https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mura na derbiju le do točke

16.4.2017  

V soboto 15. aprila je na mestnem stadionu Fazanerija bila odigranan tekma 19. kroga tretje slovenske nogometne lige, kjer sta se pred okrog 900 gledalci pomerila domača Mura in gostje iz Beltinec. Srečanje se je končalo z neodločenim izidom, oba zadetka pa sta padla v prvem polčasu. Za goste je v 18 minuti zadel Jernej Tkalec, minuto zatem pa je izid izenačil Amadej Maroša in s tem postavil izid srečanja.

NŠ Mura - Lušt Beltinci 1 : 1 (1 : 1)
(Maroša 19. in Tkalec 18.)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2017 ob 9:32 gost

      Toliko pripeljanih igralcev iz prve in druge lige, pa se tako mucijo v tretji ligi. Upam, da ti igralci igrajo zastonj in za grb Mure.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2017 ob 9:52 gost

      ka je ziko že bivši trenermure ali še nej pa nekatere igralce dati na klop kaj se dogaja z arpijom jesenskem delu najboljši igralec zdaj pa dotalno izven forme verjetno stare zamere iz veržeja z zikojon kisikak nemre igrati za muro in nekaj se guči o nekšem igralcu z profesijonalno pogodbo da bi ga registrirali verejtno marušku samo to nevem če je možno kdo kaj več zna in igralcan ki se gruperajo povedatpo sezoni hvala za sodelovanje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2017 ob 10:02 pupi gost

      nedeljko topič za novoga trenera

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2017 ob 10:04 Naftalin gost

      Dragi muraši zdaj ste dokazali kako velik klub je za vas Nafta, edino proti Nafti se zberete v velikem številu. Meli ste derbi z Beltinci pa niti 1000 gledalcev pa še od tega je bilo kakih 300 z Beltinec in to je ta vaša zvestoba do kluba??' Razen Gringosov ste ostala soboška publika pogrnili na celi fronti, nimate več pravice govoriti o vaši zvestobi kluba včeraj ste vse z obiskom pokazali. Groza za eno besedo povedano. No zdaj se več nemrete ukvarjati z Nafto, vougrni, madžari pa turbaši in še ne vem kaj vse kak nas kličete, ker je Nafta praktično že prvak. Zdaj seboste morali ukvarjati z cuzeki, ki so vas dohiteli na drugem mestu. Tak da vam je še drugo mesto ogroženo. pa nikar ne mislite da cuzeki ne bodo šli v drugo ligo, na to se ne zanašajte. Jaz sem napovedal, da so Muraši psihično na dnu po tekmi z Nafto in da bodo kiksali še v Kuzmi, in Ljutomeru. Ne bo pa vam lahko niti v Hotizi in z odranci. Zdaj je spet Luk kriv ka niste zmagali. Slabo se vam piše Čarno bejli Mujraše.

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2017 ob 13:31 BP gost

        ti boš razpredo o navijačaj?? lepo te prosen,.. lejko vas je sran, ka je blo na tekme nafta-mura več navijačov mure, kak pa vas domačinof!!! VEČ NAS JE BLO!!! pa da te vi na tekmo spravile 300-400 lujde, te se začne glasite!! ziher se biu na tekme ka se vido 300 markof aaa?? komedijant... ja verjetno ka ste že prvake ja, samo pitanje kak dugo de van tej klub še obstajo, znaj, kjer je ilič, se začne pokop!!! zapomne se to..

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2017 ob 10:10 gost

      Kdor visoko leta, nizko pade. Ce bi vsi drugi klubi imeli taksne pogoje kot jih ima Mura, druge lige nebi videli. Lahko pripeljes dobre igralce, ampak ce ni prave kemije ti to na igriscu nic ne pomaga.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.04.2017 ob 10:18 martin gost

      Vse je kriv gabor, on pripelo igralce, on guvo ka pike ne dajo..v verzeji tudi vse domace natiro te pa spizdo.. velki trener..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.04.2017 ob 10:20 varašanec gost

