https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Pomurska košarkarica prestopila v Celje

11.7.2018  

Blaža Čeh, članica Ženskega košarkarskega kluba Pomurje iz Murske Sobote v novi sezoni odhaja v Cinkarno Celje.


Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje se bo v sezoni, ki prihaja okrepil za novo kadetsko reprezentantko Slovenije Blažo čeh, ki je doslej igrala za Pomurje iz Murske Sobote. V lanski sezoni je bila članica slovenske reprezentance U 14, ki je na mednarodnem reprezentančnem turnirju Slovenia Ball osvojila 1. mesto. V letošnjem letu je Blaža med kandidatkami za nastop na kadetskem evropskem prvenstvu divizije B v Črni Gori. Blaža bo šolanje nadaljevala na 1. gimnaziji v Celju.

Foto: zkkcelje.s

"Ko te v svoje vrste povabi ŽKK Cinkarna Celje je to za igralko veliko priznanje, a hkrati velika obveza za naprej. Veselim se novih izzivov v novem klubu in verjamem, da bom s trdim delom na treningih in igrami na tekmah upravičila zaupanje. Upam, da se  z ekipo in trenerji  čim prej povežemo in uigramo ter nato na igrišču pokažemo kaj znamo. Ob tej priložnosti bi se rada še posebej zahvalila trenerju ŽKK Pomurje Davorinu Poku,  za vso znanje, pomoč in podporo, ki mi jo je nudil v vseh teh letih v Murski Soboti", je o prestopu povedala mlada športnica.

Uroš Kranjc, športni direktor ŽKK Cinkarna Celje pa je ob tej priložnosti povedal: "V ŽKK Cinkarna Celje želimo z generacijo igralk 2003/2004 spisati podobno zgodbo, kot nam je uspela z generacijo igralk letnika 1997, ki smo ji kasneje priključili še dve odlični posameznici iz letnika 1999. Gre za zelo obetaven rod igralk, ki premore obilo talenta, zato jim bomo skušali ponuditi optimalne pogoje za njihov nadaljnji košarkarski razvoj. Prepričan sem, da lahko s trdim in načrtnim delom ter ustreznim doselekcioniranjem te ekipe v prihodnjih letih ustvarimo odlično ekipo, ki bo v prihodnosti predstavljala tudi jedro naše članske ekipe."

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.