https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Farmacevt, kuhar in turistični animator so iskani poklici v tem tednu

23.02.2018 ob 12:00  

Za vas smo pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje, in izbrali zanimivejša delovna mesta.

MILES lesne tehnologije d. o. o. išče CNC upravljalca stroja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Upravna enota dela je Gornja Radgona. Prijave zbirajo do 18. marca 2018. 

CARTHAGO proizvodnja avtodomov d. o. o. išče 4 delavce montažerje – pomočnike CNC operaterja za  določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Zaželene so izkušnje z delom na CNC strojih, natančnost in pripravljenost na večizmensko delo. Prijave zbirajo do 28. februarja 2018.

KODILA proizvodnja, trgovina in storitve d. o. o. išče delavca v proizvodnji za določen čas (12 mesecev). Poskusno delo se opravlja 3 mesece. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba ter živilska industrija. Od kandidatov se pričakuje tudi osnovno razumevanje in govorjenje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 28. februarja 2018.

FRANGEŽ NADA, lekarna Radenci išče farmacevta za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visoka univerzitetna izobrazba ter farmacija in lekarništvo. Od kandidatov se pričakuje dobro znanje angleškega in nemškega jezika in vozniški izpit B kategorije.  Prijave zbirajo do 5. marca 2018.

KOVINOGALVANSKO PODJETJE za obdelavo, predelavo kovin in vseh drugih materialov, ki so posredno ali neposredno vezani na galvansko-tehnološko obdelavo Ključarovci d. o. o. išče galvanizerja za določen čas (3 mesece). Za opravljanje dela zadostuje osnovnošolska izobrazba. Prijava je možna do 6. marca 2018.

POPRAVILA GRADBENIH RUDARSKIH STROJEV,  Dominik Zemljič s. p., išče ključavničarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba ter strojništvo in obdelava kovin. Prijava je mogoča do 11. marca 2018.

DOM ELIZABETA, dom starejših Lucijan Ficko s. p., išče kuharja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, 5 let delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Od kandidatov se pričakuje dobro razumevanje, govorjenje in pisanje nemškega jezika. Prijave zbirajo do 15. marca 2018.

ORDINACIJA SPLOŠNE MEDICINE  Jasminka Dukić, dr. med. specialist splošne medicine išče tehnika zdravstvene nege za določen čas (12 mesecev). Pogoj je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, zdravstvena nega in oskrba. Prijavite se lahko do 7. marca 2018.

KODILA proizvodnja, trgovina in storitve d. o. o. išče turističnega animatorja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je višješolska (prejšnja) izobrazba, višja strokovna ali poslovne in upravne vede. Od kandidatov se pričakuje dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega in nemškega jezika ter osnovno računalniško znanje. Prijave zbirajo do 28. februarja 2018.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.