https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Košarkarji soboške NONE zmagovalci Pomurske košarkarske lige

Ljutomer, 9.4.2018  

V soboto, 7. aprila, je v Športno izobraževalnem centru (ŠIC) Ljutomer,  potekal zaključni turnir Radenska Naturelle Pomurske košarkarske lige za sezono 2017/18.


V sezoni 2017/18 je v Radenska Naturelle Pomurski košarkarski ligi nastopalo šest moštev, in sicer iz Murske Sobote, Beltincev, dve iz Ljutomera, Lendave in Bistrice, ki so se v rednem delu sezone med sabo pomerila na 30 tekmah. Prvo uvrščeni ekipi – KD NONA Sobota in KK Sistemorg Beltinci – sta si zagotovili prednost domačega terena na polfinalnih tekmah.

Letos so poleg Finalnega turnirja izpeljali tudi prvi Dan Lotmerške košarke, prireditev, za katero upajo, bo bo postala tradicionalna. V soorganizaciji s Košarkarskim klubom Ljutomer so pripravili celodnevno prireditev, ki je združila vse prleške košarkarje, od najmlajših pa do tistih starejših. Dogodek je potekal po naslednjem sporedu:

9:00 – 12:00 – turnir U9  
12:30 – prijateljska tekma U11
14:00 – prijateljska tekma U13
15:30 – prijateljska tekma U15/17
18:00 – tekma za 3. mesto (PŠK Ljutomer proti poražencu polfinalnega para KK Sistemorg Beltinci : KK Ljutomer)  
20:00 – tekma za 1. mesto (KD NONA Sobota proti zmagovalcu polfinalnega para KK Sistemorg Beltinci : KK Ljutomer)
22:00 – podelitev pokalov in medalj najboljšim

Glavni del dogodka se je dogajal ob 18:00, ko sta se na tekmi za tretje mesto pomerili domači ekipi KK Ljutomer in PŠK Ljutomer, takoj zatem pa je sledil še veliki finale med KD NONA Sobota in KK Sistemorg Beltinci. V prvi tekmi je bil uspešnejši PŠK Ljutomer, ki je z rezultatom 78:68 premagal KK Ljutomer. Čeprav so slednji dobili prvo četrtino, so v ostalih treh bili uspešnejši zmagovalci.

Razburljiva je bila tudi zadnja tekma, kjer sta se pomerila KD NONA Sobota in KK Sistemorg Beltinci. Zmagali so koškarkaji KD NONA Sobota, z rezultatom 70:61.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2018 ob 6:42 gost gost

      cari ste!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.