https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Hodoš premagal Gančane

30.5.2018  

V nedeljo  sta se v 21. kolu 1. MNL Murska Sobota pomerila Hodoš in NK Aluvar Gančani.


Hodoš – Aluvar Gančani 3:1 (2:0)

Približno 80 gledalcev je na prvi zadetek čakalo le nekaj minut, kajti v 5 minuti je igralec Miran Bencik s pomočjo branilnega igralca NK Gančani dosegel prvi  gol. Rezultat je skoraj do konca prvega polčasa ostal 1:0. Priložnosti za zadetek sta imeli obe ekipi, a tekmo so dominirali domačini in tako je v 45. minuti Rene Hajdinjak rezultat povišal na 2:0.

V drugem polčasu so domačini izid držali vse do 80. minute, ko je zadel Aljoša Gregorec. Gostujoča ekipa takrat rezultata ni več mogla izenačiti. V sodnikovem podaljšku je Elvis Fartek z svojim zadetkom postavil končni izid 3:1.

Po odigranih tekmah predzadnjega kola 1. MNL Murska Sobota je tako NK Aluvar Gančani na tabeli izgubil eno mesto in pristal na 3. mestu, Hodoš pa se na lestvici prebil na 5. mesto.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2018 ob 8:30 gajdaš gost

      Lagvašje so izgubili .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2018 ob 10:52 pajdaš gost

      25 točk pa so itak pred vami kaj? gajdaš :D

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.