      Kot sem že zapisal, Nafta je klub, ki ima zveste nsvijače, take ki ne blatijo imena po izgubljeni tekmi(Turnišče ?????), Tudi vodstvena struktura ne daje blesavih izjav, kot recimo trener Mure pred prvenstvom_vse bomo zmagali. Mura, v drugi ligi boste, kot boljša ekipa od 12 slabših, ker Nafti pač niste dorasli. Nafta, tako naprej, pristaši Nafte pa se ne ozirajmo na komentarje pristašev Mure,ki to niso. Pošten navijač in pristaš kluba ne bo blatil svoje ekipe. Na žalost pa je to vsakdannji pojav kao Blackgringosov, ki ne morejo preboleti dejstva, da pač niso sposobni doseči prvega mesta. Beltinci oškodovani za enajstmetrovko v Murski, tako ,da bo ob morebitnem - nesmelem porazu Mure bilo kritično do amena. Se pa Muraši "tešijo", saj bomo itak v drugi ligi. Seveda boste,samo v Soboti morate menjati 75% navad, na staro slavo se pa ne ozirajte, ker je tisto bil drug klub.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.04.2017 ob 10:21 muraš gost

      naftalin,tebi samo tolko,na derbijo v lendavi vas nej bilo bougoga jurja,vse ostalo so bili murini navijači,trijčetrt stadiona je bilo črno bejlo,ovači bi meli na pol prazen stadion,zdaj pa kak prvaki tudi nemate bougih 500 lidij na tekmi...telko o veličini klubov...kar se tijče mure,mura nema kondicije za dva polčasa,to je evidentno,torej je stroka krijva za slabo pripravlenost,nadalje,zorko,škvorc,kisilak in še nekaj pacientov nimajo kvalitete oz.so limitirani igralci in ne morejo igrati na tem nivoju,niso krivi če igrajo za muro,nekdo drug je kriv,tisti ki jih je pripeljal v klub,torej morec...nej so igralci nikaj krivi če pač igrajo za muro...stroka je krijva ki jih pripela v klub,meni je žalostno to,da se ne zna sestaviti ena spodobna ekipa,ki bi bila konkurenčna in prišla v prvo ligo,ker mura ma publiko,navijače,pogoje za boljše rezultate,nej pa da gledamo to bedo,igralce,ki nemrejo laufati,ki ne igrajo z srcem,če vč.poven samo za zorka,kje za boga miloga so ga našli,tip je okoren,slabo tehnično podkovan,preprosto slab,taki igralci pomenijo manjko na igrišču,kak da je en igralec manj,škvorc,rejsan pravi škvorc za drevo,drvo od igrača,kje so ga za božjo mater našli...tak draga uprava odganjate navijače z stadiona,ker jes tudi nem hodo več to gledat,škoda mi 5 evrov za take paciente na igrišču...

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2017 ob 10:28 gost

        Vidi zabitoga muraša. Vej pa točno to ti je napiso naftalin ka je Nafta magnet za muraše LOL!!!

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.04.2017 ob 10:26 gost

      Ka če je pa Luk brano? Dadiji soboški so gabrez veze napadali. Njim so tak vsi dobri samo dokeč zmagujejo! šINFAŠI

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.04.2017 ob 10:49 dr. doc. prim.šalabajzer gost

      V Lendavi sonce obsijava bregove, stolp se leskeče do Zagreba, Dunaja Budimpešte, v Soboti kmica, tuga, bol, užaljenost, tegaba,stiska,problem na problem, ponižnost, izguba dostojanstva, nemiri znotraj zidov, uteha, prepričevanje, preklinjanje, jok in stiskanje z zobmi. Vse to vam prinaša NK Mura. Zakaj ne navijate za Nafto, pol zdravja bi prišparali.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2017 ob 11:40 gost

        Kaj ti ne moreš pisati v prekmurščini, saj dobro veš, da shobočani ne razmijo slovenski jezik?!!

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.04.2017 ob 10:53 gost

      Hvala ti ziko(vseeno ostani) Prevzel si ekipo v jesen na petem mestu,v rasulo,sedaj smo na drugem mestu,rabimo še šest zmag dokonca in druga liga,trebej natirati neke igralce,ki se ne obnašajo na igrišču kot je treba.Kuzmič natiraj neke igralce.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.04.2017 ob 10:53 gost

      Žalostno, da komentatorji na pomurcu določajo, kdaj naj kdo brani..Luk ali Ajlec..hebem ti takšno vodstvo kluba..stručkoti za 6.ligo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.04.2017 ob 11:07 gost

      sramota za Zorka in Vaša,pa teva sta bila sama pred golom,ka se dogaja z Vašom,Ajlec odličen v golu,če bi Ajlec brano v Lendavi nebi Mura izgubila.po posnetku na Murini strani,se lepo vidijo šanse Mure.Ajlec vsaka čast,zelo dober golman.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.04.2017 ob 11:08 gost

