https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče bančni komercialist, diplomirana medicinska sestra in odvetniški kandidat

11.01.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


Nova ljubljanska banka d.d., Ljubljana išče:
- bančnega komercialista za nedoločen čas. Pogoj je 4 mesece delovnih izkušenj ter zadovoljivo znanje angleškega in nemškega jezika. Upravna enota dela je Gornja Radgona. Prijava je mogoča do 19. 01. 2017.
- bančnega komercialista za nedoločen čas. Pogoj je 4 mesece delovnih izkušenj ter zadovoljivo znanje angleškega in nemškega jezika. Upravna enota dela je Ljutomer. Prijava je mogoča do 19. 01. 2017.

Splošna bolnišnica Murska Sobota med drugim išče:
- 6 bolničarjev negovalcev, spremljevalcev - pripravništvo za določen čas 6 mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba (zdravstvena nega in oskrba). Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.
- bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti ter intenzivni terapiji, za določen čas 12 mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba (zdravstvena nega in oskrba). Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.
- 2 čistilki za nedoločen čas. Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.
- diplomirano medicinsko sestro v urgentni dejavnosti za nedoločen čas. Pogoj je eno leto delonih izkušnj. Prijava je mogoča do 13. 01. 2017. 

Osnovna šola Kapela išče kuharja za skrajšan delovni čas: 27 ur na teden, določen čas oz. vrnitve bolniško odsotnega delavca. Pogoj je dve leti delonih izkušenj. Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.

Odvetnik Miha Šavel išče odvetniškega kandidata za določen čas 12 mesecev. Pogoj je dve leti delovnih izkušenj in zelo dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega delavca za nedoločen čas. Pogoj je tri leta delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 13. 01. 2017.

DOSOR dom starejših občanov d.o.o. išče vzdrževalca/hišnika za nedoločen čas. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 16. 01. 2017.

Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota išče učitelja praktičnega pouka - lesarska usmeritev za določen čas oz. do 24. 6. 2017. Pogoj je tri leta delovnih izkušenj. Možnost prijave samo še danes.

ŠTRUČKA podjetje za trgovino, zunanjo trgovino in proizvodnjo mlevskih izdelkov Rogašovci d.o.o. išče prodajalca voznika za določen čas 12 mesecev. Delo zajema prodajo pekovskih izdelkov na terenu, pomožna dela v pekarni, čiščenje pekarne in pekovske opreme. Pogoj je tri leta delovnih izkušenj. Možnost prijave je do 19. 01. 2017.

ŽELVA podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d.o.o. Ljubljana išče varuha za določen čas, 12 mesecev oz. do 31. 1. 2018. Upravna enota dela je Murska Sobota. Možnost prijave je do 18. 01. 2017.

CARTHAGO proizvodnja avtodomov d.o.o. išče 30 delavcev montažerjev za določen čas 3 mesece. Možnost prijave je do 14. 01. 2017.

Podrobnosti in vsa preostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.