https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Tudi vi lahko podarite svoj par obutve in tako pomagate ljudem prebroditi zimske dni

24.09.2016 ob 7:00  

Zveza prijateljev mladine Slovenije in podjetje Alpina vabita vse posameznike, da se jim pridružijo v akciji »Podari svoj par«. Zbrano obutev bodo podarili družinam v stiski po vsej Sloveniji.

Družine in posamezniki potrebujejo pomoč

Bližajo se hladnejši dnevi, ko bomo kupovali nova, topla oblačila in izbirali med čevlji iz nove kolekcije. Bolnim, brezposelnim, družinam z nizkimi dohodki pa bo priprava na zimo velik zalogaj. V Alpini so se odločili, da za pomoč ljudem v finančni stiski donirajo toplo obutev za zimo in k sodelovanju povabijo tudi širšo javnost. Skoraj vsak izmed nas ima doma kakšen par čevljev, ki mu je premajhen, prevelik, ali mu enostavno ni všeč. In zakaj bi čevlji romali v smeti, če jih nekdo zelo potrebuje?

Foto:ceneje.si

Zbirajo rabljeno, a še uporabno toplo obutev

Pridružite se Zvezi prijateljev mladine Slovenije in Alpini v dobrodelni akciji zbiranja obutve in rabljeno, a še uporabno jesensko in zimsko obutev prinesite v katerokoli prodajalno Alpina, najkasneje do 30. 10. 2016. Vso zbrano obutev bodo v tovarni Alpina očistili in popravili, če bo to potrebno. Poleg tega bo Alpina družinam v stiski, podarila še 300 parov novih čevljev iz svojega programa. Vso zbrano obutev bodo ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije predali članicam ZPMS – društvom in zvezam iz celotne Slovenije na zaključnem dogodku na sedežu podjetja v Žireh in sicer v petek, 11. 11. 2016. Zveza prijateljev mladine Slovenije bo s svojimi članicami poskrbela, da bo obutev prišla v prave družine in k posameznikom, ki potrebujejo pomoč. Pridružite se dobrodelni akciji zbiranja obutve »Podari svoj par«.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2016 ob 8:01 jovo gost

      kak de država "imela brigo" za siromake, pomoči potrebne, ČE PA IMAMO TOLIKO ORGANIZACIJ - HUMANITARNIH, da so enostavno skrb države prevzele, država ta denar porabi zase, jim ostane, si razdeli med sabo, oziroma BO DALA TISTIM, KI JIH S TAKO VNEMO PRIČAKUJE -"PRIJATELJEM POLNIH DENARJA, ki se predstavljajo kao SIROMAKI BLIŽNJEGA VZHODA!!!! Zakajbi se država "brigala" za SVOJE DRŽAVLJANE, KI SO NEKAJ NAREDILI ZA DRŽAVO, vsaj to da so pridno polnili pokojninske in zdravstvene blagajne, sedaj so pa ostali brez službe, z malo pokojnino, ali z plačilom zdravstvenih uslug? Če se pa namesto države pobrigajo humanitarne organizacije, ki pa so določene tudi razred zase v NEPRAVILNOSTIH, oziroma, najprej člani pogledajo, "če sekaj najde za njih", ostalo pa podarijo "kao" sirotinjam. Pišem iz videnega primera in me Bog ne bo prepričal, da temu ni tako!!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2016 ob 15:19 medo gost

      jovo -- To kar si napisal je popolna resnica .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.09.2016 ob 18:25 Kramberger gost

      Jebes takav roden dan u tej LOPOVSKI drž

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.09.2016 ob 22:14 Naj živi Ivan Kramberger gost

      Jojo to kar si napisal to je največja resnica vseh časov ampak dokler nebomo legitimiral tote lopove tej resnici se lahko samo smejijo in požvižgajo....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.