https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ekipa Kluba prekmurskih študentov vabi, da se s Fit-vadbo skupaj športno poslovimo od poletja

31.08.2017 ob 7:05  

Od 4. do 29. septembra bo na zelenici za Ekonomsko šolo Murska Sobota potekala Fit-Vadba. Vodil jo bo licenciran inštruktor Robert Kocen.


Treningi bodo potekali trikrat tedensko, ob ponedeljkih, sredah in petkih s pričetkom ob 18. uri. Namen visokointenzivnih treningov je izboljšanje aerobne kapacitete, moči, vzdržljivosti in predvsem pospešitve metabolizma, ki je ključni dejavnik za uspešno izgubo odvečne telesne maščobe.

Prijavnina za 12 obiskov znaša za polnopravne člane 10€, za nepolnopravne 15€ in za neštudente 20€. Poravnate jo lahko na sedežu Kluba v času uradnih ur ali pa po vnaprejšnjem dogovoru na prvem srečanju. Predhodne prijave na vadbo so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijave sprejemajo do 2. septembra ali do zapolnitve mest na elektronski naslov: ines.cifer@kps.si.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.