https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 5 avtobusov otrok z vse Slovenije obiskalo tovarno barvic JOLLY v Gradcu

02.09.2017 ob 7:05  

Zaključek poletnih počitnic bo v še posebej lepem spominu ostal 250 slovenskim otrokom in njihovim staršem, ki so v nagradni igri papirnic Office&More osvojili izlet v tovarno barvic JOLLY v Gradcu in čokoladnico Zotter.


Zadnjo sredo pred začetkom novega šolskega leta je zjutraj z vseh koncev Slovenije krenilo pet avtobusov z 250 »ambasadorji Office&More«. Srečni izžrebanci v nagradni igri papirnic Office&More, ki med drugim ponujajo pestro izbiro kvalitetnih šolskih potrebščin, so se najprej odpravili v čokoladnico Zotter pri avstrijskem Spielbergu, kjer so okušali preko 400 vrst čokoladnih dobrot in videli celoten proces proizvodnje čokolade od kakavovega zrna do tablice, praline ali vroče čokolade. Veselja ob tem vsekakor ni manjkalo. Nato jih je pot vodila v Gradec v tovarno priljubljenih barvic JOLLY. Še posebej z zanimanjem so opazovali procese od praška do barvne mine, oblečene v les in polakirane v več kot 50 različnih barv.

»Lepo je videti nasmejane obraze otrok in njihovih staršev. Veseli nas, da smo v naših papirnicah Office & More izpeljali takšno nagradno igro. Barvice JOLLY so pri nas zelo priljubljen artikel, zato se nam je zdelo odlično, da otrokom pred začetkom šole pokažemo, kako jih izdelajo, in jih razveselimo še z zvrhano mero čokolade,« je v tovarni povedala Sanja Vugrinec iz Office&More.

In res je bilo tako. Otroci so v tovarno prišli ne le odlično razpoloženi, temveč so tudi glasno prepevali slovenske otroške pesmice. »JOLLY je v Sloveniji prisoten že več kot dvajset let in veseli nas, da so otroci vzeli te barvice za svoje,« je povedal Clemens Ellmauthaler, globalni vodja prodaje izdelkov JOLLY. Barvice JOLLY predstavljajo tradicijo in kvaliteto, zato jih imajo radi tudi starši, saj jih spominjajo na otroštvo. Otroci so se za konec še fotografirali in obljubili, da bodo z barvicami, ki so jih prejeli v dar, to jesen čim več ustvarjali.

Znamka Jolly je ena izmed najbolj prepoznavnih znamk podjetja Brevillier Urban & Sachs, ki je v Sloveniji prisotna že več kot 20 let, barvice Jolly pa izdelujejo že vse od leta 1954. To podjetje je lani kupilo celjski AERO. Od prejšnjega tedna v Celju (Aero Ida) izdelujejo tudi tempere Jolly (pred tem jih Jolly ni imel v svoji ponudbi). Zelo priljubljene so v zadnjem času personalizirane barvice Jolly, torej barvice z imenom otroka, ki jih je mogoče naročiti tudi pri nas.

Acron d.o.o. je trgovsko podjetje s 25-letno tradicijo, specializirano na treh glavnih področjih – galanterija, šola in pisarna ter poslovna promocijska darila.

Podjetje predstavlja mreža preko 70 lastnih prodajaln - galanterije BAGS&MORE ter papirnice OFFICE&MORE. Papirnice Office&More ponujajo predvsem pisarniški material, šolske potrebščine in darilni program, lepo pa ga dopolnjuje program galanterij Bags&More z izdelki potovalnega programa, torbic, denarnic in ostalega. Že vrsto let so uvozniki in zastopniki številnih svetovno priznanih blagovnih znamk tako na področju galanterije (Picard, Valentino, Fiorelli, Eastpak, Zwei, Roncato, Delsey) kot tudi na področju šole in pisarne (Pilot, Edding, Hama, Rucksack Only, Giotto). Podjetje na slovenskem in evropskem trgu uspešno predstavlja tudi lastne blagovne znamke Travel&more, Wallet&more, Bottle&more, Umbrella&more, Fashion&more.

 Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.