https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Se bo NK Nafta 1903 uvrstila v prvo slovensko ligo?

9.5.2018  

Nedavno smo vas v anketi vprašali ali menite, da se bo Nafta 1903 uvrstila v prvo slovensko ligo. Večina vas misli da se bo to zagotovo zgodilo, nekaj je tudi negotovosti.


40% glasovalcev meni, da se bo Nafta uvrstila v prvo slovensko ligo, medtem ko je odstotek pesimistov nekoliko manjši z 32% glasov.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2018 ob 17:23 joško gost

      Upajmo, da se bo! Obem ekipam želim veliko sreče, pa naj bo to 1. ali 2. liga!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2018 ob 20:42 pomurski nogomet gost

      Za vsakega normalnega ljubitelja nogometa je pomembno, da sta Mura in Nafta v isti ligi! Stadiona v Murski in Lendavi sta polna in zasluzek je vecji od prodaje kart! Gledati tekmo v prvi ligi pred 500 gledalci ali 4000 ni isto! Zelo privoscim Nafti, da ji uspe zmagati vse tekme do konca in da, Drava kiksa kaksno tekmo in to bo verjetno v Murski! Pa Verzej naj nekaj napravi na Ptuju, saj pod trenerjem Radosom kazejo neko igro! Upam, da bo stadion proti Dravi v Murski poln in da domaci pokazejo, da lahko premagajo ekipe iz vrha!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2018 ob 10:57 gost

      mura gre do konca na zmago vse tekme ni nobene mušterije nafta in drava se pa naj borita do konca prevenstva

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.05.2018 ob 20:37 gost

      Nafta nima kaj iskati v 1 ligi

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.