https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Kapca želi zaigrati v konkurenčnejši Medžimurski ligi

Kapca, 25.7.2017  

NK Kapca, klub, ki trenutno igra v 2. MNL Lendava, je pred dvema tednoma izrazil željo, da bi se članska ekipa pridružila tekmovanju pod okriljem Medžimurske nogometne zveze in nastopila v 3. medžimurski nogometni ligi. Na to pa bodo morali počakati vsaj še eno leto.

 

V Medobčinski nogometni zvezi Lendava je trenutno 13 klubov, ki igrajo v ligah pod okriljem MNZ, ostali (Nafta, Odranci, Hotiza, Turnišče, Črenšovci, Polana) nastopajo v višjih ligah. Zato se v NK Kapci sprašujejo, ali je smiselno, da se iz teh 13 klubov formirata kar dve ligi: »Je smiselna liga z osmimi klubi ter igranje z vsakim trikrat na sezono?«  se sprašujejo in pravijo, da se nogomet v teh ligah igra na amaterski ravni in predvsem za druženje gledalcev.

Teh 13 klubov je formiranih v dve ligi, in sicer 1. MNZ Lendava, kjer igra osem klubov, ter 2. MNZ Lendava, kjer igra le sedem klubov. Kapčani se torej sprašujejo o smiselnosti te lige, kjer trenutno igrajo tudi sami, in kot primer navajajo sosednjo Hrvaško, kjer v 3. Medžimurski nogometni ligi igra 13 klubov.

Ker se jim zdi bolj smiselno zaigrati v pestrejši konkurenci, so prišli na idejo, da bi se priključili ligi na Hrvaškem. V kolikor bi se priključili tej ligi, bi bili tam 14. klub. V medžimurskih ligah je sicer po 16 klubov, le v zadnji 3. medžimurski ligi jih je 13.

Predsednik NK Kapce Kristjan Hanč se je zato obrnil na Medžimurce: »Naša vizija v klubu je ta, da bi igrali čim bolj kvaliteten nogomet. Žal pri nas je klubov premalo in zato je naša liga skromna, saj nas je samo sedem ekip v 2. MNZ Lendava. Zato se mi je porodila ideja, da bi se povezali z vami in se dogovorili za priključitev v vašo ligo. Zaenkrat smo mogoče zamudili za letos, ampak če je možno bi se lahko zmenili in se dogovorili za prihodnje leto.«

Predsednik Medžimurske nogometne zveze Mato Kljajić je pozdravil željo NK Kapce, da bi se priključila njihovi nogometni ligi. Kot pravi, morajo sicer počakati na odgovor iz Zagreba, ali je to možno storiti, glede na to, da NK Kapca ni registrirano društvo v njihovi občini. »Mi smo absolutno za to, da se priključijo naši ligi,« pojasnjuje Kljajič in dodaja: »Za to leto je sicer prepozno, za prihodnje leto pa bomo videli po pogovorih z Zagrebom, ali jih lahko priključimo v našo ligo.«

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2017 ob 13:41 GOL gost

      Pustite jim prosto pot !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2017 ob 15:23 gost

      zdaj se še Hrvati smejejo z nas. Vemo, da je Gros kreten od kretena, a to kaj vi delate Kapčanci presega vse meje dobrega okusa. sami iz sebe delate budale. Celo Pomurje se reži z vas pa še malo dlje. Res nimate nobene sramote. Idite samo k Hrvatekom, ne samo Nk Kapca cela Kapca lahko gre v Medjimurje. Hlapci Hrvaški. Samo nazaj se več ne vračajte nikoli in nikdar. Viszlat vor ever.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.07.2017 ob 2:15 NK Kapca gost

        Še en majster,kateremu je mati narava podarila iq.Prvo pišeš o Grosu kretenu,potem pa o sramoti Kapce.Si pa res budalo.Kaj ima veze igranje v hrvaški ligi s hlapcami,ko pa si ti na slovenskem hlapec sam svojemu narodu.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2017 ob 16:18 gost

      Naj gredo MNZ pa jih ne sme vzeti nazaj ko jo več Hrvati nebojo hoteli imeti. Na sliki ali niso podobni nekim nogometašem če je to ragbi ekipa ?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2017 ob 17:08 gost

