https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Rok Bagoroš o moto garaži v Murski Soboti: »Velike zgodbe se začnejo v majhni garaži«

12.05.2017 ob 8:40  

Rok Bagoroš, KTM-ov ambasador in stunt motorist, ki je s svojim Dukom obkrožil že lep del sveta, je v Murski Soboti odprl Moto Garažo, delavnico za motorje, kamor motoristi že nekaj časa prihajajo na kvaliteten servis, unikatno predelavo in novo dozo moto- navdiha. Koncept garaže je bil zasnovan že veliko prej, v veliko manjšem prostoru. V domači garaži, kjer je njegov prvi mehanik Denis popravljal škodo na tovarniških KTM motorjih.


Velike zgodbe se začnejo v majhni garaži

Rok je pred začetkom svoje poklicne stunt kariere motorje popravljal sam, nato se mu je pridružil Denis. Naslednjih nekaj let sta v domači garaži servisirala tovarniške KTM motorje, ki so Roka spremljali na šovih po celem svetu, prav tako Denis. Domača garaža je kmalu postala premajhna za vse motorje in poslovne ideje, ki so postajale vse večje, tako kot Rokova prepoznavnost.

Triki z motorjem so že zdavnaj postali veliko več kot le hobi, število motorjev se je potrojilo. Tako kot se je razširil Rokov brand, se je razširila tudi garaža. Lani se je tako v Murski Soboti odprla prva »lifestyle« motoristična garaža, kjer se dva mehanika dnevno posvečata motorjem in vsemu, kar spada zraven. Zraven osnovnih in zapletenih popravil vseh vrst pa delavnica ponuja predelavo motorjev vseh znamk, tako imenovani »custom design«. Motor predelajo po željah lastnika, tukaj pa ni govor samo o stunt delih, ki jih Rokova ekipa posebej za njegove motorje sama razvija, v prodajo pa gredo po celem svetu. Pod predelavo motorja spada vse od sveže barve in novih nalepk, do po meri izdelanega nosilca za potovalni kovček.

Del garaže predstavlja Roka in njegovo zgodbo, ki jo pripoveduje spominska stena, razstavljeni motorji in fan artikli, vse v spremljavi značilne rock glasbe in ležernega vzdušja.

Moto Garaža predstavlja svet, kjer se združita znanje, strokovnost in strast do vsega motorističnega. Zato je to prostor za vse, ki želijo ostati zvesti motorističnemu življenskemu slogu in svoj motor izpostaviti kvalitetnemu servisu.  Velike zgodbe se začnejo v majhni garaži in nedvomno ima Motogaraža tisto nekaj, da postane ena izmed njih. Rok pa je ob svoji novi garaži povedal, da se mu je s tam uresničil še ed delček njegovih sanj: »Vedno sem si želel svoj šport, predvsem pa svojo strast, približati ljudem, še posebej v domačem kraju.«

Več o Moto Garaži in kje jo lahko najdete pa na Facebooku.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.