https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA
http://www.zniders.com/

NOGOMET

Gabor ni več strateg črno-belih

18.4.2017  

Potem ko so doživeli polom v Lendavi, proti Beltincem pa v soboto na Fazanariji iztržili le neodločen rezultat, je murskosoboški strateg Zlatko Gabor podal odstopno izjavo.


»Predsedniku Kuzmiču ponujam svoj odstop. Ne vidim več razloga … ne morem reči, da sem kriv jaz, da so krivi igralci, vendar nekaj moramo spremeniti. Odločitev mora sprejeti vodstvo kluba, vendar so me določeni igralci zares razočarali. Za gol je potrebno imeti voljo in željo, Mura bo šla v 2. SNL, z mano ali s kom drugim. Žal pa mi je gledalcev in navijačev, a se igralci na igrišču obnašajo kot primadone,« je po tekmi z Beltinci dejal Gabor. Upravni odbor je odločitev Gaborja včeraj tudi uradno sprejel in s tem Gaboru odvzel trenersko mesto.

Kdo bo Muro vodil v prihodnje, še ni znano, se pa med kandidati omenja tudi Ante Šimundža, poroča snportal.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   18.04.2017 ob 9:39 gost

   Novi strategi so Ošlaj,Murec,Jakopič,100,procent,tako se je včeraj na tekmi veteranov hvalil predsednik,Mure.zikoja smo pa odjebali,ka de on nam daval zaupnico itak smo nej vorvali v njegovo delo,presednik tak se ne gučij pri šanki.in z bosankojom po telefoni,in izdajaš skrivnosti kluba.

   1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   18.04.2017 ob 9:42 gost

   Kuzmič,Rajbar,(Mandarič)cirkusanti,vaš klovn pa Murec (Stojič),ista zgodba,za vse kriv Murec,Cirkusanti.

   6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   18.04.2017 ob 9:51 gost

   GABOR EVO TI DOKAZ, KAK SO TE ZJEBALE ZA HRBTOM MOREC, OŠLAJ, LUK. SAMO PO SOBOŠKIH KAFIČAJ SO PREJK TEBEJ GUČALE SVINJARIJE, KA PA ŠE ZGORAJ VPISARNE. CIFER, FRIDL, GABOR , HA,HA,HA. VSE SO VAS TEJ TRIJE ZRIKTALE.

   7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   18.04.2017 ob 9:56 gost

   Kuzmič, Murec Rajbar,marš iz svetinje Mure,norca se znas delate,navijačev,Murec,Ošlaj,Luk,marš iz kluba.

   9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   18.04.2017 ob 10:03 antoneli gost

   Rajbar in Mürec, največje sranje soboškega nogometa, bojte vij treneri, pa si riktajte igralce, ki bodo delali proti vam, seljaki posrani. Zaradi takih barab propada klub, za sabo pa potegnete še navijače, ki to sploh niso. V enem letu menja tri trenere samo Mura in Olimpija, to pa dela banda na vrhu. Pa kljub temu, da je ekipa kandidat za drugo ligo. Potem je pa kriv trener, če igralec pride v Muro, ga vprašajte ,če mu črno-beli dres kaj pomeni, če ne ga pozovite na razgovor. Tam naj se izjasni, če ja JA, če ne ARIVEDERČI. Tak se dela v amaterskij klubaj, vi vodstveni seljaki se pa imate za PRIMADONE, kot je Zlatko povedal za igralce. Seveda če združeni delate proti trenerjem. Če vam vsako tekmo odigra 7-8 igralcev malo nad povprečjem, bi morali to ligo rasturiti, če pa temu ni tako, pa v vražjo mater i igralci i VODSTVO, banda pohujšana.

   12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   18.04.2017 ob 10:04 smešno gost

   ha-ha-ha-ha-ha...............

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   18.04.2017 ob 10:27 Vidonci mura gost

   Kuzmič in ravbar nevesta kaj žoga to so nej vidonci seljački klub ilič je za vas gospod z fridelom fajn mirno že hladita šampanjec in preštevata marine pare od tekme z nafto od navijačev mure tisto dobiš ka je dobo luk ka je odo tekmo v lendavi je malo sramota delate v soboti morec ti si največji gnoj v soboti to je tvoje maslo samo se ti povrne pa gringosi te bomo menjali vslej kot prej cirkus mura cirkus mura stojič ala morec nanđarič kuzmič to je nej mura ampak cirkus iz vidonec

   4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   18.04.2017 ob 10:36 gost

   Luk že ma drujgo službo, grato je direktor kmn Vidonec , aja san pozabo še dvej slujžbe ena je golan NŠ Mura in drujga trener golmanov v Nš Mura.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 11:18 Goričko gost

    tij pa maš službo za žaljenje in šinfanje. Verjetno si bil večkratni prvak v tej disciplini. Svaka čast

    12 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 13:49 gost

    Baje ga je Šarvede zrikto v Vidonce. V Muro je Lalovića prek Morca in več nesme v Muro riktate.

    4 2 Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   18.04.2017 ob 10:40 gost

   Gringosi, pošteni navijači Mure -združimo se in odterajmo drhal iz klubskih prostorov. Pridejo pa naj taki, ki jim Murin dres pomeni SVETINJA, LE TAKO bomo uspeli v naslednjih sezonah. Isto velja za igralce, to pa se mora že videti po 3 nastopih, al so al NISO za NK MURO??

