https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Mišo Kontrec in njegov sin Dominik se predstavljata z novo balado Najina pot

21.06.2017 ob 11:00  

Mišo Kontrec in njegov sin Dominik sta včeraj na YouTube objavila njuno skupno balado, ki nosi naslov Najina pot.  

 

Marsikdo ne ve, da je Mišo Kontrec pri 20 letih postal oče samohranilec, takrat 2 letnemu sinu Dominiku. Čez noč je moral odrasti ter se začeti spopadati z vsemi stvarmi, ki jih prinaša vloga očeta in mame hkrati. Na vprašanje, kako se spominja teh časov, odgovori: »V bistvu še sam na nek način otrok, sem moral začeti vzgajati svojega sina. Najina pot je bila prepletena z veseljem, radostjo in danes lahko rečem, da je bila tudi polna ljubezni. Pa niso bili samo lepi trenutki, tudi solze so nama tekle po licih, vendar vedno sva nekako skupaj našlo pot iz vseh pasti, ki jih prinaša življenje. V še tako slabi stvari sva znala videti sonce. In danes lahko ponosno rečem, da sem vlogo starša odigral z odličnim uspehom. Nimava pa skupne samo poti očeta in sina, temveč naju združuje tudi strast do glasbe«. je zapisal Mišo na svoji FB strani.

Glasba in tekst je delo Miša Kontreca.

Skladbi lahko prisluhnete v spodnji video galeriji:

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.