      Sonček je .. v Beltincih in okolici vsi zadovoljni in seveda ne razbiti!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      16.04.2017 ob 11:13 souboški gost

      Velecenjeni B.G., samo proti Nafti se vas zbere lepa številka, vaš drugi derbi pa romom ni interesanten?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.04.2017 ob 11:16 Vejka gost

      Jes neven no, vej pa ka nega ednoga napadalca v ton prekmurji ka trbej se vlačiti toga lisenoga Zorkoja? Vej pa heeeej... pa tej Matić boli njega dokeč un užijvle v Vivati z 5 jurjof plače na mejsec

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.04.2017 ob 11:21 Naftalin gost

      Muraš izgleda da me nisi dobro razmo kaj sem ti hotel povedati. pa sem se potrudi da sem v lepi slovenščini pisal, po soboško žal ne vem ne pisati ne gučati. 3 četrtine praviš ka vas je blo v Lendavi. Si me fajn nasmejal. Si bil sigurno trezen na tekmi? da nisi dvojno videl. Lendavčanov nas je blo krepko čez 1000, polovico tistih ki je tak sramežljivo držalo pesti za Muraše je blo bolj nevtralnih kak za Mujro. Sobočancev tistih ta pravih vas je bilo kvečjenu maksimalno 500. Pa še vas smo gladko preglasili na pokriti tribuni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      16.04.2017 ob 11:27 lendavčan gost

      Naftalin v večini se strinjam s tabo. Po številkah sodeč je obisk zadovoljiv, ampak od tega je večina gostujočih gledalcev. Pravih pristašev Nafte iz Lendave je okoli 100 in to so ponavadi eni in isti ljudje, ki bodo spremljali Nafto ne glede na to v kateri ligi bo Nafta nastopala.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.04.2017 ob 11:42 Pipi gost

      Ka je pa ti Ajlec brano ve pa je bil celi prestrašeni v 2.polčasi.To ka je v 5m kazenskon so se njeve žoge on je pa nej znal če naj pisti ali ide na žogo.Prpelati trbej Šimundžo a tej nove se stirati zato ka mamo po imenaj dobro ekipo za 2.ligo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      16.04.2017 ob 11:43 Tibi gost

      Za trenerja pripelajte Milana Koblencerja

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      16.04.2017 ob 11:50 gost

      MITJA MOREC SPIZDI IZ MURE!!!!! TAU JE TVOJA ODGOVORNOST!!!!!! IZ KLUBA SI SPAKIVO CIFRA, KA SI PRIPELO FRIDLA IN NJEGOVE IGRALCE, DA SI NASTJI ČEHU VRNIL USLUGO ZA VIETNAM!!!!!! ZDAJ GABORA IN SPET KOLONIJA IGRALCEV. MITJA MOREC JE ODGOVOREN IN NIŠČE DRUGI!!!!!!

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      16.04.2017 ob 11:57 U2 gost

      strašno, hempaši.....tu se prepirate, kerih ljudi je več na tekmi, lendavčarov ali sobočancov....pa koga tou zanima.....nogomet se hodi gledat oz. športna prireditev, če je kvalitetna seveda....sam že 10 let ne hodim na nogometne tekme, razen evropskih v mb in tekme reprezentance, ker vse ostalo je.....škoda denarja...vij ka pa drujgoga dela nemate, pa malo okolo po polani pa hotizi pa ....jebala vas dosadnija....povej, pa ti kujpin karta za redno nogometno tekmo pa si tou pogledni in te nikoli več neboš šou gletat drujge pa tretje lige....no tou velja, če boš razumel, ka se na igrišči dogaja, ke r drugače je zabadav.....samo glede na tou, kakkšni stručkoji se tukaj oglašate vam ni pomoči...naslednjo nedelo ite fajn v turnišče ali tromejnik pa....mura, mura.....bolano

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      16.04.2017 ob 12:17 Mura je večna gost