   6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 11:12 Muraš gost

    Gringosi še naprej pomagajte Muri in tej upravi. Vse je urejeno samo člani naj še odšpilajo svoje pa bo. To je trenutno začasna rešitev na klopi. Pride še trener v kratkem - boste presenečeni. Vsi nevoščljivci pa idite v klub pa dajte svoje rešitve in predloge. Pa dajte se enkrat skupaj zbrat in pripravite finančno konstrukcijo če ste tak pametni. Bodite srečni da so ti goričanci prišli in rešili klub pred novim potopom. Zato pa jih pustite da delajo naprej in v dobro kluba. Malo poglednite vse ostali razen trenutnih rezultatov članske ekipe, kako je urejeno vse - na nivoju

    28 8 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 12:30 gost

    Gringosi idemo vkuper. Ta banda je rak rana kluba gratala. Tau so ljubitelji zahrbtnih iger in svojih žepk. Mrš pokvarjenci iz kluba.

    8 14 Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   18.04.2017 ob 11:27 igralec gost

   Pozdravljeni, Gabor si je sam jamo skopal z nepremišljenimi izjavami. Uprava je to morala sprejeti, saj če nima zaupanja v igralce jih ne more trenirati. Dečki igralci glavo gor - pokažite da ste pravi za Muro. Vse je še naprej v vaših nogah. Gremo Mura v 2. SNL.

   14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   18.04.2017 ob 11:29 gost

   Tak je vse te drhali ki ne delajo za našo Muro trbej ven z kluba zmetati in nrediti red.Idemo v 2.ligo trbej prpelati trenera šteri nepozna niti enoga igralca in do se mogli vsi dokazpvati da so vredni čarno beloga dresa.Ge san za Šimundžo,de sprejel to sigurno,saj je interea tako Maribora kot Olimpije da Mura pride tja kjet itereainteres

   5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 16:11 gost

    či si tij za Šimundžo, te mo ga zvali, verjetno de se usral od raadosti, ka si ga tij želijš v mujri..man pa enoga trenera v rokavi, šteri ne pozna niti enoga murinoga igralca in do se mogli vsi pri njem dokazivat..pijše se saalvadore Nunez, doma je pa na francosko špnski meji. Včasik ga trbej kontaktejrati..upm, ka je fraj, p de prevzel mujro..ej komentatori..eni ste rejsan zabiti do amena..ite na njivo delat, bar de nekši hasek.

    3 0 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   18.04.2017 ob 11:43 muraš 2 gost

   TAKO JE Muraš točno tako kot praviš ,vse je pod kontrolo ,za vse je pa kriv edino g.Gabor ki pa si tudi ni sam kriv ker pač je tako inteligenten kak je .

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   18.04.2017 ob 12:10 gost

   cirkusanti ste vsi vi ki pišeta bedarije na tem forumu,en imej jajca pa se prijavi pod imenon ter potem serjite po teh ki jih omenjate,paraziti se ki samo šinfljete,to pa zato ker so vam to počeli dome,tudi doma nikoli niste dobili pohvale od staršev,zato pa imate ta kompleks v sebi,res pravi paraziti. lp

   10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 12:25 CIRKUS LOL MURA gost

    Ali je bil zamenjan 3 trener v ograček lige? Ali so pripelale igralce iz vseh vetrov? Ali so registrirale npr. Zidanšek , kateri ni niti enkrat sedel na klopi za rezervne igralce? Ali je bil pripeljan Ajlec z prvoligaškimi izkušnjami, zato, da ga bo Luk samo treniral, branil pa bo njegov trener Luk? Vse zablode, vse zadeve , katere so napravile omejene v vodstvu, kjer izstopa omejene Morec so skrile, tak, da je trener dobil odpoved?? Da klubski menedžer Semler igra v Avstrije z omejenim Morecom in, da igra mali fuzbal pri Kuzmiču v Vidonci in, da je zato še plačane?? Potem z lahkoto poveš, da si ti največji CIRKUSANT, ka pijšeš , ka moreš pijsate!!

    8 6 Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   18.04.2017 ob 12:43 gost

   cirkusant pa ka si ti tou mogoče kaj plačal? Kak v vsakšnom klubi so tu tuj naredili kakšno napako, verjetno pa bolj znajo kak tij ka je dobro za Muro. Ge pa što špila maloga pa te naj ne briga. Mogoče v tvoji vesi tuj koga nucajo - ali pa sploj neveš če mate klub ka si samo za računalnikom.

   2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   18.04.2017 ob 12:43 gost

   Fuzbal? Veselje za bedake.

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   18.04.2017 ob 12:47 gost

   Gabor je san kriv,ker je iz propale ekipe (peto mesto,po Fridli)pripelo Muro na drugo mesto,sedaj ste pa vsi pametni,to pa kaj kažejo igralci na igrišču pa vsi pozabljate,trener ne more branit gole,ali pa zadevat gole,bodimo realni Mura na drugem mestu,ki pelje v drugo ligo.

   4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 12:58 gost

    omenjeni zgoraj so lepo počakali ka oba dva derbija mineta zdaj do pa oni rešitelji mure...mrš

    3 0 Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   18.04.2017 ob 12:59 gost

   zagen gost edino pravilno vse napisano mene zanima samo nekaj to ozadje semler kuzmič rajbar morec in še žabar jakopič od kot gre denar za trenere kj ste jih že menjali 3 trenere če ne od vadbine ki plačujejo starši in se preliva v člansko moštvo zakaj ni finančnega poročila za lani in kje ruski kapital sram vas bilo jaj se dogaja v toj muri saj pa je sama ograček liga nič drugo samo nekaterim kot so morec ošlaj luk interes samo pare igralce pa mamo ja bi mogli vse v toj ograček ligi zbiti uboge beltince ki trenirajo dvakrat na keden vzamejo točko in kateri trener bo šo v muro v to pokvarjeno bando zarbtno saj so igralci pijanci v muri nebo nikoli red malo igralce zbiti na tla saj kot pravi profesijonalci

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   18.04.2017 ob 13:00 gost

   Cirkus katerega potpirata Kumič in Rajbar,klovni pa da naštejem,Murec,igra v Avstriji,in direktor Mure,Luk trener v Avstriji,trener v Muri,igralec pri Muri,in pri Vidoncah,Maruško,Semler,igrata pri Kuzmiči,pri Vidoncah,polovica igralcev pripitih,po lokalih,igrajo mali nogomet,in to igralci Mure,Kuzmič in Rajbar to podpirata,boljše da gresta iz Mure,z svojimi klovni.