      Pa ka se sploj preseravlete.Če že majo igrišče na hrvaškon katastri zakoj te nebe še v hrvaškoj ligi špilali.Pa še 3x močnejša je liga kak prinas

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.07.2017 ob 19:15 Naci+ gost

      MEJA ŠE NI DOLOČENA - Če se bosta SLO in HR obojestransko odločili za uveljavitev arbitražmega sporazuma, ni nujno, da bodo povsod obveljale kot meja katatrske občine. Poglejmo v Mirišče: četudi je formalno v hrvaški katastrski občini je že zdaj, še preden se je pričela razmejitev na terenu, pristalo v Sloveniji. Če si bodo Kapčanci prizadevali bo morda tudi njihovo igrišče prepisanno v slovensko katastrsko občino. Glede na to, ker pa se v omenjenem kraju "prilizujejo" Medžimurcem, saj se ponujajo v določeno nogometno zvezo, se mi zdi, da se jim, kar zadeva "slovenizacijo" igrišča, slabo piše. Sicer ne hodim na tekme, zato ne vem,kdo igra v NK Kapca: Slovenci, domači in madžarski Madžari, Mežimurci? V sosednjem klubu Hotiza sta menda le dva domačina, veliko pa je Medžimurcev,ki so se sicer izkazali kot odlični žogobrcarji, zato pa so tudi dobro plačani.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2017 ob 19:57 krofaš gost

        Naci+......... Slovenija se nima kaj več strinjati z mejo kak je tak smo sprejeli .Samo Hrvatom ne paše takšna meja Slovenija je razsodbo sprejela to ne veš .Kje si te bil zadnjič ko so prebirali razsodbo ?

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.07.2017 ob 21:17 Naci+ gost

        Zadnjič, ko so brali arbitražno sodbo, sem bil pred računalnikom in poslušal simultani prevod. Seveda sem za to, da SLO ne popusti. S tem,da "meja še ni določena", sem mislil na drobne popravke na terenu, zlasti na razkriškem območju, morda pa tudi kaj večjega: prepis območja igrišča NK Kapca v slovensko kataskrsko območje,

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.07.2017 ob 21:57 Hotižanec gost

      Naci+ @ to je že končna stvar glede meje.Hrvati bi edino popustili če bi dobili za to mejo del pirenskoga zaliva kar pa je skoro znanstvena fantastika,ker Slovenija to nede dopistila.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.07.2017 ob 22:42 gost

      Zdaj jin je gratalo skoro cejlo ekipo iz Hotize privlejči ka so gratal malo bokši pa že bi šli v višjo ligo Tan bojte ge ste in tan van je mesto ne rijvlite nikan

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.07.2017 ob 22:45 gost

      Tu jih pol tak več nemre igrati v 1 mnz lendava ka so predebeli

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.07.2017 ob 8:26 naftaš gost

      Nogometni bograč v Lendavi kuhata Balažek in njegov madžarski podžupan Horvat. Kapca gre Hrvatom, Nafta pa Madžarom.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.07.2017 ob 9:40 Realist gost

      Ajde malo da pogledamo s strokovne plati. 3 in pol 2. Međimurske lige je v večji meri amaterska napram 2., Kaj šele 1. Mnz Lendava. Igrišča so katastrofalna (neprimerljiva s tistimi iz lendavske lige (izjema Dolina), kvaliteta igre pa je nekje na enaki ravni (iz lastnik izkušenj). Edina prednost je več različnih tekem, kar je posledica več registriranih klubov, kar pa seveda ne čudi, saj je međimurje že po demografski sliki eno najbolj naseljenih pokrajin v regiji. Kar se tiče pomanjkanja kvalitete bi pripomnil, da Kapca ni v prejšnji sezoni osvojila 2. MNZ , kar izpodbija njihove očitke, da primanjkuje kvalitete, oz. Da naj ne bi bilo konkurence. Po vsej verjetnosti jih je ujezilo dejstvo, da kot drugo uvrščena ekipa niso napredovali v 1.MNZ, ampak so tega veselja bili deležni v Mostju in Čentibi. Pravila seveda velevajo, da moraš izpolnjevat določene kriterije, kot so denimo podmladek.... Kar pa Kapca nima in je zato avtomatsko ostala praznih rok, kakor (če ae dobro spomnim pred leti ekipa Mostja). (Sicer se ne strinjam s temi pravili, vendar komentiram dejstva) zato ne vidim utemeljenih argumentov s strani Kapce.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.07.2017 ob 12:55 gost