      Gost U2 tij si betežen v glavo, odiš glejdat reprezentanco, ka pa tan vijdiš, eno samo žalost. Se vijdi kak se na fuzbal razmiš. Mij keri odimo na tekme Mura pa Nafta pa tak dale smo pa privrženci svojoga kluba in tou v dobron in v slabon. Takšnih kak si tij na tekmi niti ne nucamo, tak ka ostani samo doma.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      16.04.2017 ob 12:18 gost

      ti si rejsan idiot,pa ne trerara ji Morec,temveč Gabor,pa njegov Jožek,keri njemi javo ka Tkalec nede špilo,a gdo mu je dal gol,Gabor spizdi iz SVETINJE vred z tvojin loleko Jožekon,zapravila sta VERŽEJ zaj pa še MURO,marš iz kluba.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      16.04.2017 ob 12:20 gost

      Za razmislek - toliko hvale o nogometni šoli Mure, o mlajših selekcijah, pa kje so, se izgubijo, ko je potrebno igrat za člansko ekipo in potem se samo vozi in vozi, oh in kapetan na včerajšnji tekmi??? Koliko dni je že v Muri? To se lahko zgodi samo v Muri!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      16.04.2017 ob 12:22 gost

      Morec sramoto delaš Muri,ravno tako Luk ,Vaš tij pa se med najslapšimi na igrišče,to ni samo žalostno za nas navijače,ampak SRAMOTA,SRAMOTA.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      16.04.2017 ob 12:51 muraš gost

      ŠPORT JE ŠPORT IN GDO NE PRIZNA PORAZA NITI ZMAGE SI NE ZASLUŽI PA VSEENO VAM POVEM NZS SLOVENIJA "NE" RABI PREKMURSKEGA FUZBALA, KER JE TAU ZA NJIH "žny" liga

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      16.04.2017 ob 12:54 gost

      Gabor tebi se maščuje to kaj si naredil z Veržejem namesto da bi odšel ti po tolikih letih si na tak ali drugačen način n jim odteral 16 ali 18 nogometašev samo da bij ostal na stolčku. Kazen vedno prijde za tebov. Za daljši rok je primeren za Muro Šimundža je pa prost. Veržej vam pa želim da po vsem tem uspete se obdržati v ligi kaže vam vse bolje gledal sem zadnjo tekmo bil tudi gori Zahovič Zlatko in moram povedati da mate igro in pravi pristop skouzi cejlo tekmo takšne vas že dolgo nisem videl ali sploj nigdar nej. Mura bo prišla v 2 ligo z Zlatkom ali brez njega navijači si to tudi zaslužimo. Če bi Mura igrala tako kak Veržej bi nas v fazanariji bilo precej več.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      16.04.2017 ob 12:58 muraš gost

      naftalin,jako dobro san jes tebe razmo,resnica je pa drugačna kak si napijsal...samo 800 kart je bilou prodanij v predprodaji na stadioni v ms,vsaj telko jih je kupilo na samem stadionu nafte plus gringosi pa prijdeva do št.skoro 2000,torej kelko vas bilou??rejsan ka mate trenutno dobro ekipo,kar vam čestitam,pijtanje pa je,kak dugo de tak,zdaj ne kritizirate ker vodite,če nebi bi pa kritizirali,tak kak mij kritiziramo muro,ne kritizejramo nafte ampak mure....vij se pa ne nucate obremenjevati z nami,prijdejo tudi van nevole,nikdar nede vse z roužicami poslano...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      16.04.2017 ob 13:13 gost

      Pravi trener za Muro je Petrovic, ki je nazadnje treniral Krsko. Mlad razgledan in on bi Muro dvignil.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      16.04.2017 ob 13:43 hhhh gost

      Ne krivite vse trenerja malo ite po petkih in sobotah pogledat po lokalih in videli boste mrtvo opite Murine igralce itak da potem ne morejo igrati

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      16.04.2017 ob 14:06 gost

      Morec sramota od nesposobnoža in zabitneža. Tvojo nauro pamet Kuzmič plačuvle?! Omejene klub z omejenimi lidmij.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      16.04.2017 ob 14:49 gost

      KUZMIČ IN MORECK PAKIVAJTA KUFRE IZ FAZANERIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      16.04.2017 ob 15:15 gost

      Vickovič jučer si navijao za Beltince sa ženom , ali nije ti uspjelo, boga mi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      16.04.2017 ob 15:26 gost

      Navijače smo odstranile Luk-a in navijači bomo še naprej delale za dobrobit kluba! Ajlec branil po 4 mesecih in je odbranil dobro. Morec je naslednji , keri more sam oditi iz kluba, ker je samo ON in nobeden drug kriv za sramotne poteze, katere dela. Vemo, kako je Cifra nategnil na suho, potem avantura Fridlom in igralci, Gabor in igralci. Morec se skriva kot MIŠ zdaj. Ti Morec bi moral z Lukom in Gaborom iti včeraj po tekmi pred Gringose! Morec ti se šlepaš vso življenje na tujih žuljih. Upam, da neumnost ne boli fejst, ker drugače moreš jemati protibolečinske tablete ves dan.

