https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izteka se 8.razpis Kluba prekmurskih študentov za pridobitev enkratne štipendije Študentski fond

08.11.2016 ob 12:00  

Klub prekmurskih študentov je 20. 10. 2016 objavil razpis za pridobitev enkratne štipendije iz sklada Študentski fond za študente v socialni stiski. Rok za oddajo potrebne dokumentacije je ta četrtek, 10. 11. 2016. Enkratne štipendije podeljuje Klub prekmurskih študentov (KPŠ), pri projektu pa sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) ter Pomurska gospodarska zbornica (PGZ).


Klub prekmurskih študetov letos že osmič objavlja razpis za pridobitev enkratnih štipendij. Tudi letos bodo pri projektu Študentski fond podelili dvajset enkratnih štipendij v višini 300 €. Pri
projektu sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija in Pomurska gospodarska zbornica, namen projekta pa je pomagati socialno ogroženim študentom pri finančnih stiskah na njihovi študijski poti in ustvariti pogoje, v katerih bo dostop do izobraževanja omogočen vsem.

Na razpis se lahko prijavijo študenti, ki so mlajši od 26 let in imajo stalno prebivališče v Upravni enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 10. november 2016. Vloge za prijavo na razpis so na voljo na njihovi spletni strani, poslati pa jih je potrebno priporočeno po pošti. Po izteku roka bo tričlanska komisija prejete vloge pregledala po točkovniku, ki je javno dostopen, ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.

Več o razpisni dokumentaciji si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija