https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Moja ideja, moja prihodnost: Vabljeni na delavnico Kako pridobiti denar za zagon socialnega podjetja

02.02.2018 ob 10:20  

Mnogokrat je za ustanovitev (socialnega) podjetja in za realizacijo planov potrebno pridobiti dodatna finančna sredstva. Veliko novih, podjetniških uspehov željnih, mladih se znajde pred vprašanjem kje in kako pridobiti denar za zagon. V ta namen so v okviru projekta Moja ideja, moja prihodnost znova pripravili delavnico, ki bo potekala v prostorih Dvorca Rakičan.


Na delavnici se bodo poglobili v raziskovanje in predstavitev virov financiranja. Od pridobitve raznih subvencij, kreditov, tveganih kapitalov,… Pobližje bodo predstavili subvencije za samozaposlitev, različne programe in razpise, ki so namenjeni socialnemu podjetništvu in mladim ter možnosti subvencije za zagon inovativnih podjetij.
Vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.