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2017 ob 22:39 gost

        Me zanima ka bi gučali če bi Ajlec brano v Lendavi pa bi bil isti rezučtat. Te bi bili glasni ka bivši golman Nafti pustil. Dadiji soboški ŠINFAŠKE

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      16.04.2017 ob 15:29 U2 gost

      bougi Mura je večna....za tebe gvišno....reprezentanca je bijla na SP pa EURO...in či tou neje nogomet....za tebe je itak samo ograček liga...kda boš pa zraseu...no itak neboš nikoli razmo.bougi si mi tij...tij se samo deri mura, mura, ovi pametni do pa fajn pejneze vlekli, ka boš njin tij davau...takše majo najrajši

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      16.04.2017 ob 15:46 Mani gost

      Ka van je Mörec kriv mi je nen jasno. Clovek je priso domov v domace okolje pa je s pomocjo kuzmica pripelo nekaj igralcov,kere marsikatere sportne direktor nebe zrikto. Mislen ka se uprava trujde za dobro pa in nej na tau ka be pa spokradnole. Edino zanijma me ge marijo bozo ste pa zorkoja pa skvorca najsle? Teva dva se nite ne zamazeta dresa. Poredosa ste pa natirale.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2017 ob 17:20 gost

        @mani, tij se sploj zavedaš , ka je tvoj komentar odraz tvojoga nizkoga IQ-ja! In davanje plusov pod tvoj komentar samemu sebi je še bolj bolano! Ubogi polpismeni Morec drugič si prešte komentar, keroga misliš sam sebi napisati, ker si izpadel bedak, to pa si že! Bolano Morec, bolano.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      16.04.2017 ob 16:13 gost

      Nej je vse kriv trener,kjer večja krivca sta Morec in luk in je njima uspelo zrušiti trenerja,prijde čas,da bo tudi uprava dobila realno sliko in nebo več zagovarjala ta dva ne sposobeža,pa tudi veliki del krivde nosijo nekateri igralci domači in tuji,če ravno niso krivi,da jih je nesposoben direktor pripeljal v klub,sami si odganjate gledalce

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      16.04.2017 ob 16:32 gost

      Nekateri v opravnom odbori previsoko letijte in mislite,da boga za keco držijte,prijde časd,da zelo nisko padnete

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      16.04.2017 ob 16:34 gost

      Poraz v Lendavi je prepolovil obisk te tekme.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      16.04.2017 ob 17:17 gost

      in na naslednjih tekmah do meli 200 gledalcev ker so nas razočarali igralci in vodstvo in če boste ščeli navijače nazaj boste mogli fejs potrudit in bres vstopnine saj niste vredni teh pet evrov umetni piceki na igrišču morec ti pa če neodstopiš z mesta športnega direktorja mure mo navijači zahtevali da odstopiš ti si vsega kriv ker bi mogo narediti red med igralci in še en greh maš okrepitve od škvorca do teh štajercov domači igralci so za en kurac in zdaj v muri črni oblaki izjava cigita da bodo registrirali nekega igralca z profesijonalno pogodbo samo to nevem če je možno in je to verjetno maruško kje so pa prej bili te upravni odbor ki so sami smešni sebi z takimi izjavami in bo v naslednjem tedno vroče v fazanariji vsi bomo čakali izjave kriznoga štaba mure in če ziko odstopi bo naslednjik njegov jakopič bo potem trener začasno

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      16.04.2017 ob 17:19 PistaJanci gost

      Po dolgem premisleku uprave so se odlocili da bodo vodenje mure zaupali dvema strokovnima forumasa Lanjscekovicu pa martinuzovicu .Kateri bo trener?Kateri direktor se ni znano.Baje redno spremljata dogajanje na stadionu...Se nadaljuje...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      16.04.2017 ob 17:31 gost

      baje uprava sprejela zikojov odstop in ni več trener mure šimunđa pa tudi nebo ker noče v trejo ligo trenirat in je na plačilni listi maribora verjetno bo škaper štefan