      Ralist ma prav, ne podpiram Grosa prej obratno, čas bi že bil da spoka, a ta pravila ne veljajo le v mnz Lendavi, da moraš met vsaj eno kategorijo podmladka, ampak v vseh mnz ligah Slovenije. Hodoš bi kot prvak moral napredovati v 3snl pa jih zaradi podmladka, ki ga nimajo dovolj niso dovolili. Pa se zaradi tega ne mislijo seliti v mažarsko ligo. Ne vem to kaj dela Nk Kapca in njen predsednik Hanč, se mi zdi kretenizem desetletja. če grejo v medžimursko ligo, ne sme več nikoli biti povratka za njih. Če bi pa blo po mojem, bi jih pa že zdaj fuknil ven iz lige pa naj celo leto pauzirajo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.07.2017 ob 13:27 gost

      Glavni problem v tej majhni vasici je ta, da ni dovolj otrok. Temu so pa krivi sosednji hotiški pojbi, keri več ne hodijo prckat na Kapco nekdaj je to bilo urejeno..dece puno..zdaj pa pustoš.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.07.2017 ob 13:54 Hotižanec gost

      Zakoj bi odli prckat na Kapco če pa so međimurke boje jebežlive pa še lepše.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.07.2017 ob 14:00 Hotižanec gost

      Zakoj bi odli prckat na Kapco če pa so međimurke bole jebežlive pa še lepše

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.07.2017 ob 14:07 Hotižanec gost

      Rajše prckamo hrvatice kak pa mađarke

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2017 ob 18:10 Naci+ gost

        VOLIM JOŽEKA....Verjetno bi katera Medžimurka tako pela, če bi se pri njej oglasil kak hotiški fant, a se ne. Hotiški dečki raje hodijo v medžimirske gositone na primer k Bareku, Potretemu potaču...., konzumirajo gemište.... potem pa - po polnoči - domov mimo mejnega prehoda.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.07.2017 ob 15:04 gost

      Mi lejko što povej, što je tej hanč ali Hančijk, ka ma tou bolano idejo? Ka je tou za človeka zna što, ga pozna? ge mislim, ka je on na kakših čudnih substancaj, na kakši koki če nej še ka bole trdoga. Normalen nemre bit, ka šče svoj klub v Medžimursko ligo odpelat. Bi še nekak razmo, ka bi šteli v madžarsko ligo iti, samo medjimursko, halo stari ka je z teu? svašta pička rodi. Daj idi na you tube tam je eden komad za tebe od Let3. Droga me je vzela

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.07.2017 ob 16:02 gost

      MNZ Lendava in MNZ Sobota bi se morali združiti pa bi bilo več kvalitete in več klubov ,ker v pomurju pa razdalje res niso tako velike

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. kapcanec007
      26.07.2017 ob 16:24 kapcanec007

      Kot prvo to ni ideja g. Hanča, da bi se pridružili Hrvatom. Predlog je bil podan od strani igralcev, ki so nezadovoljni z načinom tekmovanja v 2. MNL Lendava in, ker je kapčansko igrišče na HR katastru se je pozanimal. Vi eni pa delate iz muhe slona... en primer je takšen valižanski Swansea City, ki nastopa v angleški ligi in AS Monaco monaški v francoski ligi...

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.07.2017 ob 16:45 gost

      vau kakša primerjava Swense pa Monaco in Kapca. vsaka ti čast stari, že dolgo me ni tak nekdo nasmejal, ala ti vera Kapčanac, polepšal si mi dan. Hvala

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.07.2017 ob 17:15 gost

      Tij se bedak na kvadrat.Dal je primerjavo gledej tekmovanja v drugi državi in nej o nekši moči.Če si tij nepismen in nevejš razbrati ka človik misli povedati si resno omejeni v glavo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.07.2017 ob 17:46 gost

      Saj drugo ne ve kak buliti v foun pa pisate brezvezne komentarje misli ka je najjači ka ma največ komentarof

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      26.07.2017 ob 18:17 gost