   10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   18.04.2017 ob 13:08 muraš.... gost

   pa te prideš ti s svojimi klovni in te naredili novi dolg in še en razpad Mure. Ti klovn oz. mogoče opi... iz cirkusa pa glij vse znaš. Verjetno maš PRO licenco za šinfanje

   8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 13:56 gost

    pa te še tij prijdeš, kere boš še naprej prikapčene na bankomat in maš verjetno PRO licenco v zagučavanje toga cirkusa...

    7 7 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 16:43 BP gost

    tu so cirkusante samo trije, Mören, Luk pa Ošlaj!! tej bi trbelo takoj tirate s kluba!!! pustite vi Kuzmiča, brez njega be bli nula!!!

    4 6 Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   18.04.2017 ob 13:14 gost

   Župan že ima alternativo za Kuzmiča in Rabarja,in njihove klovne,samo še čaka rasplet tega cirkusa,katerega je skuhal Murec,novi večji sponzorji že čakajo,kdaj se umakne cirkus.

   9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   18.04.2017 ob 14:22 gost

   Gringosi, pošteni navijači Mure -združimo se in odterajmo drhal iz klubskih prostorov Ti si gringos doma pred računalnikom,igra uprava ali igralci ki so plačani,njim podkurte prišlekam kateri na igrišču stojijo in iz stoprocentnih šans ne dajo zadetkov,ti boš nekoga tiral,ja ko si pod gasom ko pa si trezen pa te ni nikjer.

   4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   18.04.2017 ob 14:28 gost

   Pridite vsako drugo nedeljo na cirkuško predstavo v fazanerijo. Vstopnina je 5 eur.

   6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   18.04.2017 ob 14:35 muraš gost

   ej majster naslednja tekma je v sredo, tak ka bar malo razpored pogledni - te boukše

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   18.04.2017 ob 14:42 gorgona 1903 nafta gost

   zdaj naj naredijo zastonj vstop ba naslednjih tekmah kjer bo 200 gledalcev in to nekaj gostujočih ekipe še enkrat pijance mura so cirkus iz fazanarije župan pa naj njim da prepoved igranja na fazanariji in naj grejo ovce past za drugo so nej ti šalabajzeri z svojimi cigitami in ostalimi prisledniki kuzmičevega bankomata samo enkrat bo te bankomat prazen in v tromejniki treba zmaga ali pa pare za zmago tromejniki ka pisti točke

   1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 16:51 nekdo gost

    pa o kakšeh 200 gledalcaj ti nakladaš?? pa da te vi mele 200-300 gledalcov na tekme, se te oglase (ne šti tekme z Muro!!!). lejko vas je sran, ka je blo več kak pau stadijona v Lendva varoš, pristašov Mure!!! v 2 dnevaj ste v predprodaje odale 500 kart, prinas je v slabeh 3 vraj odišlo prek 600 kart!!!

    1 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 19:16 G gost

    @ gorgona 1903 nafta , ti še polek gorgone nisi šel, zato pa ne piši v imenu gorgon, ker mi ne govorimo in ne pišemo v mongolščini oziroma prekmurščini

    3 1 Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   18.04.2017 ob 14:46 gost

   Vsaka čast Upravi da je to Gabora naterala ta je oba derbija zajebal on je glavni krivec To slepi vidi kaj je delal z menjavami on bi klub uničo.Gringosi vi pa ne pišite norij hvala bogi ka mamo gospoda Kuzmiča če njega nebi bilo bi klub propadno finančno

   9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   18.04.2017 ob 14:53 gost

   Ce tak vse znate ite na igrisce pa jin povejte ka mislite.nej ka ste tu pametni.

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   18.04.2017 ob 15:47 gost

   Njin je tak se Mičo kriv.

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 15:57 gost

    Omejene Mičo je nej nika kriv, majke mi! Igralci in trenerji sami pridejo v Muro, sploh nobeden ne kliče. Doma si napišejo pogodbe in to je to. Resno Miška ni nič kriva. In, ko kateri igralec ali trener hoče iti, kar gre. Majke mi, Miška-Mičo ni nič kriva, on je plačan, da kosi travo na igrišču. Majke mi, resno, verjemite, majke mi, kunem se u miško!

    1 3 Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   18.04.2017 ob 15:51 gost

   gost - gorgona 1903 nafta Ti pa šuti mađar,ka van bosanko tekme kipuvle.

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   18.04.2017 ob 16:40 Šaban Šaulič gost

   Nafto, Naftice, cvataju ljubičice. oj Nafto, Nafto, oj Naftica ti si nam sada NAJBOLJA!!!!!!!

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   18.04.2017 ob 16:51 ansambel Ne diraj loptu, ak ne gost

   Nafta, radost in veselje, nam izpolni skrite želje -DRUGA LIGA, Muri v žepu figa!

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   18.04.2017 ob 18:24 gost

   Menej samo zanimle ge je zdaj tej ruski kapital? Pomurec.com malo se pozanimlete kelko ruskih € je prislo v klub. :)

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 19:58 gost gost

    tele mamino vivat je sponzorstvo tele mamino plača je od olimpije tele mamino sedaj veš kako in od kje tele mamino

    1 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 21:42 gost

    Vivat bi lejko bil sponzor, ka je Topiča in Hlasteca nategno za velke obresti ca 30 k , gda se je ponudo za posojo pejnez .

