https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Rokometni klub Pomurje ima nov upravni odbor

13.9.2018  

Člani rokometnega kluba Pomurje so na izredni volilni skupščini 11. septembra 2018, soglasno potrdili predlog članov novega upravnega odbora.

Na skupščini, ki je bila sklicana zaradi odstopa dosedanjega predsednika maja letos, so potrdili nov upravni odbor, ki bo odslej deloval v sestavi: Marjan Kreslin, predsednik, Andrej Gomboši, podpredsednik, ki bo zadolžen za finančno področje, Mitja Kozelj, podpredsednik, ki bo zadolžen za športno področje, Mateja Hauser, članica, Drago Kosednar, član, Vojko Kuhar, član, in Matej Fefer kot sekretar.

FOTO: RK Pomurje

Predsednik Marjan Kreslin, po izobrazbi univ. dipl. ing. elektrotehnike, je ljubitelj rokometa že več kot 40 let: aktivni igralec, pomočnik trenerja ženske rokometne ekipe, član veteranskih ekip, predvsem pa gledalec rokometne igre in seveda navijač RK Pomurje.

Dva nova člana odbora Mitja Kozelj, direktor podjetja Insar d.o.o., in Mateja Hauser, direktorica DOSOR-ja, sta neposredno ali posredno že dalj časa povezana z rokometom. Andrej Gomboši, Drago Kosednar, Vojko Kuhar in Matej Fefer pa so že dosedanji člani upravnega odbora.

Ob priložnosti je bil spremenjen tudi statut kluba, ki je sedaj usklajen z zakonodajo.

Rokometaši Pomurja bodo v novi sezoni 2018/19, po 18. letih, igrali v 1.B ligi. To je po sezoni 2000/2001, ko je združena ekipa Pomurka-Krog, kljub obstanku v ligi, prenehala delovati.

V 1. krogu se bodo pred domačimi gledalci to soboto, 15. septembra, ob 19. uri pomerili proti ekipi RK Črnomelj.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.