https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Mladinske organizacije spregovorile o izzivih, s katerimi se srečujejo pri delu z mladimi

Rakičan, 14.5.2017  

RIS Dvorec Rakičan je izvedel posvet »Ključ do vključenosti je v povezovanju na lokalni ravni«.


RIS Dvorec Rakičan kot regionalni partner mreže Eurodesk povezuje lokalne akterje na področju mladinskega dela. Izveden posvet je del aktivnosti, s katerimi si prizadevajo za bolj vključujočo družbo.

Kot po pojasnili organizatorji, je namen lokalnega posveta povezati akterje, ki delujejo na lokalni ravni, jih seznaniti s priporočili sektorskega in medsektorskega posveta Ključ do vključenosti, opredeliti izzive, s katerimi se srečujejo, predstaviti dosedanja prizadevanja na tem področju in razmisliti o smiselnosti rednega srečevanja na lokalni ravni z namenom iskanja rešitev za izzive socialne izključenosti mladih v lokalnem okolju.

Posveta se je udeležilo deset predstavnikov devetih različnih institucij iz Pomurja. Spregovorili so o izzivih in težavah, s katerimi se srečujejo pri svojem delu z mladimi, predvsem pri prizadevanju za bolj vključujočo družbo. Dotaknili so se tako splošnih izzivov, kot tudi težav specifične skupine mladih, s katerimi delajo.

RIS Dvorec Rakičan je regionalni partner mreže Eurodesk postal letos januarja. Vloga regionalnih partnerjev je v prvi vrsti mladim posredovati informacije o priložnostih za mobilnost mladih v Evropi in informacije o evropski mladinski politiki ter s tem spodbujati participacijo mladih. Vabijo mlade, da se o možnostih, ki jih ponuja program Erasmus+, obrnejo na njih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.