https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Moja ideja, moja prihodnost: Vabljeni na delavnico Marketing in prodaja v socialnem podjetju

08.12.2017 ob 7:00  

V rakičanskem dvorcu se bo znova odvijala delavnica v sklopu projekta Erasmus+ - Moja ideja, moja prihodnost. Na predhodnih delavnicah so se udeleženci že dodobra spoznali s socialnim podjetjem in podjetništvom, strukturo, delovanjem,… prav tako pa so že razvijali lastne podjetniške ideje. Ker so, tako kot ostala podjetja, tudi socialna podjetja tržno naravnana, se bodo udeleženci tokrat lotili marketinga in prodaje.


Sprva bodo razjasnili pojme in pomen marketinga in prodaje ter pogledali oblike in načine marketinških pristopov. Posamično in v skupinah bodo poskušali pripraviti marketinško kampanjo za določeno, že obstoječe socialno podjetje Ob bodo morali odgovoriti in raziskati velikokrat kompleksna ozadja potreb kupcev, ustvarjanja blagovnih znamk, postavljanja cen ipd.

 

Vabljeni tudi vsi ki vas to področje zanima.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.