https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Kam za vikend?

Murska Sobota, 26.07.2018 ob 18:00  

Največji dogodek ta vikend bo zagotovo Pomurski Poletni festival, ki se začne v soboto, 28. julija, in konča v soboto, 4. avgusta. Na Gornji Bistrici bo pestro v soboto, Jelena Rozga bo nastopila na gasilskem tekmovanju v Ropoči. V okviru občinskega praznika bo v Ljutomeru od 28. julija do 5. avgusta zvrstilo več dogodkov. 


V soboto, 28. julija, bo v okviru Pomurskega poletnega festivala v Veliki Polani nastopila skupina Dubioza kolektiv (ob 23:00), predskupina bo Helem nejse. V nedeljo, 29. julija bo na oder v Veliki Polani stopil Vlado Kreslin (ob 22:30), predskupina bo Zlata žila. Tudi čez dan bo v Veliki Polani zelo pester program. 

V športnem parku Beltinci bo petek, 27. julija in v soboto, 28. julija bo potekal finalni turnir v odbojki na mivki z najboljšimi ekipami rekreativne lige v našem delu Slovenije, ki se bo začel ob 13. uri.

Prav tako se v petek, 27. julija, ob 18:00 začne KULTIVATOR na grajskem dvorišču v Murski Soboti. V petek zvečer bo v Mladinskem centru Gornja Radgona nastopil kantavtor Tadej Vesenjak. V petek, ob 21:01 bodo na Trgu kulture v Murski Soboti nastopili Brina Vogelnik in njena skupina BRINA.

Ob 21:00 bo v petek na grajskem dvorišču v Murski Soboti potekal SUMMER ELECTRONICS.

Oder Vinarium bo v soboto, 28. julija gostil pevski zbor Bekefi Antal iz Monoštra ter folklorno skupino Pozvačin Bistrica. V centru Banfi bo v soboto, 28. julija ob 20. uri koncert Dunje Knebl.

V Ropoči se bo v soboto, 28. julija odvijalo nočno gasilsko tekmovanje z Jeleno Rozgo, ki se bo začelo ob 20. uri. Dogodek bo potekal na poligonu PGD Ropoča.

Za vse najmlajše bo v okviru soboškega poletja, v soboto, 28. julija, ob 10:00 na Trgu kulture v Murski Soboti potekala lutkovna predstava Sedam pik (Lutkovno gledališče PIPILLA). Na Gornji Bistrici tamkajšnjo PGD v sodelovanju s KD Ferdo Godina organizira Bistriški dan, ki bo potekal v soboto, 28. julija. Program se začne že ob 11. uri z državnim prvenstvom pandolo lige, ob 12. uri srečanje upokojencev in zabava z Brndža band in ob 17. uri KOTELFEST ter ob 20. uri veselica s skupino Donačka. Izkupiček prireditve bo namenjen za novi defibrilator. 

Dobrovnik bo v soboto, 28. julija, prizorišče praznika vina in perecov, ki se bo začel ob 16. uri v tamkajšnjem kulturnem domu. V Moravskih Toplicah bo v soboto, 28. julija, ob 22:00 na zelenici pri Mercatorju nastopila etno glasbena skupina Gorički klantoši. V okviru Skritega dvorišča bo v soboto, 28. julija, nastopila mednarodna zasedba, katerih glasbeniki prihajajo iz Španije, Nizozemske, Makedonije in Slovenije (Jože Zadravec na bobnih). MIKK v soboto, 28. julija, ob 21. uri organizira plesni večer. V okviru občinskega praznika občine Ljutomer bo v soboto, 28. julija, ob 18:00 potekal nočni turnir v odbojki na mivki (ŠRC Kostanjevica). Dopoldne bo ob 10:00 na glavnem trgu v Ljutomeru zbrale veteranske godbe Slovenije, od 16. ure naprej bo živahno tudi na letnem kopališču Ljutomer (LOTMERK NA VODI). 

NEDELJA

V Strukovcih bo v nedeljo potekal že 12. Memorial Damjan Vučak. Grajska kavarna na gradu Lendava vabi na Chill on the hil oziroma na nedeljsko posedanje ob izbrani glasbi. Nedeljsko popoldan za otroke v Ljutomeru bo od 15. do 19. ure ponujalo različne dejavnosti oziroma aktivnosti, ob 16. uri bo nastopila celo cirkuško čarovniška predstava “ARBADAKARBA”. Razgibano poletje v Radencih bo od 30. julija do 3. avgusta ponujalo šolo odbojke na mivki.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2018 ob 9:25 77 gost

      Kam za vikend ,pod lagve pa se napiti do amena.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2018 ob 21:19 gost

      Tako je 77, pa pozabiti en dan na težave, drugi dan pa po streznitvi vse tiste, ki so te pripeljali do njih poterati u pizdu materinu, mislim predvsem na govnare, ki nam krojijo življenje, vidiš, da si nemrejo pogovoriti, kaj bi z nami , ki smo 35 let delali za politično golazen, sdaj pa nas nimajo niti v na spisku, da bi nam izboljšali življenje, mislim predvsem na čudežni peterček, ki se je pred volitvami bahal, kaj se bo spremenilo. Poglej Desus, sploh jih ni zaznat, poglej SAB, nikjer jih ni, poglej SMC, največje ranje zadnjih 4 let, SD- dane omenjam vodje in ta novi komedijant Serpetinšek, oziroma Šarec, nila od nule. Kakšen narod, tako vodstvo, zato imamo strice, ki v 91 letu starosti drmajo z državo. Sram me je, da živim v tej za človeka ničvredni državi. Sem pa delal 35 let, da sedaj jebem mački mater.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.07.2018 ob 11:10 77 gost

      gost- bravo tak se pijše,ta banda politična si na jebe svojo mate pa da je vidimo majmune,če prijdejo k meni v klejt te šče ne dubijo niti družči,(tau je usednina od vijna ka te bole razmili vij majmuni politični).

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.