https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče socialna delavka, receptor in tehnik zdravstvene nege

25.01.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.

FARMTECH, Proizvodnja kmetijskih strojev, okoljske tehnike in opreme ter trgovina d.o.o. išče finega planerja materiala in kapacitet za določen čas 3 mesecev. Pogoj je 3 leta delovnih izkušenj ter dobro znanje angleškega in nemškega jezika. Prijava je mogoča do 27.1.2017.

Center za socialno delo Murska Sobota išče koordinatorja lokalne mreže za nedoločen čas. Pogoj je eno let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 27.1.2017.

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota išče organizatorja kulturnega programa za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj je 3 leta delovnih izkušenj ter zelo dobro znanje angleškega jezika. Prijava je mogoča do 31.1.2017.

PARADAJZ podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d.o.o. išče dva prodajalca za določen čas 3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 7.2.2017.

NAFTING, Projektiranje in svetovanje d.o.o. išče projektanta strojnih instalacij za določen čas 6 mesecev. Prijava je mogoča do 26.1.2017.

Počitek - užitek, turistično podjetje d.o.o. išče receptorja za določen čas 12 mesecev. Pogoj je osnovno znanje angleškega in zelo dobro znanje nemškega jezika. Možnost prijave samo še danes.

Škofijska karitas Murska Sobota išče socialno delavko za delo v materinskem domu za določen čas 3 mesecev. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Možnost prijave je do 27.1.2017.

Zdravstveni dom Ljutomer išče dva tehnika zdravstvene nege pripravnika za določen čas 6 mesecev. Prijava je mogoča do 26.1.2017.

SGP MI, Gradbeno podjetje d.o.o. išče osem železokrivcev za določen čas 16 mesecev. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 23.2.2017.

Marko Koren s.p.; Gostinske storitve in svetovanje, Marko Koren s.p. PE Pizzeria Potač išče kuharja - picopeka za nedoločen čas. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 10.2.2017.

Podrobnosti in vsa preostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.