https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Cipot in Horvat Baričeva zopet na zatožno klop

20.12.2016  

V murskosoboški sodni dvorani se je odvijalo sojenje proti bivši predsednici Mura 05, Nataši Horvat Barič in bivšemu kapetanu in športnemu direktorju, Fabijan Cipotu zaradi goljufije v vrednosti 35 tisoč evrov.


Včeraj se je nadaljevalo sojenje bivši predsednici Mure 05, Nataši Horvat Barič in športnemu direktorju, Fabijan Cipotu zaradi poslovne goljufije v vrednosti 35 tisoč evrov. Leta 2013, ko je Mura 05 zaradi znanih težav, ki so se zgodile že v času predsednikovanja Miroslava Topiča, je Cipot navezel stik z L.K., da naj klubu posodi vsoto denarja. Podpisala se je posojilna pogodba, kjer bi bil znesek posojila poplačan z prodajo Matica Maruška, vendar je zaradi propada in stečaja Mure 05 posel padel v vodo.

Sedaj L.K. toži oba in trdi, da je takrat denar posodil predvsem zaradi pritiskov, ki so se izvajali nad njim. Obema akterjema zgodbe je bil ponujen dogovor s tožilstvom, vendar niti eden od njiju ni sprejel njihove ponudbe. Med drugim je Horvat Baričeva obtožena še kršitve pravic delavcev, saj nogometašem ni plačevala obljubljenih obveznostih, poroča Pomurje.si.

Sojenje in s tem epilog žalostne nogometne pravljice, ki se je dogajala v preteklosti v prostorih murskosoboškega nogometnega ligaša, še ni končano.

Foto Večer.com 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2016 ob 14:56 gost

      NJEGA NABRSATI V RIT,njo pa dobro zgebati, vej pa je prava kobila !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2016 ob 15:45 gost

        Što njiva pozna, zna, ka sta tau dva nateguna prekmurskiva. Zdaj pa se z miljonara norca delata po gostilnaj in gučita, ka si je sam kriv, ka njima je posodo pejneze!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2016 ob 15:03 gost

      A idi nekan, vej jo pa nebi niti z vibratoron nej pa ka bi se je s ken drugin dotekno.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.12.2016 ob 8:56 ss gost

      Iz svojih žepov naj povrneta dolg in zasluženo kazen, če nimata pa na prisilno delo!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2016 ob 9:54 gost

        Čiste primer pohlepa po funkcijaj brez osnove. V Slovenije je tau nacionalne šport. Kak bi ta dvojica izjeme, nega šans. Prek vseh "trupel" do položajev, nema veze, kelko je za tej cilj cena na konce. Žal je tau tek na kratke proge.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2016 ob 19:33 koko gost

      prej bo cankova igrala prvi ligi, kak te pa vi našli lopove pri MURI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2016 ob 20:32 gost

        Kacijanu na sodišču sodijo zaradi 14.500,00 eur in kljub temu ostaja predsednik MNZ. Potem pa izgovor, da ne more odstopiti, ker bi bilo to slabo za zvezo?? Očitno lahko razumemo, da brez Kacijana ne bo več nogometa v Pomurju!! Človek se vpraša potem po pameti vseh Slovencev!

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2016 ob 8:55 gost

        Kacijan je imel v sredo obravnavo na sodišče. Zakoj je nej podkupljive Brezovske novinar o ton pijso? Drujgo imej za toga je pejnez.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.12.2016 ob 16:52 gost

      Oba v zapor, pa konec.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.