https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kljub slabemu vremenu na 17. Martinovem pohodu v Moravskih Toplicah več kot sto pohodnikov

Moravske Toplice, 13.11.2016 ob 7:00  

TIC Moravske Toplice, Krajevna skupnost Moravske Toplice z društvi in Turistično društvo Martin Martjanci so v času Martinovega povabili pohodnike in pohodnice na 17. Martinov pohod. Zbirališče za pohodnike je bilo pri Termah Vivat v Moravskih Toplicah.

Na 17. Martinovem pohodu v Moravskih Toplicah se je zbralo okoli sto pohodnikov iz vseh koncev Slovenije in tudi iz Avstrije. Kljub temu, da je bilo deževno vreme, jih to ni motilo in so se dobre volje pogumno podali na približno 10 km pohod. Postojanka je bila po približno 4 km prehojene poti iz Moravskih Toplic, kjer so bile na voljo domače dobrote in okrepčila. Pot se je nato nadaljevala do cilja, kjer je bil zabavni program s krstom mošta, živo glasbo, žrebanjem kuponov za Martinove dobrote, Martinova tržnica z domačimi dobrotami, pogostitev s toplo malico…. Nazaj na štartno mesto je vse pohodnike in pohodnice lahko odpeljal Martinov vlakec, lahko pa so se podali tudi peš, saj je cilj bil oddaljen od hotela Vivat 1 km.

Prispevek za Martinov pohod je vključeval toplo malico, spominček, kuponček za žrebanje Martinovih dobrot, pogostitev na postojanki z domačimi dobrotami in toplimi napitki, zabavni program, Martinov vlakec. Pohod je bil športno turistična prireditev, ki je bila namenjena počastitvi vina in domačih lokalnih ponudnikov kakovostnega vina in domačih dobrot.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.11.2016 ob 11:48 kolesar gost

      kelku lejpij dnij je v leti, pa te nete šli na sprehod, zaj se pa vö mečete, kmetavzari edni.Samo, ka ste na fotkaj, naj se vijdi, što se ejdnouk na leto gijble.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.11.2016 ob 16:14 gost

      Lekar so še nej potrošile v ton hotele vsej obreste od Mure.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.