https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Prekmurka Nika Zorjan in BQL premierno predstavili spot za skladbo »Ni predaje, ni umika«

27.11.2017 ob 10:30  

Anej in Rok iz zasedbe BQL, sta skupaj s Prekmurko Niko Zorjan posnela novo pesem. Brata, ki sta nastopila v šovu Slovenija ima talent, sta z Niko posnela pesem "Ni predaje, ni umika". 

Skladbo “NI PREDAJE, NI UMIKA” so BQL in NIKA ZORJAN posneli kot pomembno sporočilo mladim, da je v življenju vedno treba slediti svojim sanjam, se za njih boriti, ne glede na to, kdo vam stoji naproti. “Človek v življenju pade, a vedno štejejo le zmage,” pa je moto, ki bi mu ljudje morali vedno slediti; tako mladi kot tudi vsi ostali. Vsak, ki stopa po svoji poti in ne glede na vse vzpone in padce ostane zvest samemu sebi – je zmagovalec. Velikokrat je namreč sama pot bolj pomembna od cilja.  

Pod glasbo se podpisuje Maraaya, besedilo za pesem so napisali Rok Lunaček, Tina Piš, Maraaya in Nika Zorjan. Videospot je delo mladega Prekmurca, režiserja in snemalca Nika Kara.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.