https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad izgubila v Kranju

15.11.2016  

Triglav Kranj je bil tudi tokrat premočan nasprotnik za murskosoboške odbojkarje. Naslednjo tekmo igrajo pred domačimi gledalci v soboto na Osnovni šoli 1 proti Fužinarju.

V prvem nizu so Kranjčani začeli izvrstno in v režiji Žana Beravsa, ki je tokrat začel v funkciji organizatorja igre, z dobrim servisom povedli s 5:2 in prisilili goste v prvi odmor. Z odmorom je sicer vzel nekaj sape domači šesterki, ampak le za kratko, saj so Kranjčani tudi na prvi tehnični time-out šli s prednostjo 4 točk. Po napaki Aljoše Bogožalca in prvi točki Matej Köka je Dejan Fujs poklical svoje fante še na en posvet, saj je bil izid na semaforju že 12:6 za Triglav. Tudi drugi tehnični odmor na semaforju še ni bilo velike spremembe. Kranjčani so z nekaj pametnimi potezami držali prednost, čeprav je treba reči, da so odbojkarji Panvite Pomgrad počasi prihajali v igro. Po bloku Žige Lužovca korektorju gostov in Uroša Tučna Jakobu Rojniku je bil izid že visokih 21:13. Prvo zaključno žogo je priigral Matej Kök, Panvita Pomgrad se je ubranila, nato pa je Flisar zgrešil servis in prvi niz se je končal z izidom 25:15.
Drugi niz se je nadaljeval v stilu zaključka prvega, saj so Kranjčani hitro prišli v prednosti 7:1. Kranjčanom je uspevalo vse, gostom pa bolj malo in tudi tehnični time-out ni prinesel znižanja izida gostom. Fujs je poizkušal tudi z menjavami, ampak Triglav se tokrat ni pustil zmesti. Pri 9:1 je Dejan Fujs spet poklical svoje fante na odmor, saj so imeli velike težave pri sprejemu servisa Kranjčanov. Po tem odmoru pa so vendarle tudi odbojkarji Panvite Pomgrada začeli nabirati točke. Z dvema blokoma Gorazda Flisarja Žigi Lužovcu je Panvita Pomgrad prevzela pobudo, zato je Sašo Rop vzel pol minute odmora. Zbranost pri Triglavu na sprejemu servisa je nekoliko popustila, Panvita Pomgrad se je uspela približati na 4 točke zaostanka. Po drugem tehničnem odmoru so Prekmurci še bolj pritisnili in na servis Aljoše Bogožalca zaostanek zmanjšali na 16:13. Panvita Pomgrad je uspešno sestavila tudi blok na Mateju Köku in pri 19:17 je Sašo Rop vzel še drugi odmor, ki pa ni ustavil gostov, ki so po dveh tehničnih napakah obeh kranjskih podajalcev, ki sta medtem zamenjala, izid izenačili na 20. Nato se je igralo točko po točko, pobudo so imeli zdaj eni zdaj drugi. Na koncu so nekaj več zbranosti vendarle pokazali Kranjčani in niz dobili 28:26.
Tretji niz so povedli odbojkarji Panvite Pomgrada s 3:0, a jim Kranjčani niso ostali dolžni. Na servis Gorazda Flisarja so gostje spet pobegnili na 6:2 in domačega trenerja prisilili v zgodnje pol minute premora. Po odmoru pa je Triglav zaigral bolje, predvsem z boljšim servisom goste prisilili v napake in na prvi tehnični odmor že odšli s prednostjo točke. Z nekaj sreče pri servisu Mihe Malija je Triglav pobegnil na +3 in zdaj so si odmor privoščili gostje. Zdaj je Fortuna pokazala obraz tudi Panviti Pomgrad, ki je prišla le na točko zaostanka. Triglavani se niso pustili ustaviti in so ob pomoči dobrega servisa Roka Rezarja spet potegnili na 14:10. Po time-outu Panvite Pomgrad pa se je razplamtela prava bitka za vsako točko, z nekoliko več uspeha za domače, ki so tudi na drugi tehnični odmor odšli s prednostjo 3 točk. Končnica se je začela po željah domačih, ki so po točki Roka Rezarja, ko je popravljal slabši napad Mihe Malija, povedli z 20:16. Miha se je odkupil še z enim asom za vodstvo z 22:17. Ko je servis zgrešil gostujoči bloker Jaka Banič, je postajalo vse bolj jasno, kdo bo zmagovalec današnje tekme.

Naslednjo tekmo Panvita Pomgrad igra pred domačimi gledalci v soboto, 19.11.2016 ob 19.uri na OŠ 1 v Murski Soboti proti ekipi Fužinarja.

Foto OK Triglav Kranj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2016 ob 17:35 mimi gost

      Katastrofa. Čeprav je g Fujs uporabil vse adute so igralci tako zbiti in prestrašeni, da ne zmorejo preobratov. Bojimo se borbe za obstanek ,ne pa napredovanja. Škoda igralcev, g Fujs je tako večen in nenadomestljiv in vse so krivi vedno igralci, zato Fujsu nagrada, igralcem pa odvzem prednost in nagrad.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2016 ob 7:38 gost

      Škoda denarja ki ga trošijo,domače igralce pa trener itak vse stiro,in to Polanič podpira,daleč si prišo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2016 ob 13:50 Unknown gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.