https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Celjani zmagali za +25, a Pomurci niso razočarali

Murska Sobota, 22.12.2016  

Včeraj je v polni dvorani tretje osnovne šole v Murski Soboti potekal pravi rokometni praznik, pričakovano pa so domačini klonili proti favoriziranim Celjanom.

Že uvrstitev v četrtfinale Pokala Slovenija je bila za rokometaše Pomurja uspeh, realno pa kam dlje ne bi več zmogli priti. In če so se že morali posloviti, je to proti evropskemu Celju Pivovarni Laško najslajše.

Na tako imenovani tekmi leta se je na tribuni zbralo okoli 500 gledalcev, ki so na delu videli vse najboljše Celjane, vključno s sedmimi reprezentanti, ki bodo zaigrali tudi na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Franciji.


Že na začetku so pivovarji povedli z 0:6, ob polčasu pa je bil rezultat na semaforju 11:26. V drugem polčasu smo gledali približno enako sliko in ob koncu je bilo 25:50. Za primerjavo, pred tremi leti sta se v pokalu srečala ista nasprotnika in takrat so Pomurci uspeli doseči zgolj 11 zadetkov, prejeli pa so jih 44.

Pomurje: Gregor Gregorec 7, Robi Kreft 4, Jernej Hedl 3, Matej Šavel 3, Primož Raj 2, Mitja Kozelj 1, Gregor Falež 1, Vasja Kozelj 1, Marko Štumpf 1, Marko Jankovič 1, Marko Kous, Dorotej Černela, Aleš Pintarič, Anej Sever, Tadej Blažič, Aljaž Hameršak. Trener: Alan Potočnjak.

Celje Pivovarna Laško: Tilen Kodrin 11, Gal Marguč 9, Borut Mačkovšek 7, Žiga Mlakar 4, Blaž Janc 4, Matic Grošelj 3, Luka Žvižej 3, Urban Lesjak 2, Domen Makuc 2, Povilas Babarskas 1, David Razgor 1, Matic Suholežnik 1, Vid Poteko 1, Kristian Bećiri 1, Gašper Dobaj. Trener: Branko Tamše.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2016 ob 0:08 špirič gost

      ka ov benko ne špila več? nej se je te včasi se ploudo po telovadnici?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.12.2016 ob 9:04 parket gost

      Bravo dečki, super ste špilali :) lejko smo ponosni na uspeh rokometašev!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.12.2016 ob 14:48 timeout gost

      Seveda ka smo nej razočarani, 50 golov v domači mreži je običajen rezultat pri športu, ki se mu reče košarka..ups..rokomet.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2016 ob 15:11 grijač klupe gost

        ...komentira nešče, ka je mogoče rezervni igrač v 2.medobčinskoj maloga nogometa...recimo :)... Glede na to ka Celjani v 1.ligi proti kar nekaj nasprotnikon presegajo 40 golov, pa kar nekaj nasprotnikov Celji ne uspe zabiti 25 golov, je rezutat čist spodoben glede na razmerje, pa tudi igra je bila čisto zadovoljvia in lepa za nas gledalce. Seveda bi bilo lepše ka je razlika manjša, ampak ne glede na vse čestitke dečkon na prikazanon pa srčno borbo. Zdaj pa na polno še drugi del prvenstva.

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2016 ob 8:58 TNT gost

      Rezultat je realen glede na razliko v kvaliteti. Pomurju ni kaj zameriti. Če malo delimo z 25 je rezultat samo 2:1 za pametnega timeouta.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.12.2016 ob 23:33 gledalec gost

      Dečki bravo ,bila je srčna borba in to je važno,ne pozabite da je v ekipi Celja 7 reprezentantov, bravo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.