvartet, drugo najboljšo enolončnico je skuhala ekipa TD Vrtanek, tretje mesto pa si je prikuhala ekipa PGD G. Petrovci.

A s tem tekmovalnega dne v Gornjih Petrovcih še ni bilo konec, kajti v popoldanskih urah je bilo na vrsti še tekmovanje v streljanju penalov. Tu si je prvo mesto pristreljal Miran Bencik, drugo mesto Mitja Kalamar, tretje mesto pa je pripadlo Aljažu Potočniku.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2016 ob 12:37 mikiiiii gost

      ka so tau kujale švic čušpajsa,ge je tu kakšna inšpekcija

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.08.2016 ob 13:08 mikiiiii je kreten gost

      Za šankom :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.08.2016 ob 14:32 Stewen gost

      ČUSPAJS - Na Markovskem ne poznamo "čuspajza", zato prosimo katero od Goričank za objavo recepta v spodnji komentatorski rubriki. Bog plati!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2016 ob 16:28 gost

        daj nehaj srati z svojimi glupimi kometarami...trbej tebi racept za tablete za tvoj čuzpajz v glavi...spokaj

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2016 ob 22:11 Stewen gost

        ČUŠPAJS II. - Recepta o cuspajsu od Goričank nisem dobil, pač pa sem zanj pravkar zvedel iz "razpisa" za tekmovanje, objavljenega na svetovnem spletu - internetu.---- Gospodinje, le kaj, za vraga, (zdaj pa sem jezen!) čuvate ta recepet (!) kot da bi bil skrinja zaveze,ko pa je to (cuspajs) pravzaprav hrana za siromake, enostavna priprava itd. ---- "Obregniti" pa se moram tudi ob zgornjega komentatorja, ki nima imena oz. internetnega vzdevka, ki mu očitno moji komentarji niso všeč. Sam sem si kriv, ker sem vešč v pisanju, slovnici itd. "Spakiral" pa zaenkrat še ne bom. ---- Pa kaj dobrega dodajte iz domačega "špajza" v lonec mesom!

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.08.2016 ob 15:03 kikečki fant od fare gost

      Če se pogledne sliki 23,29 me resno zanimle kdo je to jedo.Vej pa takše muhe so na mesi kot graj.Jaj jaj toga se nebi še pes loto.Henjajte že idnouk z ten kujanjon.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.08.2016 ob 13:12 lujz-lolek gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.08.2016 ob 22:11 gost

      ge te tij tu vijden muje? ekran se spucaj...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.