https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pridržali voznika, ki je povzročil in pobegnil s kraja prometne nesreče ter grozil policistom

27.11.2017 ob 7:31  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, štiri primere povoženja divjadi, kršitelju pa so zasegli vozilo.

 

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila povzročil prometno nesrečo in s kraja pobegnil. Izsleden je bil v Martjancih, kjer je policistom grozil. Prav tako je odklonil preizkus alkoholiziranosti ter vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper njega je bilo odrejeno pridržanje na PP Murska Sobota. Prav tako bo zoper njega podana kazenska ovadba zaradi Nevarne vožnje v cestnem prometu in Napada na pooblaščeno uradno osebo. 

Na področju kriminalitete so v Moščancih obravnavali tatvino luči, v Sebeborcih poškodovanje lesene brvi in v Doliču goljufijo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.