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 21:59 gost

    Na mejsec dobi 2200 eur od olimpije, 800 eur od mure, klub plača prenočišče v vivate. evo tau je tau. Na mesec da Rus pejneze, keroga je Kuzmič spozno prek Iskratela, ge je zaposlene. ostalo pa starše z vadninami

    2 0 Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   18.04.2017 ob 19:36 gost

   Jaz pa mislim, da je prišel ruski kapital. Le kako bi drugače bile plače nekaterih igralcev tako visoke, kako bi nedeljski kapetan lahko živel razkošno v Vivatu in še in še....

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   18.04.2017 ob 19:43 gost

   Semlera so zatirali iz Avstije sedaj igra mali nogomet za Vidoce,ravno tako Maruško glavna neveza je tam Morec Luk Ošlaj,tako se to dela

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   18.04.2017 ob 20:00 Rkc gost

   Dragi anonimni pisci, a se zavedate kakšne blesarije pijšete. Vi bi se rešili Kuzmiča in Rajbara? A se zavedate če ni teh ljudi, bi Mura bila v spodnjem delu lestvice!! Kdo od vas je že vodil neki klub, riktal denar. Vsi Muraši se poklonite tem ljudem...Kar se tiče trenerja pa je logicmo, kdo daje denar on tudi odloča...Ziko je bil pripeljan v sili, ni upravičil pričakovanj, logicno, da ga menja tisti, ki ga plačuje im lo mu več ne zaupa mora iti....Zikovo prevaranstvo je preteklost...srečno Mura naprej

   20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    18.04.2017 ob 20:31 gost

    Bravo ti anonimno tele,ziko je rešo Muro pred propadom,spomni se kje smo bili,z Fridlom,tele,za vse slabosti je kriv tvoj Murec,član U.O.pa l,pozdrav.

    4 10 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 9:14 tnt gost

    Zgleda za se v Mure še vedno odloča od gnes na vutro. Pripeljan v sili. Ne me hecat. Pa kdo pravi, da mora iti Mura v 2. ligo. Če nega igralcev in denarja naj špilajo tan ge lejko. Ne pomeni da če maš denar so že prvi. Porazi proti Tromejniki, Ljutomeri in nafti in dvakrat neodločeno z Beltinci so nenormalni glede na vložek. Kuzmič je res najšo pogorišče v klubi, samo da ga ne bi tudi pustil, ko bo če bo odšel.

    3 3 Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   18.04.2017 ob 20:04 gost

   Nedelski kapetan nekaj pokaže na igrišću,ostali pa se mate za zvezda,pa blage vejze nimate o nogometo samo alkohol vam gre poglavi

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   18.04.2017 ob 20:06 gost

   pa ka motate vejpa luk je v radgzburgi semlera je trener stiro zaradi fizičnega napada igralca zdaj za vidonce brše kn mogočebl igral za muro

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   18.04.2017 ob 20:40 gost

   Dragi člani upravnega odbora,ki tako šinfate,fridla, zikoja,in krivdo valite na njega,da vas spomnim,malo Fridla 8-tekem 4,zmage- 2,poraza-2,neodločeno,in 5,mesto,-Ziko 10,tekem 1,poraz,-1,neodločeno,8,zmag-in drugo mesto,ostale so še 8,tekem,rabimo za drugo mesto 7,zmag,malo statistike,za vas v klubu,nezrele,nedorasle svojim pozicijam.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   18.04.2017 ob 21:58 gost

   Političari,cirkusanti v Muri,zopet ja zmagal Murec,zopet nateg,z svojimi kolegi,cirkus gre naprej z klovnom,Kuzmičem(Mandarič)

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   18.04.2017 ob 22:19 gost

   pozdrav iz lendave dragi sobočanci in ilič že pripravlja veliko fešto v lendavi za prvake lendavske in sporoča vašemu moreco da fridil ma vso zaupnico od njega in majo lepo mir da delajo v soboti pa so sami cirkusanti menjajo trenere kot spodnje hlače mislim da so to dobili po mandariču in stojičo olimpija

   6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   18.04.2017 ob 22:48 Realno gost

   Što bi rad bil trener takšon klubi, keroga navijači samo faušarijo proti klubi tirajo?? Žalostno, zato pa smo ge smo.. V pizde materne.

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   18.04.2017 ob 23:15 gost

   Ziko ge si delas trajno, pri keron frizere?

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   18.04.2017 ob 23:19 real zakon gost

   jebeš muro glavno je real šo dale glavni igralec viktor kašaj nejpa vaša mura ka se štenkate za trenere zdaj anđeloti zgubo v naslednjih dneh ga bo uprava zamenjala to je samo sobota ali v munheni ti menjavlejo po porazih in neodločenih tekmah trenere

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   19.04.2017 ob 0:07 gost

   mandarič Soboški,cirkusanti,soboški,Bayer izgubil,zamenjali so Ančelotija,takoj v Muro,klovn soboški direktor pokliči ga

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 8:05 muraš gost

    Ziko - Gabor kak so te v klubu nasamarile. Evo ti dokaz što zdaj vodi klub, tej keri so betek kluba. Tvojo trenersko pot so končale. Od zdaj naprej te niti Selo več nede zvalo za trenera. Igralci do zdaj po bojkote raztrgale Tromejnik. Tvoj bojkot pri igralcaj so zriktale trije delomrzneži, keru so že zriktale Cifra, Fridla in zdaj tebej.

