https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Valič napolnil kulturni dom v Beltincih

15.03.2018 ob 6:05  

Včeraj, 14. marca, je z monokomedijo Moj bodoči bivši mož, Vid Valič napolnil dvorano Kulturnega doma Beltinci.

Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. "A kaj narediti, če ne najdeš prave? Samsko življenje večinoma ni izbira, ampak posledica. Če si samski pri 25-ih, si normalen moški. Pri 35-ih, te imajo za psihopata ali geja." Včeraj je s svojim humornim razmišljanjem o zvezah med moškim in žensko poskrbel, da so bile trebušne mišice obiskovalcev, zaradi smeha napete skozi celotno predstavo. S svojim nastopom je napolnil vso dvorano Kulturnega doma Beltinci.

Valič, ki se mu zdi prekmurska publika super, ideje jemlje iz svojega življenja. "Vedno je in vedno bo tako. Imam to srečo, da lahko tako delam, da lahko prenašam zgodbe, anekdote in izkušnje iz svojega življenja na oder.", je povedal ob koncu predstave. Eden najbolj prepoznavnih slovenskih stand-up komikov je sicer obiskal že kar nekaj krajev v Pomurju. Ugotovil je, da so ljudje v večjih mestih malo bolj sproščeni, ampak so verjetno imeli tudi že več stika s stand up-om. "Zadnja leta je to tudi v Prekmurju veliko lažje, saj ljudje bolje poznajo stand-up, zato tudi vedo, kaj pričakovati," dodaja Valič.

In kakšna je igralčeva idealna zveza?

"Idealna zveza zame je, da se ne glede na prizadetost,  lahko vedno pogovoriš s partnerko oz. partnerjem, ter nikoli ne narediš nič z namenom, da bi jo/ga prizadel. Poleg tega moraš imeti tudi veliko potrpežljivosti, prisotno pa mora biti konstantno zapeljevanje. To ne sme nikoli zastarati. Kadar v odnosu ni več dinamike, ali pa je ta slaba, punca postane bivša. Velikokrat pa je za to kriv tudi ego, ki je dostikrat sovražnik nas samih. Ta nas prisili, da naredimo kaj, kar drugače ne bi," je zaključil svojo misel.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2018 ob 6:16 gost

      Beltinčanom res primanjkuje kulture, potem pa Vid.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.