https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Dare Vršič podpisal dvoletno pogodbo z NK Maribor

30.8.2017  

Pomurski nogometaš Dare Vršič je podpisal dvoletno pogodbo z NK Maribor in to po tem, ko je bil nekaj časa brez kluba. Vršič bo lahko za Maribor zaigral 8. septembra, ko se bodo Mariborčani doma pomerili s Celjani.

Vršič, ki je v slovenski ligi najboljši nogometaš prejšnje sezone, je bil v zadnjem času brez kluba, saj takrat ni želel podaljšati pogodbe z Mariborom. Včeraj pa je na presenečenje mnogih podpisal dvoletno pogodbo z Mariborčani in se zahvala klubu za ponujeno novo priložnost.  

Foto: NK Maribor

»Dare, dobrodošel nazaj v nogomet in NK Maribor. Vse besede in pridige so zdaj odveč. Želim mu, da se čim prej vključi v novo zgodbo in pokaže tisto, kar vsi mi pričakujemo od njega. Sezona je dolga, do decembra bomo skupaj odigrali 36 tekem in ne glede na našo novo zgodbo bomo potrebovali talent in navdih,« je za spletno stran NK Maribor pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

Dare Vršič je ob vrnitvi za spletno stran NK Maribor pojasnil: »Po neprijetnih mesecih brez nogometa sem zelo vesel, da so mi v klubu ponudili novo priložnost. Storil bom vse, da bi prispeval svoj delež k novim uspehom. V življenju kdaj povlečemo napačno potezo, jaz sem naredil življenjsko napako, zato je moja zahvala klubu ob našem novem dogovoru še večja. Ponosen sem na to, kar so doslej opravili. Vmes nisem imel kluba, a nisem miroval. Kondicijsko ne bi smel imeti težav z vključevanjem, je pa težko zdaj povedati, koliko časa bom potreboval, da pridem do nivoja, na katerem so soigralci, ki so v velikem slogu odigrali 13 tekem. Se pa bom potrudil po najboljših močeh, da čim prej pridem do stanja, ko bom lahko znova na igrišču.«

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2017 ob 9:29 omejen gost

      Ko te kvazi prijateljski novinarčki kujejo v nebo in oh in sploh. Kruta realnost je, da je takih kot je Vršič na miljone. Starost, počasnost, ..itd.. Fant ni imel NITI ene ponudbe, klicaril je na sto poznanstev, .. V Mariboru je že spomladi zavrnil pogodbo in to bi potem po zdravi kmečki pameti pomenilo, da bo naslednji dan po izteku pogodbe z Mariborom podpisal z novim klubom. Vršič ni imel nič, Maribor je BREZ NJEGA ( vsi so govorili, da Maribor ne bo zmogel) prišel v LIGO PRVAKOV in kaj je Vršič storil?? Voda mu je pritekla v grlo, vzel telefon in poklical Pavlina, da naj prosi Zahoviča, če ga vzame nazaj, ker v resnici ni imel kluba, To je IQ Dareta Vršiča.. igralci Maribora bi ga morali zbrcati iz kluba, ker jih je pustil na cedilu v kvalifikacijah. Samo to je sovaščan Semlera in razumem to bolezen. Vršič je pojedel svoj d...!

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2017 ob 9:54 gost

      Luzer...

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2017 ob 9:59 gost

      On je pojedel svoj drek, zahovic ga pa rabi saj mali lukec brez njega ne dosega golov.. v bistvu sta oba jedla govna..

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.08.2017 ob 10:49 Karakatic gost

      Vrsic je kvaliteten igralec,a mu jaz nebi dal moznosti za vrnitev,zakaj?ker je v bistvu ze"star"igralec33 let je ze pri koncu kariere in mb mu je dal celo 2 letno pogodbo,rejsan neverjetno,malo se poskoduje pa konec...hja mb ma zdaj mio in potrebno je to zdaj zapraviti..ce nebi bilo lp nebi vrsic bil v mb,ker mb ni mel denarja

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.08.2017 ob 11:44 velke lape gost

      Že ko ga pogledašveš, da ni vse pravilno zloženo v glavi. Res pa je, da si je prihodnost v nogometu dokončno zaprl. Takega človeka z takšnimi igricami z denarjem si ga živi bog ne bo vezal na klub več v katerikoli funkciji v nogometu. Tudi za mene osebno je nogometni nič. Kot pravijo v Mariboru, da je prostitutka prišla nazaj v dobro plačan bordel.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2017 ob 15:10 kvazi legenda v opozicije gost