    4 3 Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   19.04.2017 ob 9:03 gost

   Cirkus,gra naprej,v M.Soboti,viden Šimundže z svojimi legendami,vračajo se v cirkus legende in šimundža.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   19.04.2017 ob 9:23 gost

   Ziko upravni odbor ti je dal nezaupnico,na tvoje delo,???vsi se sprašujemo zakaj,ko si prišel je Mura bila peta,sedaj smo drugi,osem tekem si bil dober trener,zadnji dve pa slab trener,??,gdo je kriv,?? ali je res direktor Murec vsega kriv,??ali so igralci bojkotirali zadnji dve tekmi,v drugem polčasu zikoja,?? POTEM TAKI IGRALCI NE SODIJO V MURO.

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   19.04.2017 ob 9:39 Bbkk gost

   Tipicne razprave za MS. Zato pa smo 100let za ostalo slo. Poglejte enkrat iz pozitivne strani. Poglejte kaj je bilo v klubu narejeno (infrastruktura, mlade selekcije,...) kaksna ekipa je sestabljena, koliko te zadeve stanejo. Edina napaka s strani uprave je bilo imenovanje Zika za trenerja. Clovek je pokvarjen in to so igralci tudi obcutili, zacutili. Zato pa ne dajejo tistega kar bi lahko. Pa se srece trenutno ni. To se itak obrne, se vedno se je v nogometu. Zato ni nobene bojazni glede prihodnosti. Bi pa bilo dobro, da se enkrat za spremembo dobre stvari podprejo, ker je jedro zdravo in rezultati bodo prisli. Trener pa mora biti v prvi vrsti inteligenten in sposoben normalne komunikacije z igralci

   16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 9:54 gost

    Po tvojemmišljenju se vidi da si v upravnem odboru Mure,in praviš da je trener kriv,prej Cifer,Fridel,Ziko,ti si očitno pod olkoholom,ali pa neinteligenten,vam po tvojem pisanju bodo igralci vodili politiko kluba in prodajali tekme,in zamenjavali trenerje,v enem letu trije,zelo si neinteligenten,z tvojimi izjavami.

    0 9 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 10:13 gost

    Ne bi o inteligenci.... V upravi nisem in nikoli ne bom, gledam pa na stvari iz pozitivnega zornega kota. Verjemi je boljse in uspesnejse. Rusiti je lazje kot graditi. Podpiram pac tisto kar je bilo narejeno in se mi zdi veliko in dobro.... Zika po poznam, ker sem ze dolgo v nogometu in je res pokvarjen. Pac moje mnenje

    8 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 10:30 gost

    Ne bi o inteligenci,pa ti si neinteligenten,pišeš vse super o klubu,poznaš razmere,v klubu(trenerji.igralci)in praviš da nisi v klubu,si pa neinteligenten,podpiraš igralce,ki nič nedajo na igrišču,zopet si neinteligenten

    0 6 Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   19.04.2017 ob 9:42 gost

   V Kuzmi veliki transparent pripravljen,cirkus,z klovnom direktorjem gre naprej.

   0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   19.04.2017 ob 9:58 gost

   Čaka se da cirkus odstopi,novi sponzorji že pri županu,cirkusanti odstopite,in klovna,direktor in predsednik,iza šanka.novi sponzorji čakajo vaš odstop.

   1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 10:23 muraš gost

    Pa naj pridejo zdaj ka še vse skupaj rešijo. Kda so lajko na stadioni - že znaš ob kelki de primopredaja?

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   19.04.2017 ob 10:16 gost

   Naterat direktorja in nekaj igralcev ki nosijo sveti dres.nesposobna uprava Mure,samo bi trenerje zamenjali,isti igralci pa že dve leti z Murecom na čelu se skrivajo po menjavah trenerjev.

   0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. gost
   19.04.2017 ob 10:29 realist gost

   vsi idioti in klovni in ne vem kaj še vse ,enkrat za vselej si dajte dopovedat da so ljudje ki so prišli v klub ,rešili klub in nič drugega . Če nebi bilo njih tudi kluba več nebi bilo tak da jih pustite naj delajo,če pa se vam njihovo delo ne vidi pa njih pustite na miru in se okvarjajte sami s sabo in s svojim življenjem ,so pa samo ljudje in se lahko zmotijo kot so se recimo pri GABORJU,on ima IQ nekje 30 ali pa še manj

   10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   19.04.2017 ob 10:31 gost

   Ta cirkus se dogaja v muri to je velika sramota za pomurje saj pa je samo 3 liga in po dveh slabih rezultati v enem letu menjat 3 trenere je pravi cirkus namesto stajerske klovne na čelo tomažič šeruga ki dela največje zgage v klubu in on poveljuje igralcam da se naj menja trener in klovn morec naseda dokler bodo te igralci visoko plačani nebo reda v klubu in neračunajte na šimunđu on v te cirkus nebo prevzel

   1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   19.04.2017 ob 11:52 gost

   Verjetno boste težko dobili dobrega trenerja v Muri saj njih menjavate kod ženske perilo. Počasi ali pa se vas že izogibajo.

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   19.04.2017 ob 13:16 gost

   Igralci Mure,!!! POZOR,hoteli ste da se rešimo zikoja,smo vas uslišali smo ga zamenjali,POZOR,hočemo vse zmage do konca in ohranitev drugega mesta.hočemo da se borite za Muro.da pustite srce na igrišču.drugo mesto je obvezno!!!!

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. gost
   19.04.2017 ob 14:03 gost

   Igralčeki bogi v Muri.smilite se mi,malo jokajte,pišem ker sem igral štiri leta pod taktirko zikoja v Veržeju,to je nenormalni pritisk na igralce in rezultat,pri zikoju se ogromno trenira,trdo roko ima ziko,pravi Atila je(če veste kaj pomeni)ampak štiri leta smo uspešno igrali v drugi ligi,štiri leta trdega dela,nemara pa,da ne daš od sebo stoprocent na igrišču.takoj te nažene iz kluba.

