https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Robustni velikan Union Olimpije pretrd oreh za 3x3 GEZA PUB Beltinci

28.5.2018  

Ulični košarkarji ekipe 3x3 GEZA PUB Beltinci so v soboto, 26. maja 2018, nastopili na mednarodnem turnirju FIBA 3x3 ulične košarke v Bratislavi.

V članski kategoriji 19-ih ekip, med katerimi so bile najboljše slovaške ekipe, tudi slovaška in črnogorska reprezentanca, so GEZA PUBovci s tremi zmagami in dvema porazoma osvojili končno 6. mesto. Od turnirja so se morali posloviti po četrtfinalnem porazu proti najboljši črnogorski ekipi in kasnejšim zmagovalcem turnirja, za katero je nastopil tudi 211 cm visok, nekdanji center Union Olimpije (sedaj Petrol Olimpija), Stevan Milošević. Ta je še v pretekli sezoni igral pri ljubljanski Olimpiji, s katero je postal državni in pokalni prvak ter zaigral v evropskem pokalu.

"V skupinskem delu nam je zmanjkala mogoče ena uspešna obramba in napad, da bi si priigrali zmago več in si tako v četrtfinalu zagotovili lažjega nasprotnika. V tem primeru pa smo naleteli na izkušene in robustne Črnogorce, kasnejše zmagovalce turnirja v Bratislavi, katerih nismo uspeli premagati le s tremi igralci. Ocenjujemo, da se lahko z malo več sreče in v polni postavi borimo za sam vrh na turnirjih FIBA 3x3 ulične košarke na Slovaškem. Ne mečemo puške v koruzo in se na naslednje turnirje odpravljamo in pripravljamo še bolj motivirani," so po turnirju v Bratislavi strnili misli 3x3 GEZA PUB Beltinci.

Prekmurski ulični košarkarji, v postavi Niko Bačvić, Leon Zver in Grega Farkaš, so nastopili na turnirju na slovaškem kot edina ekipa le s tremi igralci in tako uspeli osvojiti še en uspeh na mednarodnih košarkarskih "ulicah".

Foto: GEZA PUB Beltinci

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.