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      16.04.2017 ob 17:37 sancoo gost

      Mura v evropi: arsenal kijev, lazio, cska Nafta v evropi: zalaegerseg, strigova, cakovec

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      16.04.2017 ob 17:41 gost

      Mislim, da je prost Bojan Crnko, ali se on trenira Krizevce?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      16.04.2017 ob 18:12 gost

      Ziko 10 tekem 8-zmag, 1-poraz, 1-neodločeno,Fridl,9 tekem 4-zmage,2-remija, 2 - poraza,Fridl pustil ekipo na 5,mestu, Ziko pustil ekipo na 2,mestu.novi trener mora ostati na drugem mestu,druga liga.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      16.04.2017 ob 18:24 gost

      LOLEKI,BOLEKI,zgodba (Mure+Olimpije)se nadaljuje,samo en človek je odšel iz Olimpije pa so že uspehi(Stojič) iz Mure mora direktor in bo vse zopet vredu,ampak Loleki boleki vi tega v Muri nevidite.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      16.04.2017 ob 19:17 gost

      Morec s..... iz Mure...................... Kuzmič adijo.......................... Luk nigdar se več ne vračaj.................................

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      16.04.2017 ob 19:37 Muras gost

      Vrati se ante!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      16.04.2017 ob 20:04 gost

      novi trener mure je džurič. Verjamete ali ne to je dokončen potop Mure.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      16.04.2017 ob 20:29 gost

      V Muri je nej problem trener/uprava/igralci, ampak soboški lidje, keri nemrejo prenesti poraza in fčasi pluvlejo vse dol. Nogogmet je nogoment, bila sta to dva derbija in je težko napovedati zmago...

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2017 ob 21:36 sobocanec gost

        to so nej soboški lidje, nego anti Muraši, ki ščejo čimveč oblatiti Muro in čimveč posrati MS...kar jim pa nebo uspela oz. jim ne uspeva....MS #1 v prekmurju. Lp

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      16.04.2017 ob 20:33 Pipi gost

      Šimundza more priti če nej še v 2. Ligo ne mo šli Nej ka bi tej prekmurske legende se vozili ka s toga nede nič

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      16.04.2017 ob 20:52 gost

      Šimundža Zahovičev pesek,naj pride v Muro,in z sabo pripelje legende,zopet pokop Mure z tem Zahovičevim pesekom.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      16.04.2017 ob 20:58 gost

      Hočemo legende in Šimundžo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      16.04.2017 ob 21:04 gost

      Zikoji žal ka zapustil Veržej isto je bilo z Trenevskem tudi žal ka je zapustil Veržej oba sta itro izgubila posel v drugem klubu. Veržejčani in nogometašem pa ni žal ker bi njih Ziko spravo v 3 ligo stoposto. Zaj se pa bojo izvlekli so na 8 mestu in majo tekmo manj odločajo sami o svojoj usodi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      16.04.2017 ob 22:13 Mura gost

      Pista papaj baso

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      17.04.2017 ob 0:34 sami sttokovnjaki iz sobote gost

      kakši šimundža trener nej nič kriv to ovi vse gor pumpajo starci na tribunah.na trenigih in ziko pod pritiskom dela morec spakivaj kufer iz mure in če ma kuzmič dosti pejnez ka de pripeljo šimundu pa nebo naredo nič ker so igralci pijanci jedro ekipe more delovati skupno in skupno prenesti poraze znage in neodločene tekme ampak v muri ni tega ker se delijo na tabore in domačim igralcem se jebe za grb murin glavno ka on pride na tekmo red delat v slačilnici vaša in zorkoja dati v rezervo pa de vse vredo ker je vaš psihološko padel in je izven igralne forme ali pa nima želje neki stari grehi z zikojon iz veržeja počakajmo pa de se znalo vse

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      17.04.2017 ob 1:40 gost

      Ko si napiso pred mano 0 34 to je čista resnica in to se ravno dogaja zakaj tej scijalne in penzijoniste pistijo med treningom na tribune in gor punpajo pojedince,potem pa je kriv trener,niti ne more sproščeno delati,to se v drugi klubaj ne dogaja,kam gleda uprava,da tega nevide dokler bo Morec v klubo,mira nebo med igralci in trenerjem.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      17.04.2017 ob 8:36 gost