   8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  55. gost
   19.04.2017 ob 14:22 gost

   Ziko je mislil,da ima podporo upravnega odbora,ha,ha,ha,ziko so ti nasapunali klop,direktor z igralci svojimi,so lepo sapunali klop.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  56. gost
   19.04.2017 ob 16:07 trener bo gost

   https://snportal.si/3-liga/3-liga-vzhod/morec-molci-o-kandidatih-za-klop-mure-treninge-vodi-oslaj/

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 16:31 gringos gost

    Morec se zavil v molk?! Mitja Morec je edini KRIVEC, da se v cirkusu , kateri nastopa v katastrofalni ograček lige išče že četrti trener in to kljub temu, da ima v ekipi več kot polovico moštva iz prve lige!!!! Potem je tu trener najmanjši problem! Vsi trije trenerji so bili izkušeni igralci in že izkušeni trenerji! Vodja tega cirkusa Mitja Morec je nej nor človek, ampak je pokvarjen človek in to dela iz cirkusa še večji cirkus. Tekma v Lendavi? Ljudje božje, kdor se razume v nogomet, potem je pri Lukovem posredovanju skoraj izven 16 m prostora jasno zakaj je šlo! Gabor ga je dal na klop in evo, kaj mu je omenjeni uredil, to, da so ga igralci bojkotirali na tekmi. To, da Maruško trenira pri Muri in za vikende igra mali nogomet skupaj s Semlerjem v Vidoncah za denar in , da je Luk vodja Vidonskega kluba, potem o IQ-jih in zahrbtnosti ljudi ni treba več govoriti. Mura in Nafta bosta šla 2. Ligo, ker Odranci in Beltinci nimajo motiva, denarja, znanja, igralcev, itd. Gabor so namerno uničili klubski ljudje in igralci!

    7 8 Prijavi neprimerno vsebino
  57. gost
   19.04.2017 ob 16:57 gost

   Trenerji ODKLANJAJO vabilo k vodenju Mure.

   6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  58. gost
   19.04.2017 ob 17:06 LFL gost

   Vse je ena velika KUHINJA .Samo poglejte včerajšnji poraz Bayerna proti REALU. Sramota za UEFO in nogomet nasploh .Pa da navijači BARCELONE ne bodo prikrajšani za svoje SVINJARIJE se spomnite njihove zmage proti PSG in dve izmišljeni enajstmetrovki za BARCO.. To kar se dogaja je KATASTROFA in škoda za nogomet . EVROPSKI VELIKANI bodo uničili NOGOMET. PREDNJAČITA pa Barcelona in REAL.

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  59. gost
   19.04.2017 ob 18:49 bmw gost

   znan ka vsi krivite moreca, krivci so vsi poprek nikak je pa dobro zaslužil ka so trije tekmo odali prokleti prekupčevalci,po kafičaj se dosti zve nekomi plačaš eno pijačo pa ti pisti posnetek treh kraljev ( ziko,.....)tebi je bilo nameščeno ovi pa so pejneze pobrali

   4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    19.04.2017 ob 19:30 gost

    Tekma v Lendave je rejsan napunila žepke Murinim delomrznežom. Iznajdljivi klovni iz cirkuškega kluba Mura. Kuzmiča so pa prepričale, ka je Ziko nej dobro pripravo taktiko in Kuzmič kak je praznoglave je verjel. Glavno, ka Vidonce z okrepitvami zmagujejo. Dobesedno CIRKUS.

    4 6 Prijavi neprimerno vsebino
  60. gost
   19.04.2017 ob 20:13 gost

   ilič se jebe za te mali pejnez ka so dobili kuzmič je slep nažalost in trije mušketirji lepo v žepi kup denarja navijači pa budale ka smo to šli gledat to odano tekmo in ziko to so že meli namen proti polani napraviti tam je se vse začalo okrog te tekmi saj je eden od gledalcev rekel da je tekma zgubljena zikoji saj on čul kak se trije muškatirji pogovarjajo z iličom v enem lokalu v soboti kjer je ilič bil tam cirkus mura iz murske sobote in svinja sanja kukuruz a kukuruza nema tak oni sanjajo šimundu ki pe rekel hvala lepa ne v muru

   3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  61. gost
   20.04.2017 ob 7:27 rrtttr gost

   domov si pelajte toga Ilića pokvarjenega

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  62. gost
   20.04.2017 ob 7:56 gost

   Cirkusanti ki vodite Muro in klovni zraven,hočemo zmago v Kuzmi,drugače bo res cirkus,klovn Murko samo mešaš,uničuješ že dve leti svetinjo, Murko in tvoji klovni v slačilnici,zamenjali ste tri trenerje,hočemo zmago,cirkusanti.

   4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  63. gost
   20.04.2017 ob 8:12 gost

   Bravo cirkus,novi trener Pevnik,ha,ha,Murec in Pevnik dva klovna,tega Pevnika smo že nagnali iz Mure,Rajbar,Kuzmič,uničila bosta Muro z svojim klovnom.

   4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 9:07 gringos gost

    Pravite ka je Cifer pijanec, Pevnk je dvakrat večje. Dobesedno klovn, keri bi za pejneze trenejro tude Selo-Rotunda. Nakladač, lažnivec , zahrbtnež, pijanec., omejenec. Točno izpolnjuje vse lastnosti, ka jih ima Morec , Luk,..