        Enako kot je storil Cipot z Muro. Vse pred sebof rušil, da bi prišel do vodilnih pozicij. Nategnil sovaščana za pejneze, si izplačal plače za nazaj in drugim po eno plačo. Mislil je , da obvlada menedžerske posle in še zastavil Maruškoja. Potem še probleme z alkoholom in travo in se pokaže , da je tip malo obrnjen. EDINO V GOSTILNAH JE PRVI GOVORNIK IN BLA, BLA,...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.08.2017 ob 12:01 gost

      Zaho Vršič ni več tisti Vršič po moje če tako dolgo ne igraš si ven iz forme in vedno je tako bilo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.08.2017 ob 14:14 ronaldo gost

      ocenjuje klub, postavlja pogoje, v Evropi je neznanka in debeli Zaho si ga kupi nazaj!,Res primitivno do amena, šel je po mojih stopinjah.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2017 ob 18:57 gost

      Zaj se oča v grobi obrača, ka je mi dela sin, postavlja pogoje in jebemti - celo uspeva. Da NK Maribor pade na talo niske "vejke", užas!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2017 ob 9:37 gost

        A misliš, da so pristali na njegove pogoje, naivnež? Dobil je veliko, veliko manj, kot so mu ponujali prvič.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.08.2017 ob 21:40 Karče gost

      V gnješnjon čase je potrejbno povedate cejno, nega šenke. V začejtke so nej mogle prijte fküper. Marebor zna, ka slovensko ligo lejko zeme kakše nogometaše tan v buffete, ka do malo falejše. Zdaj je tü Evropa. Itak nemre kakše slovenske igralec dosta dodate, ale pojge 2x na keden nebe ladala več bejžate, te pa poškodbe, ... Edijno pravilno, ka so se zguučale. brez Evrope se sigurno nebe. Dare, tebe pa čim več uspehov pa brez poškodb!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.08.2017 ob 23:12 lažof gost

        Dar€€€€€€€€€€€€€€€€€€ od včerajšnjega dneva si gratal razkrinkani lažof. Brez nogometne prihodnosti v nogometu v Slovenije. Naj ti tvoj velke pajdaš Murko-Morec zrikta službo stevardese v Dubaje. On je tudi takšen kaliber Mor€c.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.08.2017 ob 23:31 Karče gost

      Ei ste res malo smešni.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2017 ob 8:30 pišta gost

        @karče, gelibar, kak hitro si lejko naklaj.. Namišljena zvezdniška jokica je po štiraj prišla v pisarno.. Eh brez pamete id rojstva.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.08.2017 ob 8:56 Karče gost

      "pišta", če nebe prišle v Evropo, one njega ne nücajo, pa be lejko prišo kakole, lejko tüde po glavej. Za SLO ligo ne nucajo nikše kvalitete, lejko be pejneze šparale. Ka smo se na jasnon, one z njin, ale brez njega točke tan vidle nedo. V SLO lige be lejko špilale vmejs s cicebane, kakša je kvaliteta. V Evropo glij s ten nemreš ite. Dare je proute konce kariere, živej od nogometa, pa se glij za kakše drobijž nebe rad oudo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.08.2017 ob 9:08 gost

      Ka je tu za kreganja. Ges san tude mislila, da naš Dare špila v Bayern Munchene kak se je šopiro. Včeraj zven, on nindrek nej špilo 3 mejsece. Po moje je velke srmak, zatau , ka nema nikoga ob sebi što bi ga na pravo pot spravlo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.08.2017 ob 14:34 Karče gost

      Pa kere se nebe rad oudo. Če se pa odavleš, moreš povedate nikšo vejkšo cejno. Pistijš lejko sigdar. Kšenke, ale pa ka boš njin še kcoj davo, te itak sake zeme. Nejste še nikdar nika odavale. Te gvüšno delate v kakšo državnoj slüjžbe, ka van dajo plačo, kak se želejte, o dopuste pa ka nemo pravo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.08.2017 ob 14:38 Karče gost

      Če kere mijsle, ka je šou Neymar zavolo direktora ale tajnece, ... Zadijšale so njeme vejkše pejneze, Zakoj nebe tüde Dare cejno sejbe.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2017 ob 18:38 gost

        Neymara cejnijo drugi, Vršičko se je pa sam precejno. Zaho majstore opet velke zmagovalec iz toga dvoboja. Zaho je majster in pokazo amaterskome , da ni nikogar nad klubom. Jedi g... iz pladnja Zaho majstra.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.09.2017 ob 8:15 gost

      Zaho ima pri Muri najbolje plačano prostitutko v drugi ligi,Zaho si lahko privošči.in nateguje celo slovenijo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.