https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti na letnem kopališču športni tabori v odbojki na mivki za mlade

30.06.2017 ob 11:00  

Na novih 5+1 igriščih za odbojko na mivki na Letnem Kopališču v Murski Soboti bodo organizirani poletni tabori za mlade. Razpisani so štirje termini, prvič že 10. julija za starostno skupino do 19 let. Sredi julija v Murski Soboti tudi državno prvenstvo za Pokal Slovenije U19 v odbojki na mivki.


Nova igrišča za odbojko na mivki so po besedah direktorja Komunale Murska Sobota, Štefana Cigana, zelo dobro obiskana. Izkazalo se je že takoj v prvih dneh po otvoritvi, da je odbojka na mivki šport, ki privlači mlado in staro. Na teh novih igriščih bo 10. julija tudi prvi Beach Camp za mlade do devetnajst let iz vse Slovenije.

Organizator taborov, Cona.center Murska Sobota pravi, da težko ocenijo koliko mladih iz drugih krajev Slovenije bo prišlo v Mursko Soboto. Pričakujejo pa dober odziv mlajših selekcij iz pomurskih odbojkarskih klubov, tako iz ŽOK Murska Sobota kot OK Panvita Pomgrad kot tudi ŽOK Kema Puconci, ŽOK Lendava, ŽOK Ljutomer, OK Radenci in OK Ljutomer od koder je, kot zanimivost prispela prva prijava na tabor. O pričetku tabora so obveščali vse trenerje mlajših selekcij odbojkarskih klubov iz vse Slovenije. Prijave na tabor so možne prek spletne strani. Organizator je za skupinske prijave nad šest oseb pripravil še posebej ugodno prijavo s popustom 40 EUR po osebi. Za skupinske prijave so na voljo prek elektronske pošte info@cona.center.

Tabora za starostno skupino do 19 let se bosta zagotovo udeležila tudi nagrajenca iz otvoritve igrišč, Veronika Mikl, igralka na poziciji libera iz ŽOK Kema Puconci in Žan Bedrač, mladi perspektivni odbojkar, srednji bloker iz OK Radenci. Prvi tabor, ki se prične že 10. julija je namenjen tako mladim odbojkarjem, ki že trenirajo in vsem drugim mladim športnikom, ki bi se radi preizkusili v tej atraktivni olimpijski športni panogi, ki je bila prvič predstavljena na olimpijskih igrah 1996 v Atlanti. Na lanskih OI v Riu je bila odbojka na mivki drugi najbolj gledani televizijski šport, kar priča o izjemni popularnosti te panoge. Mladi bodo trenirali pod strokovnim vodstom trenerjev iz Pomurja in Slovenije, ki jih bo vodil vodja strokovnega štaba ter bivši podajalec soboškega odbojkarskega prvoligaša, Alojz Kerec.

Cona.center Murska Sobota pa pripravlja tudi 2. turnir za Pokal Slovenije za mlade do 19 let pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije. Na glavnem turnirju v soboto, 15. 7. in v nedeljo, 16. 7., bo nastopilo najboljših šestnajst ženskih in šestnajst moških parov iz vse Slovenije. Glede na več kot 30 že prijavljenih parov je že v tem trenutku jasno, da bodo v petek, 14. 7., mladi tekmovali na kvalifikacijah za uvrstitev na glavni turnir. Organizator priporoča predvsem mladim odbojkarskim parom iz Pomurja čim prejšno prijavo na spletni strani odbojkarske zveze, kajti prijave se zaključijo tri dni pred pričetkom turnirja. Prijava na tekmovanje za Pokal Slovenije je za mlade športnike in športnice brezplačna.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.