https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Študentje, tudi letos si lahko bone uredite na KPŠ točki v Murski Soboti

20.09.2017 ob 9:20  

Tudi letos si lahko subvencionirano študentsko prehrano uredite v Murski Soboti, in sicer že od danes na KPŠ točki na Mladinskem servisu.


Bone se lahko uredite vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro v Murski Soboti na KPŠ info točki na Mladinskem servisu (Zgradba soboške knjižnice. Vhod s strani Trga kulture).

Si bone urejate prvič?

Za novince na področju subvencionirane študentske prehrane velja, da morajo pred prihodom na KPŠ info točko, opravi spletno prijavo na povezavi: https://www.studentska-prehrana.si/sl/Account/Register in si zapišejo številko prijave.

S seboj morate nato prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon. Opomba: registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP. Registracija ni možna preko interneta ali pošte.

Si bone zgolj podaljšujete?

Tisti, ki so bone že uporabljali, se morajo oglasiti na točki subvencionirane študentske prehrane, s seboj prinesti originalno potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto in osebni dokument s fotografijo.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.