    2 5 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 16:13 navijač MURE gost

    Neprištevna BANDA pokvarjena načik vam nemrem povedati,ka bi vij sploj radi? Ne paše von nika ! Vij bi radi bilij ka bi Mura razpadnola ,ka bi te vaši klubi za štere navijate na boukšon bilij. Ka pravi navijač Mure tou ka vij ništerni pijšete pa šinfate ,pa vam tak pa ovak nika ne paše, gvüšno nebi tü gor pijso. Pa lep pozdrav od navijača MURE.

    1 1 Prijavi neprimerno vsebino
  64. gost
   20.04.2017 ob 9:09 gost

   Edino Murec je proti Pevniki,ker forsira svojega kolego za trenerja,Šeruga Murecov igralec,in Luk,sta največjiva mutivode v Muri.

   0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  65. gost
   20.04.2017 ob 9:52 zafrik gost

   Mura menjava trenere kot ŽENSKE PERILO, jebemti te bi moja morala to storiri večkrat, ne 1x letno, majko moja mila. Rejsan ste se seronje v tem vodstvu kluba, kak vas ni sram. Napeljujete ljudi, da delajo eni proti drugim, vi ste pa v ozadju in vlečete poteze.Tudi vas bo ulica "odpihnila", vedno zmaga pravica, poglejte do tekme z Nafto vse ok, dva tedna potem, pridrvijo na dan vse pizdarije znotraj kluba. ŠTALA!

   2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  66. gost
   20.04.2017 ob 9:53 gost

   MITJA MOREC SPIZDI IZ MURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  67. gost
   20.04.2017 ob 11:59 gost

   Vi pijančeki in forumaši kateri niti na tekme ne hodite in terate Mitjo,podpišite se z imenom drhal umazana zadrogirana. lp

   10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 15:03 gost

    Drhal umazana so ti tvoji klovni z direktorjem,keri prodajajo tekme,pijanček ti pa je tvoj predsednik,cirkusant.

    1 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 15:22 gost

    POKVARJENA CIRKUŠKA DRHAL ZAGUČAVA DRUJGO POKVARJENO CIRKUŠKU DRHAL, PODPIJŠE SE TI POKVARJENA DRHAL KLUBSKA.

    1 5 Prijavi neprimerno vsebino
  68. gost
   20.04.2017 ob 12:23 gost

   JA lupajte minuse golazan.

   2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  69. gost
   20.04.2017 ob 13:01 Lipovci gost

   Strateg - hahaha

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  70. gost
   20.04.2017 ob 14:55 vetrovno prekmurje gost

   nova informacija iz zanesljivih virov je trener robert pevnik jutri že na trenigu z igralci bo vodil trenig in bo v nedeljo še vodil ekipo ošlaj in bo njegov pomočnik informacija je prišla z strani upravnega odbora nk mura edino se vzdržal morec ki je bil proti pevniku saj jih šimunda zavrno muro cirkus z denarjem delate v ograček ligi in do konca vse zmagate tekme saj ekipe hočejo se rejšit cirkusa iz sobote lep pozdrav iz vetrovnega prekmurja

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 16:03 gost

    Če je to res je dobra novica, ker PEVNIK je trener ki bi zmogel MURO privleči do 1 lige. Tisti ki ga poznamo vemo da to zmore. Če ne bojo -te imeli spet kake kuhinje.

    3 4 Prijavi neprimerno vsebino
  71. gost
   20.04.2017 ob 15:36 gost

   Navijači kaj smo doživeli,da nas,sigurno( zgornji komentar)imenuje pijančki,zdriogiranci,umazani,to je sigurno član U,O,Mura,cirkusanti,klovni,nesposobni ljudje v Muri,umaknite se preden vas bomo v kuzmi umaknili mi navijači.

   0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 17:09 navijač mure gost

    Tak vas imenujemo mi pravi navijači Mure,pa nej nikši člani U.O Mure.Ker to kaj ti pišeš in tvoji somišljeniki,tou normalen človek pa pravi navijač Mure sigurno nede pijso. Pa lep pozdrav od navijača MURE.

    5 0 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 18:36 majster gost

    Gnes sedi bosanko Gutalj u kafani i priča: Zvali su me ljudi iz Mure, da budem trener, a ja im kažem : Ljudi, ma nemate toliko para, koliko tražim. Želio bih, da zamjenim Moreca i da njima budem menedžer. Kao trener sjebao sam Tišino, Beltince i Rakićan. Više me nitko ne želi za trenera, a vi me želite, jeste vi glupani.

    1 1 Prijavi neprimerno vsebino
  72. gost
   20.04.2017 ob 15:45 gost

   vse forumaše prosim kdo je ta novinar T.K.ki piše v današnjem vestniku da je Mura izgubila,Ha,Ha,Ha,pa ka je ta tudi zdrogejrani,pijanec,vsi so proti Muri,more me vrag,zeti.toti je pa en novinar,ha,ha.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  73. gost
   20.04.2017 ob 16:09 gost

   Pa res vesnik poroča o porazu Mure,pa kaj ste vi neresni časopis,tiskarski škrat,ali neumen tale T.K.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 16:33 gost

    A.B. novinar vestnika in Murin klubski piarovec, prosimo ukrepaj in z vestnika izreže članek o tekme mura-beltinci. Dogovorjeno je, ka objavljaš samo zmage mure v vestniku in na pomurje.si. O nafti pa samo gda izgubi. Kak se je lejko tau zgaudilo?? Lejko objaviš prosim, ka je Matic Maruško najbaugše strelec KMN Vidonci in najbole plačane igralec v Vidonci.

