https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Reprezentanca MNZ Murska Sobota ugnala Muro 05

Murska Sobota, 30.3.2011  

V Fazaneriji sta se danes pomerila Mura 05 in reprezentanca Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota, ki se pripravlja na nastope v Regions Cup 2011. Z zadetkom Fujsa je z 0:1 zmagala "pomurska reprezentanca".

Reprezentanca Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota bo kot lanskoletni državni prvak predstavljala Slovenijo na amaterskem tekmovanju reprezentanc - Regions Cupu 2011, ki bo potekalo prihodnji teden v Veržeju in Križevcih na Goričkem. Poleg reprezentance murskosoboške MNZ bodo nastopili še South East FYROM iz Makedonije, FC Carmiel Safed iz Izraela in Ankara iz Turčije. V sklopu priprav je danes "pomurska reprezentanca" igrala na Fazaneriji prijateljsko tekmo z Muro 05, ki je trajala dvakrat po trideset minut. Pred okoli sto gledalci je zmagala reprezentanca MNZ Murska Sobota z zadetkom Damirja Fujsa v 40. minuti. Tekma je bila dobrodošla tudi za murskosoboškega drugoligaša, ki bo v nedeljo igrala s ptujsko Dravo.

Največ reprezentantov daje Tromejnik, sledi Čarda

Reprezentanco MNZ Murska Soboto vodi selektor Bogdan Črnko, ki je za Regions Cup 2011 vpoklical 24 nogometašev. Največ, kar sedem nogometašev, prihaja iz Tromejnika - Damir Čontala, Gregor Bokan, Denis Sukič, Uroš Nemec, Tomi Navotnik, Rajko Kous in Danijel Škrbič. Sledi Čarda s petimi reprezentanti - Bojan Horvat, Zoran Horvat, Darko Atanasov, Damjan Grah in Iztok Kerčmar, Veržej ima štiri predstavnike - Damijan Kaučič, Matej Vinkovič, Matej Karnet, Robert Sunčič, prav tako štirje prihajajo iz Grada - že prej omenjeni Fujs, Nino Bernjak, Franc Krpič in Boštjan Nemec, iz Rakičana prihajata Mitja Botjak in Rok Godvajs, v reprezentanci pa sta še Kristjan Kuzma iz Tišine in Darko Zver iz Križevec. Prav slednji je z 38 leti najstarejši član reprezentance, medtem ko so najmlajši člani z 21 leti štirje - Botjak, Atanasov, Vinkovič in Godvajs.


Tekme bodo v torek, četrtek in soboto, vstopnine ne bo

Naši nogometaši se bodo pomerili v torek, 5. aprila ob 16. uri v Veržeju z gosti iz Makedonije, v četrtek, 7. aprila ob 16. uri proti Izraelcem, v soboto, 9. aprila ob 16. uri pa še s Turki. Vstop na vse tekme bo brezplačen.

Celoten razpored:

TOREK, 5. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion NK VERŽEJ

           MNZ M. SOBOTA : SOUTH EAST FYROM (Makedonija)

TOREK, 5. 4. 2011 ob 14.00 uri - stadion ŠD NK KRIŽEVCI v Prekmurju
 
           FC CARMIEL SAFED (Izrael) : ANKARA (Turčija)

ČETRTEK, 7. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion ŠD NK KRIŽEVCI v Prekmurju
 
           MNZ M. SOBOTA : FC CARMIEL SAFED (Izrael)

ČETRTEK, 7. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion NK VERŽEJ

          ANKARA (Turčija) : SOUTH EAST FYROM (Makedonija)

SOBOTA, 9. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion NK VERŽEJ

          ANKARA (Turčija) : MNZ M. SOBOTA

SOBOTA, 9. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion ŠD NK KRIŽEVCI v Prekmurju
 
          SOUTH EAST FYROM (Makedonija) : FC CARMIEL SAFED (Izrael)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.