      Morec sram te boj največje zahrbtneš in razdiralec kluba! Bog ma velke bič, za tebej ma največjoga. Kuzmič ti pa idi nazaj v Vidonce. Sobota je zakon!! Ajmo gringose!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      17.04.2017 ob 9:18 gost

      Kuzmiči,Rajbari,Mureci njim je vseeno za Muro,gledajo samo svojo korist,in promocijo,kako priti do pomembnosti čez klub Muro.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      17.04.2017 ob 9:46 Ibo gost

      Janci pa si zaco?Pazi na kmico...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      17.04.2017 ob 9:53 razni gost

      pa-pa drujga liga, dober den realnost!!!!!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      17.04.2017 ob 10:16 gost

      Pa ka eni motate, če kuzmiča ne bi bilo, bi mij zaj bili na sredini 3 lige, brez ambicij za 2 ligo, brez novih slačilnic, ka sploj nemo dale naštevo. Zdaj pa smo na meste, kero vodi v 2 ligo, nogometna šola je v razcvete, a eni še vedno mlatite v prazno. Kuzmič samo tak dale, zdaj trbej najte dobroga trenera in zmagate tromejnik, te pa de vse ležje. Premisle pa malo o vodstveni strukturi (morec) in okrepitvah, ki so nujno potrebne za 2 ligo (maruško). Mura ide dale, in prišli mo v 2 ligo, samo realne moremo biti in delovni, nej pa tak visokoleteči kak gabor, keri je pred sezono obljubljo nebesa, zaj pa prleto na realna tla. Ajmo mura

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      17.04.2017 ob 11:53 gost

      Maruško ni bil v Zavrču takrat so in so bili zadnji v 2 ligi od tam vam okrepitve ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      17.04.2017 ob 13:04 gost

      Ljudje božje , kakšne pisarite. Kuzmič ne bo nikoli odpiso Luk-a, ker je on njegov ritoliznik. Če še v Vidonci Luk vodi klub. Poglednite si tekmo Vidonec. Za njih špila Maruško, Semler... Vsi tej so v Vidonci plačani s strani Kuzmiča. Domače so odpijsale. Vidonci so postale kot KMN Suhi Vrh. Lejko se jokaš ali smejiš.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2017 ob 22:25 Xxx gost

        Ka ti ti motaš? Kakšen Lük v Vidonci!!! Maruško in Semler sta resno registrerana pa prijdeta na max. 4,5 tekem! Nej neka na pamet prosim

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      17.04.2017 ob 13:18 gost

      Tri trenerje ste v 3. Ograček lige menjale, sramota od kluba. Kuzmič naj te samo izkoriščajo, ka si bumbar ! Morec ti si itak smejšen bedak.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      17.04.2017 ob 13:48 gost

      novi trener mure je jakopič pomočnik ošlaj z morecom dokonca prevenstva in igralci so po tekmi jokali ker jih je ziko mantretiro posebej vaš je joko po tekmi

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      17.04.2017 ob 14:03 gost

      Ošlaj komaj si se rejšo gda si bil Fridle pomočnik. Nej, ka bi te tau dokončno pokopalo. Morec bo namočo prvo tebe, zapomni si tau. Ostani pri mladine in se ne izpostavljaj gladiatoram.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      17.04.2017 ob 14:34 gost

      on bo samo pomočnik ker pozna igralce in licenco bo dal ka uradni trener jakopič še en močvirnik bo pa glaven

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      17.04.2017 ob 18:18 gost

      Vaš je lahko jokal,kjer je bil na igrišče med naslabšimi igralci

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      17.04.2017 ob 19:56 gost gost

      Vicković je pravo v ekipi da je Mrua odlično organizirana ge pa pravim da ni nebi smeli sprejeti Zikojevega odstopa se vidi da nemajo nogometnega znanja geli Vicković Ziko zna nogometa daleč največ situacijo bi morali umiriti in prvenstvo pripeljati do konca lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2017 ob 22:09 gost