    0 1 Prijavi neprimerno vsebino
  74. gost
   20.04.2017 ob 18:19 gost gost

   Jaz sem podpisan pod ta članek v vestniku, vendar moram poudariti, da sam nisem dal tega naslova, ampak mi ga je spremenilo uredništvo. Sam v naslovu sploh nisem omenjal Mure, ampak je bilo o tem, da je Nafta utrdila vodilno pozicijo. Iz podnaslova in poročila o tekmi se vidi, da pišem o remiju. Zato sem bil danes tako kot vi tudi sam neprijetno presenečen, ko sem videl naslov v časopisu.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  75. gost
   20.04.2017 ob 21:53 gost

   kaj je res murin trener pevnik kdo zna kaj če je to res

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.04.2017 ob 21:58 gost

    Pevnik je trener. Klovn Pevnik edine izpolnjuje pogoje za Cirkus Mura! Par mesecev bo v cirkusu, to je trener ala Ziko, rad ima pokvarjene zadeve. Dobrodošel klovn v cirkusu!

    1 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    21.04.2017 ob 10:19 gost

    Cirkusanti pokvarjeni,Taman vam zraven paše med pokvarjene cirkusante,še Pevnik,ker klovn direktor je najbolj pokvarjen.

    1 4 Prijavi neprimerno vsebino
  76. gost
   21.04.2017 ob 10:15 gost

   Cirkusanti ,pa vaš klovn Direktor ima v ekipi pet igralcev,z katerimi je v talu,novica dneva,Direktor ima dobrega mentorja za te zadeve.Cirkusanti,vaš klov dela kaj hoče.

   1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  77. gost
   21.04.2017 ob 10:24 gost

   Dobro tij ka cirkuse pa klovne talaš se smiri pa ne komenteraj 300-krat eno in isto ka si dosaden. Spremljaj svojo Nafto... samo aja Nafta nikoga ne zanima.

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  78. gost
   21.04.2017 ob 12:45 gost

   cirkusanti,Nafta je za vas klovne,izmislila nogomet,vi pa se dalje pojdite cirkus.

   2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  79. gost
   21.04.2017 ob 12:52 varašanec gost

   Nafta ma BOŽI MIR, dečk špilaju, odmaraju, se relaksejraju, uživajo, skratka nemaju problemov, navijači smo mirni, veselje so nam že prinesli, svij cilj so dosegli, vmes so še "prasnuli Muri" eno malo petardico itd. Ja lepo je biti, posebej v današnjem času pristaš, navijač, ljubitelj Nafte. Vidiš sam (zgornji pisec), da imate 1.000.000 in en problem v Muri in se raje ukvarjaj s temi problemi, nas naftašev pa ne omenjaj, ker se imamo fenomenalno.

   5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  80. gost
   23.04.2017 ob 10:34 goričanec iz kuzme gost

   danes mura zmaga vse urejeno na kuzmi in dragi navijači se boste rajali z svojimi cirkusanti iz sobote

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  81. gost
   23.04.2017 ob 16:51 nafta prvak gost

   nafta nima cirkusa gost iz trdkove toma soboška mura nej vaš tromejnik če so to zel za vaš klub in ta tekma je z muro je za nas nepomebna ker mamo svoj mir v lendavi

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    23.04.2017 ob 21:27 gost

    Če maš svoj mer v lendavi , potem njaj tudi druge na mejri in jih ne nazivaj z cirkusanti in podobno.

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    24.04.2017 ob 18:42 navijač Mure gost

    No zdaj se vidi od kod prihajajo vse te žaljivke in provokacije ,kar sam si se izdal . Pa lep pozdrav v Lendavo. In seveda imejte svoj mir. Pa dosti športnih uspehov.

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  82. gost
   23.04.2017 ob 18:16 gost

   mura hiti proti novi zmagi v tromejniko 0.3 za muro strelci za muro vaš rešek maroša

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    23.04.2017 ob 18:53 gost

    CIRKUS MURA BI TUDI Z GABOROM ZMAGO V KUZMI, VSE UREJENO BEAKE ŽE PRED MESECOM DNI. IGRALCI SO BOJKOTIRALI OB POMOČI VODSTVA GABORJA. PRESTAVA CIRKUSA! JUTRI PA VSI NA TERASE SOBOŠKIH LOKALOV MIŠICE KAZAT KLOVNI MURINI.

    0 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    24.04.2017 ob 23:06 gost

    Ti Cirkusant eden. Za Nafto se tuj že naprej znalo ka zmaga v Hotize. Bilo vse dogovorjeno. Cirkusante ti sam sebe talaj

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  83. gost
   23.04.2017 ob 20:00 gost

   nema veze če je bilo vse zrihtano saj pa je rajbar tudi njim sponzor kot grado in muri glavno so 3 točke v soboto zakoj si ti nej mel jajca pa prispevo kaj za to tekmo

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  84. gost
   25.04.2017 ob 14:10 gost

   kdo je novi trener mure baje ka gnes že pride s spoznat z ekipo što kaj zna

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    25.04.2017 ob 14:17 gost

    TRENER BO STANKO PRELEC, LEVI POMOČNIK MALE FRAJMAN, DESNI POMOČNIK BEDEK, TRENER GOLMANOV VRATARIČ ŠVAC MAJSTER. FORZA MURA

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  85. gost
   25.04.2017 ob 21:23 gost

   nede prelec ka de ovi cigut pijani trener de trenero pijančke murine frajman de blagajnik saj on ma rad pejneze afera mura 05 mitja hlastec direktor nk.maribor sta na murin račun uživala ko so igrali z lacijem v mariboro še zdaj meša drek v muri

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  86. gost
   26.04.2017 ob 21:07 gost

   evo kak nega zikoja muri mura vse zmagivle znači ka je ziko bil problem v klubu evo 7 v soboti brez zikoja

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.