https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Revialni nogometni turnir s polka reprezentanco Slovenije napovedal začetek Ajdove noči

Odranci, 13.07.2018 ob 9:00  

Letošnji začetek 24. ajdove noči je včeraj, 12. julija postregel z edinstvenim dogodkom. Potekal je revialni nogometni turnir, na katerem so sodelovali člani znanih narodno zabavnih ansamblov. 


Včerajšnji dan je bil v Odrancih nekaj posebnega. Ob 17. uri je namreč na glavnem igrišču potekal revialni nogometni turnir, na katerem so se pomerili Polka reprezentanca slovenije, veterani Odranci in veterani Črenšovci. Reprezentanco polka slovenije so sestavljali člani najbolj znanih slovenskih narodno zabanih ansamblov.

Sodelovali so člani ansamblov: Saša Avsenika, Veseli svatje, Čuki, Pajdaši, Duo Vaginos, Šaljivci, Trubadurji, Bratov Gašperič, Srčni muzikanti, ŠElest, Haloški črički, Petka, razpon, horizont, Prisrčniki, Unikat, Igor in zlati zvoki, Mladi korenjaki, Poskočni muzikanti in drugi. Po tekmah je sledila zabava z muzikanti.

V Odrancih bo tudi v prihodnjih dneh pestro, saj prav te dni poteka že 24. ajdova noč. Za današnjo zabavo bodo poskrbeli Modrijani, jutri pa bodo obiskovalce zabavali Čuki.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2018 ob 17:54 Liplanski šminker gost

      Ja pa ka so tej iz Slonokoščene obale kak so napupani.Dečki pijva pa kaša vas je ratirala ha.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.