https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: V Lendavi spopad mladih upov Liverpoola in Maribora

Lendava, 18.10.2017  

V torek, 17. oktobra ob 13. uri, je v Športnem parku Lendava bila odigrana tekma 3. kroga Uefa Youth League kjer sta se pomerili mladinski selekciji Maribora in Liverpoola, katerih članske postave so isti dan ob 20:45 v Ljudskem vrtu odigrale tretji krog Lige prvakov. Na srečanju v Lendavi je prepričljivo slavila gostujoča ekipa pod vodstvom Stevna Gerarda, ki je Mariborčane ugnala s končnih 1 : 4 (1 : 2)


Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2017 ob 9:11 koutinjo gost

      Debeluhar Zahovič sprovociral Jürgena, češ, da ne nabira lovorik, igralci tega trenerja pa so Maribor "razčesnuli" v odgovor. KAK JE NEUMNO, KO HOČEŠ NEKOMU NEKAJ DOKAZAT, PA OSTANEČ SAMO DEBELI PIJANČEK. Trener Liverpoola je pripeljal tretjeligaško ekipo Mainca v 2 letih do prve NEMŠKE LIGE, tam je ista ekipa bila uvrščena takoj pod sam vrh bundeslige. Nato je isti trener prevzel Borusijo Dortmund, s kater je dvignil nivo Bundeslige in postal s to ekipo nemški prvak. Dandanes je ta ekipa v vrhu nemške lige. Sedaj je JÜRGEN trener liverpoola, kjer se je ekipa prerodila. To so reziltati trenerja, ni lovorik, dela pa vrhunsko. Če pa ta pijani debeluhar misli, da so rezultati in lovorike v Slovenski ligi uspeh, pa si naj te uspehe zatakne v rit.Slovenska liga je na nivoju bilokatere nemške REGIONALNE, samo to še PRIMARIUS ZAHOVIČ ni dojel. Amen.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2017 ob 10:20 Vili76 gost

        Vse OK, samo glede Mainza se pa motiš... je kar dugo špilal tan, te postal trener in kar nekaj let (3-4 najmanj) bil vedno 4. in za las zgrešil 1. ligo. No te pa mu je uspelo. Znan tou, ka san v tiston časi dosta spremljal 2. Bundesligo. Če ne vrvleš, preveri na Googli...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.