      Ka si ti ja nouri, zdaj sem videl napovednik na Planet tv o Nk Kapci bodo govorili na poročilih na Planet tv ob 22.20. Ne morem verjeti, ka Kapčanci take budale iz sebe delate, zdaj bo cela Slovenija morala videti, kak ste prizadeti. Ne bi se še priključili Medjimurju vzeli hrvaško državljanstvo pa se tam zaposlili in delali za kune pa plačo 300 do 500evrov. pa te bi videli, če bi se še hrvatekom lizali riti. Ma človek vam res drugo nemre rečti-oprostite na izrazu-Medjimurski hlapci. Totalni idioti ste izpadli pred celo Slovenijo. saj ni res pa vendar je. Upam, da tak ne razmišlja cela vas Kapčanov in gre le za posameznike, da vas ne bodo vse vaščane zaradi par prizadetih ljudi v isti koš metali, tega se bojim. Isten velet Kapca lijepa naša!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.07.2017 ob 19:14 gost

        plače so prinas v prekmurji tüde okrog 500 evrov tak ka nej je glij vse tak črno kak tij praviš

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2017 ob 21:03 Tele zabito gost

        Tij si tele. Nejde se za lizanje riti Hrvaton. Ide se za priključitev izključno zaradi športnih motivov, ka ta MNZ Lendava je totalno brezvezna, 1 MNZ z 8 klubami pa 2 MNZ z 7. Trbelo bi ligi združiti ka bi zanimivo bilo bole, pa se nišče nebi silo prejk na hrvaško. Te so Ljubljančani tudi riti lizali Avstrijcon kda so v ligo EBEL šli v hokeji

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      26.07.2017 ob 18:40 gost

      Ka ti se san sebov pogučavleš vse vkup zmejsas samo ka boš za sebe popularen me zanimle kak bi gučal v živo naslednjič pridejo k tebi po intervju

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      26.07.2017 ob 20:14 medžimurac trdi kurac gost

      kaj ve zaj slovenčeki pa madžareki glupi, kaj se zaj svajuvlete? Mi smo pa pak veseli, ka dojdete k nam, morti se ne predomislit zdaj. iduče sezone bute videli, kak vam Vratišinec pa Peklenica gor nadevlejo, ka o Križevcih nite ne pravim. Vi samo dojdite Kapčanci pa svoje komšije iz Hotize još seboj dopelajte, barem bumo imali nekšo kanto za napucavanje.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.07.2017 ob 1:47 NK Kapca gost

        Si pa res budalo,Kapca je D.Koncovčkak vtrgnila z 6:1,ki igra v 2.ligi,in to v na prvi pripravljalni tekmi,lahko te je sram,da se delaš Hrvata,s navaden provokator in te nabijem na kurac amstdamama mater

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      26.07.2017 ob 20:15 gost

      san čuo praviti,ka prijdejo z hrčeklanda z kamijaunami,bageri pa horda malij hrčekov ka skopajo,nakladijo pa odpelajo Kapco v hrčekland...naselijo jih pa tan odked hrčeki drva vozijo,ka velka čistina gratala pa trbej nekše budale ta zavlejčti ka kolonizejrajo divjino...tak ka v budauče de adno jako velko umetno jezero gratalo kak je inda svejta Kapca bijla,ka mo se lejko odili namakat...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      26.07.2017 ob 22:52 Hotižanec gost

      Ka je smrdlivci tu na forumi ste močni sploj möjraške pa še par idiotov z ostalih sel keri po ravnici niti hoditi nevejte.Tü ste močni pa se znate z vsakoga zošpotate.Ka se zdaj preseravlete proti hrvaton te pa ta na morje hodete.Pa če kakše hrvat prijde do vas ste pa cejle posrane pa za 30 centimetrov včase menše gratate.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      26.07.2017 ob 22:57 Crni grintaš meki kurac gost

      Tij idiot z iq sobne temperature bi se pa vsaj navčo kak se međimurski pijše pa gučij.Nabijem te ja na kurac tebe in vse tebi podobne idiote.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2017 ob 8:56 lendava gost

        Crni grintaš meki kurac ...........Tij nimaš kurca ,da bi koga nabil na njega .Samo velki goubec

