https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Poraz Veržeja pred domačim občinstvom

26.4.2018  

V sredo, 25. aprila, ob 17. uri, je bilo v Veržeju odigrano srečanje 25. kroga 2. SNL, kjer sta se pred približno 50 gledalci pomerili domača ekipa Veržeja in gostje iz Ilirije.

Veržej - Ilirija 1911 1 : 2 (1 : 1)
(Ahmetovič A. 25, Rujović E. 27 in Tiganj E. 85)

Kljub boljšemu začetku gostov so prvi do zadetka prišli domačini, katere je v vodstvo v 25. minuti popeljal Adnan Ahmetović. Le dve minuti kasneje pa je že sledilo izenačenje, za katero je v 27. minuti poskrbel Enes Rujović. Tako se je prvi polčas končal z izidom 1 : 1. 

Zmagovalec srečanja je bil odločen šele v zadnjih minutah srečanja, ko je za zmago Ljubljančanov poskrbel rezervni igralec Erwin Tiganj, ki je v 85. minuti premagal domačega vratarja Nina Irgoliča.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2018 ob 20:34 gost

      Trda tekma če bi se borili tako kod zadnji 10 minut bi gladko tekmo dobili. Ahmetovič Volmajer sta razred zase in tudi borila se sta skozi vso tekmo.Maučec bi moral v zadnjo linijo bolj mirno deluje Patrik je precej luknjast vseeno boljše kot je bilo kje pa je bil mladinec je igral v Radomljah in tudi zadel bi moral dobiti priložnost fant je iz pravega testa.Pol ekipe je premalo agresivna zato ne zmagujejo tako ne gre.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2018 ob 12:34 gost

      Verži ima kvalitetne igralce samo nepravilno vodene ( Ir......) zato jim je vzelo moralo in zmešnjavo zaj se pa ne da več popraviti dečki nimajo prave volje zadetek Ahmetoviča je mojstrovina o njem se še bo pisalo naj samo nadaljuje in Zaho bo zagotovo zadovoljen z njim.Pri 1-1 zakoj so začeli igrati ležerno pitaje za trenera .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2018 ob 12:52 gost

      Malo si poglej lestvico prejetih in danih golov in bos dobil odgovor o kvaliteti! Igralec v drugi ligi se mora dokazovati in svoje kvalitete pokazati, neglede kdo je trener. Prvo treba osvojiti tretjo ligo in sele potem stopnico visje. Drugo ligo so prinesle prejsnje generacije. Vse rabi svoj cas, ne gre vse prek noci.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.04.2018 ob 7:14 gost

        Te pa mi pove zakoj so zaj tak tesni rezultati ge vodi Radoš pred pa petarde in če bi bilo malo več pik bi dečki meli volo zaj pa se vidi ka so jo zgubili pa klup temo zelo solidne igre še Prašnikar na tribuni je reka da je bila zelo težka tekma strokovnjak je poveda vse TOREJ . Če oficir neve delati z vojoki je tudi vojska za ku...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.