        Gda prijdejo tej besede od Bosankoja mi ide na smej. Tej človek je drekmejšaš po klubaj. Južnjaški nakladač.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      17.04.2017 ob 20:19 gost

      strinjan s stabo ta uprava z morecom in kuzmičem de spet mrknola igralce bi trbelo malo po žepki vdarit saj so pa večino pijančki glede vaša on pa najse pakiva v lendavo saj eden naslabših igralcev glede zorkoja pa nebom razpravljal to je druga olimpija kaj tu delajo hujša banda kak pa da je bil topič namesto ka se dvigne morala se žabara toga kuzmičovoga ritoliznika vse je to ena prava sramota za ograček ligo da menjajo 3 trenera v roko 2 sezonah ošlaj je bil že fridilov pomočnik in zdaj bodo mladinci brez trenera ki si jim gre za za prvo ligo mladinsko ziko sam si kriv za te razmere v lendavi tu luk proda tekmo z beltincami te igralci bojkoterajo ker nimajo alkohola po trenigih cejla slovenija se smeje

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      17.04.2017 ob 20:43 gost

      Dvomin ka de tau zadnja menjava trenera letos. Nega kvalitete v ekipi, tu ne pomaga nikša menjava trenera. Samo pejneze mečete v brezno. glavno ka bijete Rakičan pa ostale klube s spodnjega dela lestvice...

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      17.04.2017 ob 21:32 gost

      Vejpa ne motajte... nafta je tuj menjala ze 2 trenera letos, pa ka? Tudi mura je primorana, in to zato, ker so velki pritiski zaradi 2 lige, v kero morejo ite. In eni razmite, ka je načik biti trener v muri, kak pa v eneh beltincaj, odrancaj, rakičane. V muri tuj ne bi menjavale, če nebi biu jasen cilj 2 liga, tak pa so primorane, če nega 2 kol rezultatov. lp

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2017 ob 22:13 gost

        Nafta je nej menjala 2 trenerja. Radoš in Đuro sta vkuper vodila klub. Đuro je še dale trener golmanov, Radoš pa pomočnik.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      17.04.2017 ob 22:02 gost

      Prej ali slej bo Kuzmič sprevidel kakšnega športnoga direktorja ima Mura,nekateri domači in tuji igralci bi mogli biti kaznovani z Lukon in Vašon načelo.Dečki to se nedela tako,že zaradi gledalcev bi mogli več pokazati in se zavedati,da nosite Murin dres,kjer imate dobre pogoje in takšne sramote si nebi smeli dovoliti,da v enem leto zamenjati 3 trenere,cejla Sloenija se nam smeji,

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      17.04.2017 ob 22:17 gost

      Česnek pustite, on je športni direktor Vidonec. Luk bi za 1 euro še bike držo.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      18.04.2017 ob 9:09 gost

      Nemogoče je mogoče,novi trener Ošlaj,pomagata mu pa Murec in Jakopič,odlično direktor,končno teče Mura zopet tako kot mora,druga liga,Bravo Kuzmič Rajbar,da tako zaupate direktorju.Murec bravo za kadrovanje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      18.04.2017 ob 11:59 muraaaa gost

      Ajde stopimo skupaj in pomagajmo z dobrim navijanjem igralcem. Moramo uspeti

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      19.04.2017 ob 10:45 gost

      Za takšno bando pa že nebomo navijali kok so Morec Luk Ošlaj pa nekateri v opravnem odbore,tudi zavas bo prišel čas odhoda iz Mure pa mogoče ne bo dolgo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      19.04.2017 ob 13:03 gost

      bomo zdaj vidli v nedelo.če je kaj pomagalo menjava trenerja in če sem jaz kaj v klubo g tomažič šeruga suspendiran san on dela te zdrahe v klubu in njegovo maslo je to saj mogo tudi iti ftidil saj so ga bojkotirali proti ljutemero in tromejnikom da se ga rešijo dokler bodo vaš luk morec ošlaj in nekateri posamezniki ki sedijo v upravnem odboro sedeli in nevejo zakaj se gre glavno ka dvignejo roke pa nezagovarjam gabora saj bila to napaka pustili bi fridla do konca lani zdaj pa se vam smeji ker je z nafto osvojil prvo mesto in mirno spi samo moreci se zdaj že o tej napaki na velko kuca zato igralce bi trbelo psihologa pa malo trave pred tekmo pokaditi ja nebi bili smejšni ka cirkusanti soboški vse se vam to povrnolo v dobrem ali slabem mura

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      19.04.2017 ob 21:26 gost

      Par lelekov sedi v opravnom odbori samo zato,da dvigajo roke pri glasovanjo in hodijo z dvignjenimi glavami,in to bo prošlo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.