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2017 ob 9:54 Crni grintaš meki kurac gost

        Nabijem tebe isto na kurac.Aja ti ne razmiš nej hrvaško pa nej slovensko.Samo za tebe prevod "ekneš pekneš not ga vtekneš"

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.07.2017 ob 13:03 gost

      Malo morgen pa na njihovo morje se jaz poščijem, kaj mislite ka edini na svetu majo hrčeki morje? Meni je izpod časti, da bi en sam evro dal za te prepotentneže, meni je Slovensko morje čisto dovolj, kolko ga pač imamo, če pa že ne bi šel na naše, bi pa prej šel v Črno Goro pa Ciper, ne pa tem bedakom. Zato pa ne razumem Kapčance ka Hrvatom v rit lezejo in to ravno v najbolj nepravem pa občutljivem času, ko so Hrvati zopet začeli z incidenti na morju, kmalu bodo tudi na kopnem. veseli me pa dejstvo, da se nad potezo Nk Kapce zgražajo tako v Lendavski kot Soboški občini in še dlje. Kapćani, razen Hotižanov vas nihče ne podpira in ste se vsem zamerili. Kmalu boste to v živo občutili tudi na tekmah 2mnz Lendava, boste videli da ne nakladam kar nekaj in vas bodo vsepovsod ižvižgali. Nihče res nihče ne razume vaše idiotske poteze.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.07.2017 ob 16:37 Realnež gost

      Jao kakši halo okrog ene usrane ekipe štera ne pomejni nič v sveti nogometa:alo pa neje to real ali barcelona.Če ščejo iti naj idejo v trij p.m.Neven zakoj delate takše halo zavolo par omejencov.Ka mislite ka zavolo kapce spadne kvaliteta.My ass nej kvaliteta.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      27.07.2017 ob 16:48 gost

      tak je naj grejo v tri krasne preko Mure pa naj se ne vračajo več nazaj. Nogomet v mnz Lendava se bo brez problemov igral brez teh Kapčanskih pajacov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      27.07.2017 ob 17:58 regica gost

      Ja pa, če je pak kapčancun nekan iti, nek ideju. Se ve tu nikaj nemre, se budu tan rideka navčili, grintaši eni. Bumu pak njihove falote ismejavali, pa birtije nam budu punili, isusek isusek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      27.07.2017 ob 18:09 gost

      Regica ti pakuš.To ka ti pišes ti je podravski jezi međimurci pa majo druhi jezik.Geografija 1 sedi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      27.07.2017 ob 18:56 regica gost

      Pa gdo veli, da se Regica pospominja međimurski, ti jeden grintaš ob 18:09!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      27.07.2017 ob 19:06 gost

      Grintaš ti je mater jebo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      27.07.2017 ob 21:27 Naci+ gost

      ČRNA GRADNJA? - Verjetno so objekti NK Kapca,ki so na območju hrvaške katastrske občine in tam tudi ostajajo, črna gradja, ki jo bodo Hrvati prej ko slej porušili! Ker lepa naša ni v šengenskem območju, vsi,ki hodijo tja na tekme, ilegalno prestopajo mejo. Kapčancem predlagam, da začno čimprej urejati novo igrišče na slovenski strani, pri čemer bodo deležni finančne podpore vlade Slovenije. Kje naj bo igrišče? Na najboljšem zemljišču najbrž ne, bi se pa morda dogovorili z g. Zakom,ki je pravkar izkrčil in melioriral zemljišče med Kapco in Malo Polano? Je Kapca sposobna priti višjo ligo? Večkrat je nemogoče --- mogoče!!! Zgled je lansko napredovanje Hotize.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.07.2017 ob 2:00 NK Kapca gost

        Nimaš ti kaj predlagati NK Kapci,ker si idiot,ki nima drugega dela,kot pisat na pomurci.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      27.07.2017 ob 21:49 regica gost

      ti grintaš si pak čučiku pojebi, sunčece ti presvetlu, bom pak Dudeki povedala, kak se spominjaš.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      27.07.2017 ob 23:09 gost

      Nemren ge biti grintaš zato ka mejne nej cigan napravo z a razliko od tebe.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      10.08.2019 ob 19:22 Tt gost

      Kapca, lepo sramoto si si naredila s svojimi nogometaši....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.